Dodaj do ulubionych

usłyszeć tę piosenkę

19.02.05, 12:13
wiemy, ze chlopcy duzo nagrywaja i pisza... do szuflady. czasami piosenki pojawiaja sie w wydawnictwach dla fanow, czasami pojawiaja sie na b-sidach lub gdzies po necie wedruja...

na stronie euphoric psb znalazlem liste piosenek, ktore nie zostaly wydane (lista nie jest aktualna, ale jest), a czasem nawet nagrane (sic!). podam kilka tytulow, ktore chcialbym uslyszec... moze wy tez czytaliscie o jakiejs piosence psb i czekacie na zdobycie jej? moze tez podacie tytuly? w ten sposob mozemy gdybac o nowym albumie psb wink

tylko cztery, ograniczam sie smile

1.Kitsch
2.Why not?
3.Yes in a no kind of way - (to chyba jest nagrane)
4.I can always rely on you (to let me down)
Obserwuj wątek
    • rafi.raf Re: usłyszeć tę piosenkę 21.02.05, 22:40
      myslalem, ze ten watek jest ciekawy... zwlaszcza w epoce internetu kiedy mamy dostep do informacji o piosenkach niepublikowanych...
    • eliks Re: usłyszeć tę piosenkę 23.02.05, 09:57
      tak, ja rowniez trafilem na te tytuly + duzo innych 'wzietych z kosmosu'
      projektow, o ktorych blizej nic nie wiadomo. nie jestem pewien czy warto
      pokladac wiare w podobne rewelacje, no chyba ze N/C cos o nich napomkneli w
      jakims wywiadzie. choc nawet to nie jest gwarantem ze dany utwor jest gotowy/w
      fazie demo/opracowywany/porzucony. sam tytul nic nam nie daje. po internecie
      kraza rozne demowki, np. "Motoring" czy "Only Love", ale sa tak marnej jakosci,
      ze nawet ciezko jest stwierdzic ze to glos Neila.
    • eliks Re: usłyszeć tę piosenkę 23.02.05, 10:04
      poza tym polecam wszystkim zajrzec (jesli jeszcze tego miejsca nie znaja) na
      www.petshopboys.tv

dzial media/promotion, a tam dwie nowe piosenki plus fragmenty pancernika. nie
      mam tu glosnikow, moze ktos laskawie opowie mi o tych utworach ?smile))
      • krikra Re: usłyszeć tę piosenkę 23.02.05, 13:38
        Eliks, opowiadanie o muzyce jest trochę jak lizanie cukierka przez szybę smile)))
        • eliks Re: usłyszeć tę piosenkę 23.02.05, 14:02
          krikra napisała:

> Eliks, opowiadanie o muzyce jest trochę jak lizanie cukierka przez szybę smile)))

taaaak? albo tanczenie o architekturze?smile)

a my tu niby co robimy jak nie opowiadamy o muzyce?smile
          • balshoy motoring 23.02.05, 16:51
            właśnie wczoraj dostałem ten kawałek..motoring,ze względu na tytułwink)
            spodziewałem się większego kopa, ale zawsze to coś nowego..jakość dobra, bez
            problemu rozpozamy tu głos Neila...
            a tak poza tym to dobry temat..na commentary znajdziemy cały spis takich róźnch
            projektów...dla mnie każda taka nieznan szerszej publice piosenka to
            sukces..nawet taki BRIGHT YOUNG THINGS ,który mam nawet w remixie...
            • balshoy Re: motoring 24.02.05, 11:40
              drugie przesłuchanie motoring...ma nieco z szaleństwa ATOM...nie jest to też
              nic jak TRANSPARENT a czegoś podobnego oczekiwałem..ale ma też swój urok;
              a propos tych nagrań na petshopboys.tv..jak można to ściągnąć, najlepiej
              bezpiecznie, bo jeszcze pojawia się komunikat, że ten format nie jest
              obsługiwany, czy cuś tak?
              • balshoy inne rarytasy 24.02.05, 21:55
                to mam tu cała "litanię"...
                piosenki, które psb wykonywali podczas różnych koncertów, np. IT'S NOT UNUSUAL
                (w oryginale śpiewał Tom Jones), CLIMB EVERY MOUNTAIN i SIXTEEN GOING TO
                SEVENTEEN...podczas ponoć tego samego występu( akurat posiadam SO LONG,
                FAREWEL. który zaśpiewali na jego końcu)...
                DO ANYTHIG YOU WANNA DO
                albo chociaż inne, z różnych sesji NUMB albo ONLY LOVE ..czy ktoś ma, zna?
                no i na koniec kawałek BLOCKHEAD ze składanki CAFE MAMBO napisany i
                wyprodukowany przez Chrisa...
                a propos Chrisa nie mam również jego dawnej produkcji, ze słynnym angielskim
                piłkarzem Ianem Wrightem, DO THE RIGHT THING...
                • krikra Re: inne rarytasy 24.02.05, 23:47
                  Ooo właśnie, DO THE RIGHT THING nigdzie nie mogę znaleźć, a już od dawna mam
                  chęć posłuchać tego utworku. Nie macie go może?
            • jack.psb Re: motoring 25.02.05, 11:25
              balshoy jeśli możesz wyslij mi te utworki...chętnie posłucham coś nowego...za
              długo czekam na nowy album PSB!smile) yokozuna@wp.pl
              • balshoy Re: motoring 25.02.05, 14:45
                jack.psb jak myślę zrozumiałeś to dobrze...mam tylko dwie z wymienionych a
                piszę o piosenkach, które wiem,że istnieja, ale ich nie mam...
                z ostatnich( JAK DLA MNIE OSTATNIO ZDOBYTYCH) rarytasów posiadam MOTORING i SO
                LONG, FAREWEL...o nie CI chodzi, tak?..inne ,które mogę przesłać to"nówki"
                PHILADELPHIA i HOMOSEXUALITY, o których tu nie wspominałem...
                • jack.psb Re: motoring 25.02.05, 17:53
                  ...nie mam żadnego utworu z wymienionych...więc biorę wszystko smile)
    • verybilingual Re: usłyszeć tę piosenkę 10.05.05, 19:51
      Ja dorzuce do tego egzotyczną pioseneke przynajmniej z tytułu - Limbo(Kojarzy
      mi się z fajnym kawąłkiem Bimbo zespołu Yello). Inne pisoenki to - Hey Tito!,
      7/4, She's In Love With The Man She Married(brzmi znajomo - prawda?), i wiele
      innych.Jestem cikeawy czym od oryginału różni się - One In A Milion (Original
      Verse). Może kilka tych piosenek bedzie na nowej płycie - zobaczymy
      Gadu Gadu - 4579286
      Tlen - drunk7_92@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka