Dodaj do ulubionych

Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska

27.02.05, 09:35
Ona ma takie piękne czarne, gęste i błyszczące. Co mam zrobić żeby też takie
mieć, starałą się i nic nie wychodzi, mam rzadkie i jasne, czy ona je sobie
czymś zagęszcza? Prosze pomużcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Homoseksualny gej [...] IP: *.4web.pl 27.02.05, 11:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: arek Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:16
        Zrób sobie lepiej silikonowy biust, taki jak "Gatta" Steczkowska, no chyba, że już masz duże cycki.
    • Gość: steczkowska Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:43
      a ja chciałabym ,żeby wszyscy byli piękni i bogaci wraz ze mną
      • Gość: gatta Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:03
        i robili sesję fotograficzne na grobach ojców swych...
        • Gość: Homoseksualny gej Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.4web.pl 27.02.05, 16:25
          yyyyyyyyy? Na jakich grobach ojców swych, o co w ogóle biega?
          • opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 27.02.05, 16:51
            Gość portalu: Homoseksualny gej napisał(a):

> yyyyyyyyy? Na jakich grobach ojców swych, o co w ogóle biega?

Steczkowska po smierci ojca miala sesje fotograficzna zalobna dla "Vivy" na
            cmentarzu, w stylowych sukniach na lamach tej kolorowej gazetki obiweszczala o
            swojej zalobie uncertain
    • opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 27.02.05, 15:25
      Jesli to pytanie jest na powaznie, a nie ktos sobie jaja robismile) to proponuje
      Forum Uroda forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211

Najlepiej jesc tabletki ze skrzypem, stosowac Seboradin Niger albo Henna Wax
      Treatment, aha no i kupic czarna farbe...albo peruke wink
      • Gość: Jacenty Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.chello.pl 27.02.05, 17:08
        Wow, niemal pożałowałem, że nie jestem blondynką z aspiracjami! wink
        • Gość: Homoseksualny gej Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.4web.pl 27.02.05, 19:49
          Nie martw się, ja jestem blondynką bez aspiracjismile
        • opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 27.02.05, 20:52
          smile
          Dzis to juz realne, gdybys kiedys jeszcze moze zalowal smile) wtedy z blondynki od
          razu na brunetke wink i ja zawsze sluze rada smile

...ale nie ma to jak mezczyzni smile
          • Gość: Jacenty Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.chello.pl 27.02.05, 21:00
            Czyyytam, czyytam Twoje słowa, już prawie decyzję podjąłem, a Ty mi nagle
            wyjeżdżasz z czymś takim "ale nie ma to jak mezczyzni" crying

• opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 27.02.05, 21:21
              Tak sie zasmuciles, az rozwazam cofniecie tego zdania wink
              • Gość: Jacenty Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.chello.pl 27.02.05, 21:29
                Najlepszą opcją byłby remis wink
                • opelvectra wiec remis :) n/t 27.02.05, 22:11
      • Gość: nadzieja Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:38
        a wcale, ze skrzyp nie jest taki dobry (o ile mowisz o skrzypie polnym z
        witaminami)... mertz speciale juz lepiej dziala... no i koniecznie head and
        shoulders smile))
        pozdrawiam...

P.S. zawsze mozna jeszcze jajo na glowie rozbic smile))
        • opelvectra Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 28.02.05, 16:05
          Mozliwe, ze Merz jest lepszy, niestety nie bralam go. Skrzyp byl dla mnie ok.
          Podobno najlepszy jest w ogole Vitapil. A teraz jak mi sie przypomnismile to lykne
          raz na miesiac cokolwiek wink
          • slodka.lola Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 28.02.05, 16:29
            A ja po prostu myję włosy.
            • Gość: nadzieja Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:53
              I dlatego masz zwykle, a nie jak Steczkowska smile))
    • sweet.butterfly Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska 28.02.05, 18:02
      Steczkowska to by chciala zeby patrzono na nia jak na artystke, tylko czesciej
      fika nogami w reklamach ponczoch. Teraz nagrala ponoc jakies przerobki... brak
      pomyslow?
      • Gość: Homoseksualny gej Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: *.4web.pl 01.03.05, 17:51
        No cóż, "Dziewczynę szamana" czyli jej najlepszą płytę zawdzięczalismy
        Ciechowskiemu....A Grześ niestety już w lepszym świecie mieszka...
      • Gość: Agata Re: Chciałabym mieć włosy jak Steczkowska IP: 83.168.104.* 14.03.05, 00:03
        nagrywa teraz swoja autorska plyte... ktora ukaze sie za rok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka