Gość: Aga IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 19:02 Ludzie, juz nie moge, teraz na scenie pojawila sie kolejna gwiazda! Eleonora! Mam nadzieje, ze pan Niemen nie ma juz wiecej dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Eleonora Niemen: czy to powrot gremlinow? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 24.06.02, 21:36 A to ona nie miała na imię czasem Natalia a nie Eleonora ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture W kwestii genealogii Rodziny Czesława N. 24.06.02, 22:02 ojciec i mąż: Czesław Niemen (śpiewa, gra i pisze) matka i żona: Małgorzata Niemen (modelka) córka jedna: Natalia (nagrała płytę którą publika olała i teraz opowiada w wywiadach, jak to się cieszy, że nie została gwiazdą, gdyż akurat przeszła nawrócenie religijne i bycie gwiazdą się z tym nieco kłóci) córka druga: Eleonora zwana czasami Norą (nagrała właśnie płytę, którą publika oleje i potem będzie opowiadała w wywiadach, jak to się cieszy, że nie została gwiazdą, gdyż akurat przeszła nawrócenie religijne i bycie gwiazdą się z tym nieco kłóci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: W kwestii genealogii Rodziny Czesława N. IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 24.06.02, 22:07 Aaaa, no to teraz mam już pełną jasność Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Post Scriptum 24.06.02, 22:12 Z tego co wiem, żadna z córek nie jest jeszcze w ciąży, więc duety z płodem na razie odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Post Scriptum IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.02, 10:36 ewentualnie moga zostac modelkami... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Jest jeszcze jedno wyjście 25.06.02, 20:29 Czesław się może rozebrać. A to i owo przysłoni kapeluszem (oczywiście, chodzi mi o twarz). Odpowiedz Link Zgłoś