dziewczyna_szamana1 27.02.05, 09:35 Ona ma takie piękne czarne, gęste i błyszczące. Co mam zrobić żeby też takie mieć, starałą się i nic nie wychodzi, mam rzadkie i jasne, czy ona je sobie czymś zagęszcza? Prosze pomużcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homoseksualny gej [...] IP: *.4web.pl 27.02.05, 11:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:16 Zrób sobie lepiej silikonowy biust, taki jak "Gatta" Steczkowska, no chyba, że już masz duże cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steczkowska Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:43 a ja chciałabym ,żeby wszyscy byli piękni i bogaci wraz ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatta Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:03 i robili sesję fotograficzne na grobach ojców swych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homoseksualny gej Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.4web.pl 27.02.05, 16:25 yyyyyyyyy? Na jakich grobach ojców swych, o co w ogóle biega? Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 27.02.05, 16:51 Gość portalu: Homoseksualny gej napisał(a): > yyyyyyyyy? Na jakich grobach ojców swych, o co w ogóle biega? Steczkowska po smierci ojca miala sesje fotograficzna zalobna dla "Vivy" na cmentarzu, w stylowych sukniach na lamach tej kolorowej gazetki obiweszczala o swojej zalobie Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 27.02.05, 15:25 Jesli to pytanie jest na powaznie, a nie ktos sobie jaja robi) to proponuje Forum Uroda forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 Najlepiej jesc tabletki ze skrzypem, stosowac Seboradin Niger albo Henna Wax Treatment, aha no i kupic czarna farbe...albo peruke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.chello.pl 27.02.05, 17:08 Wow, niemal pożałowałem, że nie jestem blondynką z aspiracjami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homoseksualny gej Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.4web.pl 27.02.05, 19:49 Nie martw się, ja jestem blondynką bez aspiracji Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 27.02.05, 20:52 Dzis to juz realne, gdybys kiedys jeszcze moze zalowal ) wtedy z blondynki od razu na brunetke i ja zawsze sluze rada ...ale nie ma to jak mezczyzni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.chello.pl 27.02.05, 21:00 Czyyytam, czyytam Twoje słowa, już prawie decyzję podjąłem, a Ty mi nagle wyjeżdżasz z czymś takim "ale nie ma to jak mezczyzni" Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 27.02.05, 21:21 Tak sie zasmuciles, az rozwazam cofniecie tego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.chello.pl 27.02.05, 21:29 Najlepszą opcją byłby remis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:38 a wcale, ze skrzyp nie jest taki dobry (o ile mowisz o skrzypie polnym z witaminami)... mertz speciale juz lepiej dziala... no i koniecznie head and shoulders )) pozdrawiam... P.S. zawsze mozna jeszcze jajo na glowie rozbic )) Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 28.02.05, 16:05 Mozliwe, ze Merz jest lepszy, niestety nie bralam go. Skrzyp byl dla mnie ok. Podobno najlepszy jest w ogole Vitapil. A teraz jak mi sie przypomni to lykne raz na miesiac cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.lola Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 28.02.05, 16:29 A ja po prostu myję włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:53 I dlatego masz zwykle, a nie jak Steczkowska )) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.butterfly Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 28.02.05, 18:02 Steczkowska to by chciala zeby patrzono na nia jak na artystke, tylko czesciej fika nogami w reklamach ponczoch. Teraz nagrala ponoc jakies przerobki... brak pomyslow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homoseksualny gej Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.4web.pl 01.03.05, 17:51 No cóż, "Dziewczynę szamana" czyli jej najlepszą płytę zawdzięczalismy Ciechowskiemu....A Grześ niestety już w lepszym świecie mieszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: 83.168.104.* 14.03.05, 00:03 nagrywa teraz swoja autorska plyte... ktora ukaze sie za rok Odpowiedz Link Zgłoś