Dodaj do ulubionych

Co się dzieje z Reef?

25.03.05, 08:57
Wydali czas jakis temu Greatest Hits z paroma nowymi kawałkami i zamilkli.
Orientujecie się czy było to pożegnalne CD, czy jeszcze chłopaki grają?

A w ogóle lubicie? Dla mnie jedna z najlepszych kapel jakie pojawiły sie na
przestrzeni ostatnich kilkunastu lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: olaboga! Re: Co się dzieje z Reef? IP: *.pc.tek.pl 25.03.05, 10:17
      google : reef , szukaj...
      po co ci internet niedouku ?
      • ari Re: Co się dzieje z Reef? 25.03.05, 10:31
        rety, co za internetowy troll..
        A próbowałeś szukać? Rzecz w tym, że nie ma nigdzie informacji ani o oficjalnym
        rozwiązaniu ani o tym, że są w trakcie pracy nad czyms nowym. Stąd moje pytanie.

Prosze o wpisy ludzi, którzy słyszeli o tym zespole, a nie łosiów odkrywających
        na nowo google'a.
      • tomash8 Re: Co się dzieje z Reef? 25.03.05, 10:32
        Gość portalu: olaboga! napisał(a):

> google : reef , szukaj...
        > po co ci internet niedouku ?

ehhh... czasem znalezienie czegoś w góglu zajmuje długie godziny a i tak nic nie
        daje, że sparafrazuje pewnego trolla "W ogóle to się nie znam, ale odczułem
        potrzebę dopisania się."
        • Gość: xenna Re: Co się dzieje z Reef? IP: *.pc.tek.pl 25.03.05, 10:56
          A twoj wpis tomash8 to wniósł coś do problemu kolegi? Bo nie zauwazyłam , chyba
          , że parafrazując pewnego gnoma: wpisałem się tylko po to by komuś dowalić .
          Co do REEF , chłopcy udali się na długie wakacje w poszukiwaniu nowego wydawcy.
          Po ostatnim słabym albumie mają trochę kłopotów...
          • tomash8 Re: Co się dzieje z Reef? 25.03.05, 10:59
            OK, nic nie wniósł, ale strasznie mnie wkurza to bardzo zabawne i ultra
            ironiczne odsyłanie do google'a przy każdej okazji...ok, o ile wiem to chyba
            gdzieś czytałem nawet o rozpadzie tej kapeli, ale nie jestem w 100% pewnye... a
            szkoda bo nieźle grali(przynajmniej na płycie "Glow" bo innych nuie znamsmile
            • Gość: olaboga! Re: Co się dzieje z Reef? IP: *.pc.tek.pl 25.03.05, 11:07
              Cóż , wiedza czasem kosztuje sporo wysiłku...leniwe mądrale !
              Długie wakacje oznaczają właśnie rozpad. I dobrze , bo z płyty na płytę coraz
              słabsi byli.
              • ari Re: Co się dzieje z Reef? 25.03.05, 11:44
                > Długie wakacje oznaczają właśnie rozpad. I dobrze , bo z płyty na płytę coraz
                > słabsi byli.
                Mnie Getaway bardzo sie spodobało... Miałem pierwszą płytę, potem znałem tylko
                single z radia i przypadkiem wszedłem w posiadanie Getaway, n o i strasznie
                mnie zażarło. Bez pretensji i silenia się na modyfikacje systyemu, fanje
                rockowe granie... Jeżlei faktycznie już sobie podziekowali to trochę szkoda.
                mam tylko nadzieję, że wokalista zostanie w biznesie, bo ma megawokal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka