Dodaj do ulubionych

Muzyka z gier

25.02.05, 22:01
dorwałem ostatnio parę mp3 z muzyką z Relentnessa ( Little Big Adventure)- sam miodek smile

Po za tym mam na twardym muzykę z RailRoad Tycoon 2 - jeden z lepszych blusików akustycznych jaki w życiu słyszałem...

Tak sobie myślę co można jeszcze polecić z tej branży - bo skoro są original soundtracki z filmów to czemu nie z gier?
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Muzyka z gier IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.05, 22:15
      Polecam muzykę z gry „Mafia: The City of Lost Heaven”.
    • braineater Re: Muzyka z gier 25.02.05, 22:52
      Amon Tobin - Splinter Cell OST czyli moja aktualnie nonstop obsłuchiwana płyta
      miesiąca
    • szarykot Re: Muzyka z gier 25.02.05, 23:04
      piosenka z "Cannon fodder" i muzyka z "Lost patrol", niestety tej drugiej nie
      słyszalem od czasu, jak się pozbyłem Amigi sad
      • tomash8 Re: Muzyka z gier 26.02.05, 00:43
        szarykot napisał:

> piosenka z "Cannon fodder"

już myślałem że tylko ja to pamiętamsmile "WAR! never been so much fun! ... come to
        your brother kill him with your gun..." niedawno ściągnąłem ten kawałek na mp3,
        potem tak niby, żeby zobaczyć jak to się komponuje z grą ściągnąłem emulator
        Amigi, obrazy dyskietek...i kilka godzin z głowysmile eh, kiedyś to były grybig_grin
      • Gość: iza Re: Muzyka z gier IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.02.05, 01:20
        Z amigi pamietam swietne mods jak np. Wizzard.
        Mozna sobie sciagnac protrakera i jest pelno archiwow z muzayka amigowska
    • Gość: piecyk gazowy Re: Muzyka z gier IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.05, 23:22
      Quake II.
    • metalflower Re: Muzyka z gier 26.02.05, 01:37
      Muzyka z "Silent Hill II"! Świetna!
      • Gość: :) Ishar, Benefactor, Lotus, (np III), Jack Orlando IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.05, 04:02
        a z nowszych np. Deus Ex...
    • asano_corp Re: Muzyka z gier 26.02.05, 11:45
      test drive chyba czworka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka