Dodaj do ulubionych

Emiliana Torrini

IP: *.teleton.pl 27.04.05, 14:29
Co sądzicie o tej wokalistce ? Mam dwie jej płyty i działają na mnie jak lek
na całe zło tego świata.
Obserwuj wątek
    • Gość: F. Re: Emiliana Torrini IP: *.thinprint.de / 145.253.119.* 27.04.05, 15:53
      Swietny glos i calkiem mily klimat w jej piosenkach. Ogolnie nie moj gatunek,
      ale posluchac jej lubie.
      Miejmy nadzieje, ze bedzie podazac we wlasciwym kierunku.

F.
      • kwiat_paproci Re: Emiliana Torrini 27.04.05, 22:01
        Uiwelbiam ją, bo ma wspaniały głos, pisze świetne utwory, które mnie podnoszą
        na duchu i dodają sił jak mało które big_grin a mój ulubiony to chyba Sunny road
        • Gość: Lecho Re: Emiliana Torrini IP: *.teleton.pl 28.04.05, 07:15
          ... a już się bałem, że wyskoczę z nią jak Filip z konopii wink Dla mnie Emka
          brzmi jak siostra "Sunrise" - Norah Jones. Sunny Road jest tego dowodem. Muzyka
          jak mantra.
          • Gość: Jacenty Re: Emiliana Torrini IP: *.chello.pl 28.04.05, 08:59
            Podchodziłem raz czy dwa. Bezskutecznie.
            • grimsrund Re: Emiliana Torrini 28.04.05, 19:33
              Eee, to ładne jest przecież. To znaczy pierwsza płyta, nowej nie znam jeszcze.

I pani sama też niczego sobie smile)
              • Gość: damian Re: Emiliana Torrini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 09:52
                Ładnie śpiewa,ładnie.Tylko jest trochę za bardzo stinowato-bjorkowata..
    • Gość: pasek.xxl a w jaki sposób weszłeś w ich posiadanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:09
      • Gość: play Re: a w jaki sposób weszłeś w ich posiadanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:20
        Jeśli chodzi o mnie, to wszedłem poprzez otrzymanie od koleżki CD-ROM' u z
        kilkoma różnymi płytami ma MP3, gdzie znalazłem i ją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka