sunrise79 06.03.05, 11:38 ...jest wedlug was najlepsza? (myśle nad prezentem,to albo Kosheen) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leatherface Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:47 > ...jest wedlug was najlepsza? (myśle nad prezentem,to albo Kosheen) Oj zdecydowanie to "Lightbulb Sun". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:51 też myslę że Lightbulb sun...ale stupid dream tez całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Porcupine Tree-ktora płyta? 06.03.05, 15:39 Na "Lightbulb Sun" jest "shesmovedon", to wystarczajacy powod, zeby zaglosowac za ta plyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dose Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:48 LIGHTBULB SUN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.autocom.pl 06.03.05, 17:18 Signify bez dwoch zdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:08 SIGNIFY!!! Najbardziej malownicza... Ale The Sky Moves Sideways i Stupid Dream niewiele słabsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.provider.pl 06.03.05, 20:06 a co sądzicie o "In Absentia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:45 Ja się trochę zawiodłem - ale słucha się przyjemnie. Teraz dla mnie No Man jest lepszy niż Porcupine Tree. A jak już jesteśmy przy Stevenie Wilsonie - podoba wam się Opeth - bo mnie baaardzo! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leatherface Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:52 Co do "In Absentia", to mam takie wrażenie, że Opeth nagrywa kolejne albumy coraz bardziej w stylu Porcupine Tree, a Porcupine Tree - analogicznie ciągnie w stronę Opeth. Ale oba bandy są zacne. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: Porcupine Tree-ktora płyta? 07.03.05, 09:17 jesli Steven Wilson to jeszcze Blackfield (co mi chyba najbardziej odpowiada) ps.czy wybieracie sie na koncert PT w Bydgoszczy lub Krakowie w kwietniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:38 Nie będę szczególnie oryginalny jak powiem, że "Lightbulb Sun", a w drugiej kolejności "Signify". Najchętniej jednak wracam do "Recordings", która jak wiadomo regularną płytą nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś