vandach 08.06.02, 15:28 widziałem dzisiaj w tv teledysk cool kids of... skąd oni są i czego chcą? w sumie wszystko zajebiste - tak się powinno grać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihihi Re: cool kids of death! IP: *.tesco / 106.22.0.* 10.06.02, 03:18 Minister zdrowia ostrzega: samogwalt prowadzi do wielu chorob lacznie z zapatrzeniem sie w lustro. Oni sa podobno z Katowic. Chca wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trotula Re: cool kids of death! IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 21:24 Podobno są z Łodzi. Chcą wszystek łubin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mith Re: cool kids of death! IP: *.atol.com.pl 20.06.02, 15:35 Ja jestem gotowa im ta wladze dac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedruk Re: cool kids of death! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:34 Łódź przeprasza za Ich3 i Blue Caffe... Autor: rotee_arme_fraktion@poczta.gazeta.pl Mamy jeszcze jeden produkt, ktory byc moze stanie sie antidotum na ten sposob retoryki i brzmienia, ktory spacza pojecie Łodzi: mowa tu o Cool Kids Of Death. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: cool kids of death! 11.06.02, 16:00 mechanik a ty co? gosc z tej kapeli jestes czy jakos inaczej powiazany..? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaopski Re: cool kids of death! IP: *.net.szczecin.pl 02.07.02, 16:20 Blue Cafe RULEZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: cool kids of death! IP: *.dwi.uw.edu.pl 11.06.02, 17:50 ja trafilem na jakis wywiad z trzema kolesiami z CKOD i barrrdzo mi sie pododbalo zlosliwie inteligentni kicia, ktora robila ten wywiad troche nie nadazala mam nadzieje, ze album bedzie rownie dobry jak singiel )) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.jestem Re: cool kids of death! 13.06.02, 15:53 Słyszałem tylko "Uwazaj" inteligentnte i robi wrażenie. Mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: cool kids of death! IP: *.tesco / 106.22.0.* 13.06.02, 16:00 krol, zbuju, grzesiek,kraczban, dzidek i cyprys - to ich ksywy Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik_rowerowy Re: cool kids of death! 14.06.02, 13:42 to bardzo mili chłopcy są tak naprawdę to grzeczne chłopaki śmieci wyrzucą jak mama poprosi odkurzą mieszkanie a czasem sobie pogrywają jak rodziców nie ma i tak nagrali płyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: cool kids of death! IP: *.pkp.com.pl / 172.23.10.* 14.06.02, 14:56 a nawet sami zrobili teledysk kiedys go tu juz odrobine skrytykowalem teraz chyle czola bo dla mnie osiagnieciem jest zrobienie tabelki w WORDZIE ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeNoN Re: cool kids of death! IP: *.cordef.net.pl 14.06.02, 20:34 Podobno będą suportować gwiazdy finałowego koncertu Idola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon cool kids of mamona IP: *.stacje.agora.pl 14.06.02, 21:31 niestety to tacy pseudo wywrotowcy... niby maja "butelki z benzyna i kamienie" sa "niegrzeczni i niepokorni" , ale kawalek na skladanke BMG na MŚ w Piłce Nożnej dali, a jeszcze jak mają do Idola się przyłożyć... to sorry wielkie. To chyba próba zaistnienia alternatywy na innych obszarach, tak żeby się dobrze sprzedać. Co to za alternatywa? Co to za niezależność? Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: cool kids of mamona 15.06.02, 02:02 niezależność polega na tym, że mogą robić to co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mith Re: cool kids of mamona IP: *.atol.com.pl 20.06.02, 15:40 Oni maja plan- przedostac sioe do tego skomercializowanego polskiego show biznesu i zniszczyc go od srodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajtak ---------------------------------Kup Gips Od Dech IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gone Re: ---------------------------------Kup Gips Od Dech IP: *.mnc.pl 17.06.02, 22:04 a kupie!!! bo dawno juz nie było TAAAKIEJ kapeli w polandzie. Jak oni zagrali ostatnio w warszawce na imprezie Lampy... A z tym idolem to bzdura bo sam ich mialem okazje spytac na tej imprezce. Dali mi EPkę - jestem w głębokim szoku jak narazie. pozdro nowy fan CKOD gone Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 jak odsluchacie plyte 18.06.02, 08:55 dajcie znac. juz dawno nic nie zwrocilo mojej uwagi na polskiej scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annElise odsluchalam plyte - polecam IP: 193.0.117.* 24.06.02, 12:09 bukowski27 napisał(a): > dajcie znac. juz dawno nic nie zwrocilo mojej uwagi na polskiej scenie. CKOD od poczatku (tj od 1 ich koncertu w ogole gdzies w listopadzie zeszlego roku) mi sie podobali. Ich teksty - co niestety zdarza sie rzadko w polskich piosenkach - sa co najmniej tak wazne, jak muzyka. Na plyte wiec czekalam z zaciekawieniem. I nie rozczarowalam sie,chociaz wiekszosc piosenek juz znam z singli. Warto bylo zainwestowac 30 zl! Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik_rowerowy Re: ---------------------------------Kup Gips Od Dech 25.06.02, 13:53 ładnie grają, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik_rowerowy Re: cool kids of death! 25.06.02, 13:56 mam tylko pytanie: bo jeden z cool kids nazywa się wndachowicz czy jakoś tak a ten kto założył ten wątek ma w adresie VANDACH hmmm... taaak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annElise Re: cool kids of death! IP: *.chello.pl 01.07.02, 19:16 no i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: cool kids of death! 01.07.02, 20:21 cała prawda o CKOD w wątku: "Co ma red. Leszczyński..." poz. 203. PZDR, Teddy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Futerko Re: cool kids of death! IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.1.* 01.07.02, 22:25 nie podoba mi się ... monotonia zgiełku. Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: cool kids of death! 02.07.02, 09:22 Czasami sie zastanawiam dlaczego mimo wszystko ludzie sie czyms takim zachwycaja. Nie jest to straszne ale zeby od razu piac? Teledysk kiepski no ale jesli go sami zrobili to chyle czoła, troche jednak razi w nim nachalna reklama nazwy zespolu. Ja sie troche nastawilem negatywnie bo bardzo drazni mnie refren. Wlasciwie ..bo Cię zabije , czy ...bo Cię zabiję? No bo to jednak roznica. Bo jak druga to już infantylizm na poziomie piaskownicy. Pogodno mi się bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annElise Re: cool kids of death! IP: *.chello.pl 02.07.02, 10:55 Mi poziom piaskownicy bardziej przypomina tekst "Pani w obuwniczym miala taki ruch, ze az sie jej buty rozeszly"... No, ale z gustami sie nie dyskutuje. A CKOD lubie za to, ze ich teksty sa takie jakie sa - ostre i bezposrednie. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: cool kids of death! 02.07.02, 15:44 akurat ani jeden, ani drugi z wyżej wymienionych zespołów nie reprezentuje poziomu piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: cool kids of death! IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 02.07.02, 15:05 Niczym to nie różni się od hip-hopu (infantylne), Myslovitz, Lenn'ego Valentino i Negatywu (kiepskie warsztatowo)oraz ... Anity Lipnickiej ("Zabij mnie nim ona to zrobi"). Ciekawe czy autor zastanawiał się nad tym jak to jest zabić człowieka i czy wie że za grożenie śmiercią idzie się do pierdla? )) BTW, Pogodno jest lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: cool kids of death! 02.07.02, 15:46 Lenny Valentino jest kiepskie warsztatowo? śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś