Gość: razorlight IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:47 jest ktos w krakowie kto slucha tych zespolow, albo jakichs innych grajacych ten rodzaj muzyki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szlachtuje_byka Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! 06.03.05, 16:47 Ja lubie Judas Priest, zglos sie do mnie to Cie naucze co to jest porzadna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:49 hahahaha!!!porzadna.zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
szlachtuje_byka Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! 06.03.05, 17:00 Tak porzadna. W przeciwienstwie do tych rozwolnien ktore sa w tytule watku. Ale juz mi przyznales racje ze Judas Priest jest porzadne, i to nawet z radoscia, to mysle ze da sie Ciebie wyprowadzic na prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:02 dobra, niewazne.ty sluchasz innej muzyki, ja innej.aha, jestem dziewczyna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:03 razorlight jest o klasę lepszy od dwóch pozostałych zespołów zawartyuch w temacie tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: razorlight, kasabian, jet itp!!!!!!!! 06.03.05, 20:15 Rozwinę: Razorlight jest o klasę lepszy od Kasabian, który jest o pięć klas lepszy od Jet. Niestety, wszystkie te zespoły wrzuca się do jednego worka, przez co często z góry stawia się je w jednym rzędzie Odpowiedz Link Zgłoś