Dodaj do ulubionych

Doves, "Some Cities"

25.02.05, 21:50
Kolejna bardzo długaaa recenzja. Ciekawe, ile się za taką dostaje. Chciałbym
tak - dostawać oryginały, pisać takie recenzje i kasę mieć z tego. Polecam
rzetelne recenzje na niekomercyjnych: forum Strawberry Fields, czy na
Screenagers.

Nie wiem gdzie tam można Small Cities się dopatrzyć, ale ja się nie znam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Doves, "Some Cities" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:33
      Niestety, trzecia płyta Doves rozczarowuje. Zespołowi brakuje pomysłów i posuwa
      sie nawet do autoplagiatów. Szkoda, bo poprzednie płyty były znakomite. Wygląda
      to na typowy przykład wypełnienia postanowień kontraktu z wytwórnią. Dla fanów
      Doves mam jednak jedną dobrą wiadomość. To druga strona singla 'Black and White
      Town'- At The Tower, ten kawałek jest lepszy niż cała nowa płyta. Polecam.
      • ilhan Re: Doves, "Some Cities" 26.02.05, 00:38
        Zdecydowanie nie zgadzam się z Mariuszem. To najbardziej przemyślany, równy i spójny album Doves. W tym tkwi jego siła. Nie ma tak efektownych momentów jak kilka piosenek z 1. i 2. płyty, ale wiele mu to nie ujmuje.
    • Gość: Górny Re: Doves, "Some Cities" IP: *.chello.pl 26.02.05, 00:45
      Dawaj cwaniaczku, napisz swoją wersję, zobaczymy czy się nadajesz! smile)
    • opelvectra Re: Doves, "Some Cities" 01.03.05, 17:26
      Singlowy "Black And White Town" jak dla mnie brzmi bardzo obiecujacosmile Nawet
      dostal sie na playliste Trojki w tym tygodniu.
      Trzeba bedzie siegnac po caly album, tym bardziej, ze na "Last Broadcast" mieli
      kilka swietnych utworow, od ktorych swego czasu bylam uzalezniona (a szczegolnie
      od "There Goes The Fear", cuuudoosmile
    • Gość: Jacenty Re: Doves, "Some Cities" IP: *.chello.pl 01.03.05, 19:16
      Albo ja się zestarzałem, albo ta płyta jest sporo gorsza od poprzedniej wink
      • opelvectra zestarzales sie ;)) ! 01.03.05, 20:02
        Gość portalu: Jacenty napisał(a):

> Albo ja się zestarzałem, albo ta płyta jest sporo gorsza od poprzedniej wink

Nie zalamuj mnie, poprzednia mi sie podobala. Nowa ich plyta zajme sie jutro, bo
        dzis juz pewnie nie dam rady sad
        • Gość: pszemcio Re: zestarzales sie ;)) ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:22
          mi sie podoba nowy album baaaaardzo..... z tym ze mi sie np. last broadcast tak
          srednio podobał
          • opelvectra Re: zestarzales sie ;)) ! 01.03.05, 21:42
            Wiec widac, ze ile osob tyle opinii. Najlepiej wiec samemu sie przekonac.

Jacenty - az taki stary to chyba jeszcze nie jestes, nie smuc sie wink!
    • Gość: Beton Re: Doves, "Some Cities" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:06
      Czemu ta recenzja jest tak długa? Ogólnie świetnie granie... wink polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka