Dodaj do ulubionych

razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:47
jest ktos w krakowie kto slucha tych zespolow, albo jakichs innych grajacych
ten rodzaj muzyki???
Obserwuj wątek
    • szlachtuje_byka Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! 06.03.05, 16:47
      Ja lubie Judas Priest, zglos sie do mnie to Cie naucze co to jest porzadna muzyka.
      • Gość: razorlight Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:49
        hahahaha!!!porzadna.zabawne
        • szlachtuje_byka Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! 06.03.05, 17:00
          Tak porzadna. W przeciwienstwie do tych rozwolnien ktore sa w tytule watku. Ale
          juz mi przyznales racje ze Judas Priest jest porzadne, i to nawet z radoscia, to
          mysle ze da sie Ciebie wyprowadzic na prosta.
          • Gość: razorlight Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:02
            dobra, niewazne.ty sluchasz innej muzyki, ja innej.aha, jestem dziewczyna wink
            pozdrawiam
            • Gość: pszemcio Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:03
              razorlight jest o klasę lepszy od dwóch pozostałych zespołów zawartyuch w
              temacie tego wątku
              • ilhan Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! 06.03.05, 20:15
                Rozwinę: Razorlight jest o klasę lepszy od Kasabian, który jest o pięć klas lepszy od Jet. Niestety, wszystkie te zespoły wrzuca się do jednego worka, przez co często z góry stawia się je w jednym rzędzie uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka