Gość: cc IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 20:51 Wczoraj w TV4 pokazali kawałek klipu jakiejś polskiej kapeli grającej muzykę w stylu synthpop czy "nju romantic" ) Miał taką długą nazwę, ale nie zapamiętałem. Ponoć są na jakiejś składance z muzyką w stylu lat 80-tych. Ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miecio Re: Super Girl & cośtam..... - co to jest???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 21:07 Zanuć kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: Super Girl & Romantic Boys 26.06.02, 21:22 Super Girl & Romantic Boys - kapela ze składanki Disco House 2002 - dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Super Girl & Romantic Boys IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 21:56 Taak. To ta nazwa. Teraz skąd mp3? he he Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: Super Girl & cośtam..... - co to jest???? 26.06.02, 21:31 O ile dobrze pamiętam to nazwa brzmi supergirl&fantastic boys, lub supergirl&4 (a może5)fantastic boys. Z tego co wiem to są oni z warszawy i grają juz parę latek razem. Kika miesięcy temu czytałem o nich artykół, nigdy nie słyszałem muzyki.) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: Super Girl & cośtam..... - co to jest???? IP: 2.4.STABLE* / 10.4.20.* 27.06.02, 00:08 Genialny pastisz muzyki "new romantic" z lat 80! Ich kawalek czesto pojawia sie w Radiostacji, jest chyba nawet na liscie przebojow tejze stacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Super Girl & cośtam..... - co to jest???? IP: *.katowice.agora.pl 27.06.02, 12:04 wydał ich sp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekb Re: Super Girl & cośtam..... - co to jest???? IP: *.stacje.agora.pl 01.07.02, 21:46 super girl & romantic boys - rzeczywiscie z warszawy, rzeczywiscie od paru lat, kilka bardzo dobrych nagran new romantic, baardzo polecam, jeslis z wwy, to masz szanse zobaczyc ich na zywo - to dopier cos!ostatnio grali w galerii off na pulawskiej. oprocz disco chaos publikowali swoj kawalek na skladance do machiny (”spokoj”, zasiegne jezyka i uzupelnie informacje o numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Super Girl & cośtam..... - co to jest???? IP: *.stacje.agora.pl 02.07.02, 20:23 jedna tylko uwaga - nie Disco House tylko DISCO CHAOS Odpowiedz Link Zgłoś