Gość: martynka IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 01.07.02, 17:27 Słyszeliście??? I jak wam się podoboa??? Uważam , że całkiem niezłe jak na nasze warunki...pzdr.M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fields Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.zetosa.com.pl 02.07.02, 13:12 w pełni się zgadzam, na początku miałem mieszane uczucia, ale po wsłuchaniu się...ma to coś fajnego...co sprawia że nieświadomie zaczynam ją sobie nucić, choć pod tym względem nic nie prześladowało mnie bardziej niż "Road to mandalay" R.W. , hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.katowice.agora.pl 02.07.02, 13:45 a co to znaczy ”jak na nasze warunki”? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 02.07.02, 19:04 Nasze warunki to: różne warianty Kaś Kowalskich, Anit Lipnickich itd. Nuda i kijowy pop - a Klich ma fajowe podkłady i pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 11:08 jest w piosence coś co "chwyta za ucho",przypomina trochę All Saints "Booty call" Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Kasia KLICH-----------> 04.07.02, 21:04 Gość portalu: madzia napisał(a): > jest w piosence coś co "chwyta za ucho",przypomina trochę All Saints "Booty > call" W tej piosence tylko to "cos" jest ciekawe i az za bardzo moim zdaniem przypomina piosenke All Saints. Gdy pierwszy raz uslyszałam utwor naszej wokalistki od razu przyszła mi na mysl piosenka dziewczyn brytyjskiego zespolu... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Kasia KLICH-----------> 05.07.02, 00:36 Pieśń wyżej wspomnianej artystki jest straszna. Cokolwiek by się nie rozumiało przez "nasze warunki", uważam że zanika sztuka normalnego śpiewania, czego ta pani jest najlepszym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.dwi.uw.edu.pl 05.07.02, 16:43 a ja bym chcial posluchac calej plyty jsli cala jest w takim klimacie to sobie kupie fajnie zagrane zabawny tekst swietny glos troche smetny klip, ale trudo - nikt nie jest doskonaly *** natomiast jesli mowicie, ze ten kawalek Wam przypomina ALL SAINTS to polecam Wam plyte "Stranger On Earth" autorstwa pani o imieniu LINA zapomnicie o ALL SAINTS, bo to mylny trop *** a haslo "jak na nasze warunki" znaczcy, ze taki kawalek jest marny, ale skoro na rynku zastoj, to moze byc wedlug mnie bardzo krzywdzaca opinia dla Kasi Klich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: static Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.07.02, 20:43 Mi to wlasnie przypomina 'Step Up' Liny..... szczegolnie teledysk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siri Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 11:01 Dopiero dzisiaj rano udało mi się połączyć wykonawczynię z piosenka. i nie spodobało mi się to. Czy ten tekst jest o odkurzaczu, czy o innym sprzęcie gospodarstwa domowego? Niestety, w tekście odpowiedź na moje pytanie nie pada, a chciałabym wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Finezja aranżacyjna i kultura wykonawcza 06.07.02, 14:38 Tekst nie jest o odkurzaczu - odkurzacza używano, nagrywając wokale (dlatego część jest zsepleniona i nie można zrozumieć niektórych słów). Sugerujemy wymienić tę panią na lepszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flimonn Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.net.szczecin.pl 06.07.02, 11:33 Tajemica sukcesu tego utwotu polega glownie na tekscie, ktory podoba sie wszystkim przedstawicielkom plci pieknej, zwłaszcza jak go moga zanucic jakiemus bliskiemu mezczyznie. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrioosh Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.ludwikowice.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:11 Przeciez ta piosenka jest beznadziejna, muzykę jeszcze jakos strawie a tego ambitnego tekstu nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.dwi.uw.edu.pl 09.07.02, 16:10 wiesz jeszcze nikt nie nagral piosenki, ktora podobalaby sie KAZDEMU - chyba ze Edyta wyda singla z hymnem )) dziewczyna jest niebanalna i proponuje cos, czego na naszym rynku jeszscze nie bylo a co do tekstu coz jesli ten Ci sie nie podoba to odsylam to tworczosci zespołu ŁZY )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś