Dodaj do ulubionych

Porcupine Tree-ktora płyta?

06.03.05, 11:38
...jest wedlug was najlepsza? (myśle nad prezentem,to albo Kosheen) wink
Obserwuj wątek
    • Gość: Leatherface Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:47
      > ...jest wedlug was najlepsza? (myśle nad prezentem,to albo Kosheen) wink

Oj zdecydowanie towink "Lightbulb Sun".
      • Gość: pszemcio Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:51
        też myslę że Lightbulb sun...ale stupid dream tez całkiem całkiem
    • opelvectra Re: Porcupine Tree-ktora płyta? 06.03.05, 15:39
      Na "Lightbulb Sun" jest "shesmovedon", to wystarczajacy powod, zeby zaglosowac
      za ta plytasmile
    • Gość: dose Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:48
      LIGHTBULB SUN
      • Gość: kosiak Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.autocom.pl 06.03.05, 17:18
        Signify bez dwoch zdan
    • Gość: H Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:08
      SIGNIFY!!!
      Najbardziej malownicza...
      Ale The Sky Moves Sideways i Stupid Dream niewiele słabsze.
    • Gość: klara Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.provider.pl 06.03.05, 20:06
      a co sądzicie o "In Absentia"?
      • Gość: H Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:45
        Ja się trochę zawiodłem - ale słucha się przyjemnie. Teraz dla mnie No Man jest
        lepszy niż Porcupine Tree. A jak już jesteśmy przy Stevenie Wilsonie - podoba
        wam się Opeth - bo mnie baaardzo!
        Pozdrawiam!
        • Gość: Leatherface Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:52
          Co do "In Absentia", to mam takie wrażenie, że Opeth nagrywa kolejne albumy
          coraz bardziej w stylu Porcupine Tree, a Porcupine Tree - analogicznie ciągnie
          w stronę Opeth. Ale oba bandy są zacne.
    • sunrise79 Re: Porcupine Tree-ktora płyta? 07.03.05, 09:17
      jesli Steven Wilson to jeszcze Blackfield wink (co mi chyba najbardziej
      odpowiada)

ps.czy wybieracie sie na koncert PT w Bydgoszczy lub Krakowie w kwietniu?
      • Gość: Jacenty Re: Porcupine Tree-ktora płyta? IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:38
        Nie będę szczególnie oryginalny jak powiem, że "Lightbulb Sun", a w drugiej
        kolejności "Signify". Najchętniej jednak wracam do "Recordings", która jak
        wiadomo regularną płytą nie jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka