jarboe 12.03.05, 22:22 to ja rzuce hasło, i zobacze, czy ktoś kojarzy moje najnowsze odkrycie ktos zabierze głos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Re: CLINIC 12.03.05, 23:44 jarboe napisała: > to ja rzuce hasło, i zobacze, czy ktoś kojarzy > moje najnowsze odkrycie > ktos zabierze głos? najnowsze ? [zieeew...] goście z liverpoolu, grają jakby byli ze stanów, a ostatnio inspirują się dance-punkiem. bardzo kosmopolityczna muzyka i ogólnie niezła, ale zdaje się, że zaczynają zjadać swój ogon. pierwsza płyta - internal wrangler z 2000 druga płyta - walking with thee z 2002 ostatnia - winchester cathedral z 2004. pierwsza i ostatnia niezłe, 8/10, druga słabsza, 6/10 Odpowiedz Link Zgłoś
jarboe Re: CLINIC 13.03.05, 07:46 janek0 napisał: > najnowsze ? [zieeew...] MOJE najnowsze, kolego to, ze sa na rynku od jakiegos czasu to inna sprawa ja chodze wlasnymi sciezkami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: CLINIC 13.03.05, 13:08 > janek0 napisał: > > > najnowsze ? [zieeew...] > > MOJE najnowsze, kolego > to, ze sa na rynku od jakiegos czasu to inna sprawa > ja chodze wlasnymi sciezkami no bo tak to zabrzmiało, jakbyśmy mieli otworzyc gęby ze zdziwienia, że TAKĄ muzykę znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfreee Re: CLINIC IP: *.adsl.highway.telekom.at 13.03.05, 19:51 no ja otwieram bo na tym forum to sorry ale przewaza komeryjna kicha, a z twojej wypowiedzi powialo totalna frustracja jakas i nie wiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: CLINIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:53 A ja tez kojarze i lubie zwlasza pioseneczke Earth angel Odpowiedz Link Zgłoś
mechanikk Re: CLINIC 13.03.05, 15:35 proponuje zapoznanie się z innymi wykonawcami z wytwórni Domino, w szczególności z zespołem HOOD. wybrane pozycje: "cold house" 2001 (10/10),"the lost you EP" z oszałamiającym numerem końcowym (2004 - 8/10), najnowsza "outside closer" (9/10) a w kolejce czekają jeszcze Pram, Adem, Four Tet, Elliott Smith, Clearlake. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfreee Re: CLINIC IP: *.adsl.highway.telekom.at 13.03.05, 19:49 slyszalam i straaaaasznie mi sie podoba, ktos tam nizej pisal o HOOD ....miod! Odpowiedz Link Zgłoś