Gość: fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:50 Czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu kontaktu (mail, adres, itp.)do Pawła Kukiza? Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Paweł Kukiz- kontakt IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.03.05, 23:36 Google to Twój przyjaciel, a przyjaciół należy odwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basser Re: Paweł Kukiz- kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 10:17 Witam.Ja również szukam kontaktu do Pawła Kukiza.Czy uzyskałeś/aś jakieś namiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowy.mis Re: Paweł Kukiz- kontakt IP: *.grupazpr.pl 13.06.13, 11:46 to on jeszcze gra myślałam że polityką już się na poważnie zajął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Kaszuba Re: Paweł Kukiz- kontakt IP: *.gdynia.mm.pl 11.05.15, 10:47 Nazywam się Barbara Teresa Kaszuba.Jestem prezesem Kaszubskiej Fundacji Pomocy Potrzebującym .Proszę o kontakt w sprawie nawiązania współpracy na terenie Gdyni. Oferuję prowadzenie biura na Trójmiasto bez wynagrodzenia. Mój nr telefonu 663 67 31 67 lub 609 708 506 .Oczekuję od Pana bądź pracowników czy wolontariuszy.Liczę na owocną współpracę .Z wyrazami szacunku Barbara Kaszuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Re: Paweł Kukiz- kontakt IP: *.centertel.pl 03.10.15, 01:38 tez potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś