Gość: * IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qq33 Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? 07.03.05, 20:11 Miles Davis............no i ja chociaż nie śledzę poczynań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 20:35 No juz zaczynalam watpic ze jest jeszcze ktos oprocz mnie Podobno Prince ma miec trase po Europie w tym roku, moze bysmy sie tak 'wszyscy' wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? 07.03.05, 20:49 Człowieku coś Ty, na świecie jest tylko jeden tak duży samolot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 20:54 hehe, no to jest nasz jak tylko bedzie wiadomo co i jak Kobieta tez czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? 07.03.05, 20:58 No ładnie, na laskę wpadłem a żona w pokoju obok.Ale może masz jakiś login to Ci cóś przyślę. Fajoskie choć nie Prinz Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 21:03 hehe, a to mnie zaciekawiles, tym czyms co wyslesz oczywisciejakby co to na cherie7@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? 07.03.05, 21:10 No poszło i jak? odpowiedz dziewczę drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 21:25 Muzyka super, samochod 'mimo ze rodzinny' to jest jak najbardziej NAJ Ale wiesz mialam taka mala nadzieje ze tam z tylu bedzie Prince siedzial Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? 07.03.05, 21:28 A uprzedzałem, że z Prinzem mało związane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 21:31 No wiem wiem, tylko...jakas taka mala nadzieja Mala rekompensata w postaci przystojnego faceta w ladnym samochodzie moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 21:52 No i 'diamonds and pearls' na piekne sny <papa> Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? 07.03.05, 22:38 melduje sie poslusznie na posterunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinlet Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:31 Obecny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fomfel Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:53 Może nie fanem, ale sympatykiem to jestem. Dosyć nierówny w poziomie komponowanych utworów. Jak się trafi to są genialne, ale kiczu muzycznego też wiele. Świetny wokalista (tylko powinien sobie darować takią manierę popiskiwania, jak wystraszona dziwka), wyśmienitym instrumentalistą (za rzadko bierze w łapki gitarę) i zwinnym tancerzem. Jednak zdecydowanie bardziej wolę go słuchać niż oglądać. Jakiś taki zmanierowany i mało męski, a może tylko mi się tak wydaje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 10:42 No to moze kiedys powinnismy jakos 'get together'?No bo ten koncert mi sie marzy, ,hehe no pewnie nie tylko mi Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: jacyś fani muzyki Prince'a?? 08.03.05, 16:59 Ano, pewno Zwłaszcza The Valut. Świetny, zróżnicowany album. Jest i cokolwiek funky, i spowolnionego, poza tym świente wrażenie robi stosowanie klawiszy i instr. dętych u faceta, któren jest tak dobrym gitarzystą. Zdaje się że u nas nie mówi się o nim zbyt dużo, ale facet zasługuje na wiele uwagi. Świetne kompozycje Mały, ale byk Odpowiedz Link Zgłoś