Gość: autorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:56 Czy znacie utwór, który wczoraj zostały wykonany na gali Wiktorów - fortepian, potem orkiestra, a na koniec skrzypek. Proszę o nazwę. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja czyli nie ty Re: Muzyka z Wiktorów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 00:10 ale Ewelina flinta śpiewała cudownie!!! może ktos ma ten występ, albo wie kiedy beda powtarzać te Wiktory??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Muzyka z Wiktorów IP: *.teleton.pl 27.04.05, 06:57 Mam nadzieję że to zły sen....skrzypek walił się w tempie jak dychawiczna klacz, a Flinta kompletnie zmasakrowała piękną piosenkę, niestety z jej głosem powinni dać jej coś zupełnie innego do zaśpiewania, jak już musiała śpiewać.Mi tam podobał się tylko sarkastyczny pianista-dyrygent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marnie Re: Muzyka z Wiktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:52 popieram,flinta obnażyła swą miałkość , orkiestra i pianista w porządku, no może poza tym nieszczęsnym Polonezem -gniot! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Muzyka z Wiktorów 28.04.05, 10:33 Ten skrzypek to jakiegoś czardasza grał. To było podobne do czardasza wygrywanego na skrzypkach przez Z.Wodeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś