kolorowa_x 12.03.11, 17:44 Tak jak w temacie. 1. Co sądzicie o projektowaniu ubrań ? 2. Czy chcielibyście projektować ubrania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Projektowanie ubrań. 12.03.11, 17:50 Kiedyś sobie tak rysowałam jakieś projekty, ale raczej nie wiążę z tym przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Projektowanie ubrań. 12.03.11, 18:00 Kiedyś coś tam sobie rysowałam ,ale to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Projektowanie ubrań. 12.03.11, 23:30 indigo napisał(a): > Kiedyś coś tam sobie rysowałam ,ale to nie dla mnie. to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Projektowanie ubrań. 12.03.11, 23:54 Też kiedyś coś tam rysowałam. ;] Nawet kilka "projektów" leży jeszcze na dnie szafy, ale obecnie jakoś mnie to nie pociąga. Co nie zmienia faktu, że jest to fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Projektowanie ubrań. 12.03.11, 23:57 moja koleżanka brała udział w konkursie, gdzie najpierw trzeba było przesłać komisji projekt na papierze, a potem jeszcze uszyć to ubranie. z tego co pamiętam był to konkurs ogólnopolski, a potem miedzynarodowy. Bardzo fajna sprawa, aczkolwiek nie mam do tego talentu Odpowiedz Link Zgłoś