schaetzchen 24.03.05, 22:44 tym, którzy jutro posłuchają Bacha i tym, którzy Pendereckiego; tym, co Niedzielę powitają z II Mahlera albo z Mesjaszem Haendla życzę Miłości, Spełnienia, Nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quasthoff Re: Wszystkim: 24.03.05, 22:52 Jutro będą dwa przepiękne dzieła: Szymanowskiego - "Stabat Mater" oraz Brittena "War Requiem". A za życzenia bardzo dziękuję i wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Wszystkim: 24.03.05, 23:08 Tez dziekuje, aczkolwiek nie bedzie mi dane. Ale dzisiaj mialam za to uczte, po czesci malo zamierzona. Paisielli na Zamku Krolewskim. Wspanialy alt (jaki alt?! przeciez to kontr: Jan Monowid). Wspaniala Agnieszka Kozlowska. Wspanialy, jak zawsze, Jerzy Knetig. I wspanialy, jak zawsze, Andrzej Klimczak (ale palacz, widzialam go z faja po koncercie). Chor, chociaz mial malo do roboty, rzucil mnie na kolana. I Sutkowski na widowni. Jak, nie przymierzajac, Barcis w "Dekalogu". Odpowiedz Link Zgłoś
kgardz Re: Wszystkim: 24.03.05, 23:23 Paisiella wysłuchałam z dużą przyjemnością. Byli wszyscy Ci co zawsze w WOK - po koncercie życzenia świąteczne wzajemne - artystów i melomanów. J.J. Monowid bardzo DZIELNIE poradził sobie z duuuużą partią Piotra (mimo lekkiej niedyspozycji), Jerzy Knetig śpiewał wspaniale, A. Klimczak takoż (a co moze napisac etatowa fanka? Najmniej podobała mi sie Kozłowska ale tez brava. Sympatyczny wieczór w symatycznym gronie przy pieknej muzyce i w pieknym wnętrzu. Jak zawsze słowa wdzięczności w strone dyrekcji: dyr. Stefana Sutkowskiego i Edwarda Pałłasza. Wesołego Alleluja Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: Wszystkim: 24.03.05, 23:25 Ale śliczne życzenia A z jakiej to okazji? Dziękujemy Jędrek P.S. A jak dzisiejszy koncert? Podobał się? Mi bardzo, mimo że siedziałem w kiepskim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Re: Wszystkim: 24.03.05, 23:32 Dziękuję, Schaetz, wzajem, i dołaczę się jeśli pozwolisz, k Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Wszystkim: 24.03.05, 23:54 Bardzo ładne życzenia.Nieszablonowe. Dzięki i nawzajem. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Wszystkim: 25.03.05, 09:20 Dziękuję wszystkim za życzenia )) A z której frakcji jesteście? U mnie leci właśnie "Geduld" z Mateuszowej. Herreweghe. Ale akurat tę arię wolę z Karlem Richterem - to co on tam wyprawia na klawesynie - to się nie da opisać!!! I Peter Schreier (nie śmiejcie się, uwielbiam go Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: Wszystkim: 25.03.05, 19:16 U mnie dzis rowniez Jan Sebastian, ale G.Leonhardt'a Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Alleluja! Aufersteh'n wirst Du... 25.03.05, 10:11 Wszystkiego jajecznego i dynguśnego od admina Waszego, do usług Odpowiedz Link Zgłoś