marta_midwest 01.07.05, 20:50 Milego weekendu wszystkim zycze, a frakcji amerykanskiej przepieknych fajerwerkow Puszczaja nas wczesniej do domu wiec zmykam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: weekend 01.07.05, 21:56 to Ameryka znowu dluga labe ma??? 4 lipca swietujcie sobie pieknie. Uwazac mi tu na zwierzeta z tym strzelaniem. Odpowiedz Link
mazurka313 Re: weekend 01.07.05, 22:06 no wlasnie moj m sie smieje ze hameryka bedzie mnie fajerwerkami witac hi hihi Odpowiedz Link
triskell Re: weekend 01.07.05, 22:16 mazurka313 napisała: > no wlasnie moj m sie smieje ze hameryka bedzie mnie fajerwerkami witac hi hihi Nie ma jak to wjechać w wielkim stylu! Dla mnie weekend zapowiada się miło, jutro spóźniona impreza urodzinowa dla tutejszych (no co ja na to poradzę, lubię świętować! ), a w niedzielę spotkanie ze znajomymi w bardzo ładnym parku, w którym do tej pory byłam tylko raz (bo daleko). W poniedziałek Joshua niestety pracuje, więc fajerwerki to sobie sama z balkonu pooglądam. Ale i tak te główne są puszczane daleko, lepszy pokaz fajerwerków jest u nas podczas Lakefair Festival (za 2 tygodnie). Odpowiedz Link
sylwek07 Re: weekend 01.07.05, 22:08 milego weekendu zycze ) w Kanadzie tez maja tzw dlugi weekend Odpowiedz Link