Dodaj do ulubionych

Kasia KLICH----------->

IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 01.07.02, 17:27
Słyszeliście??? I jak wam się podoboa??? Uważam , że całkiem niezłe jak na
nasze warunki...pzdr.M
Obserwuj wątek
    • Gość: fields Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.zetosa.com.pl 02.07.02, 13:12
      w pełni się zgadzam, na początku miałem mieszane uczucia, ale po wsłuchaniu
      się...ma to coś fajnego...co sprawia że nieświadomie zaczynam ją sobie nucić,
      choć pod tym względem nic nie prześladowało mnie bardziej niż "Road to
      mandalay" R.W. , hihi...
      • Gość: mb Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.katowice.agora.pl 02.07.02, 13:45
        a co to znaczy ”jak na nasze warunki”?
        • Gość: martynka Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 02.07.02, 19:04
          Nasze warunki to: różne warianty Kaś Kowalskich, Anit Lipnickich itd. Nuda i
          kijowy pop - a Klich ma fajowe podkłady i pomysły
    • radio.minus Re: Kasia KLICH-----------> 02.07.02, 21:32
      misie nie podoba! smile
    • Gość: madzia Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 11:08
      jest w piosence coś co "chwyta za ucho",przypomina trochę All Saints "Booty
      call"
      • ellivia Re: Kasia KLICH-----------> 04.07.02, 21:04
        Gość portalu: madzia napisał(a):

> jest w piosence coś co "chwyta za ucho",przypomina trochę All Saints "Booty
        > call"

W tej piosence tylko to "cos" jest ciekawe i az za bardzo moim zdaniem przypomina
        piosenke All Saints. Gdy pierwszy raz uslyszałam utwor naszej wokalistki od razu
        przyszła mi na mysl piosenka dziewczyn brytyjskiego zespolu...

• vulture Re: Kasia KLICH-----------> 05.07.02, 00:36
      Pieśń wyżej wspomnianej artystki jest straszna. Cokolwiek by się nie rozumiało
      przez "nasze warunki", uważam że zanika sztuka normalnego śpiewania, czego ta
      pani jest najlepszym dowodem.
    • Gość: kubu Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.dwi.uw.edu.pl 05.07.02, 16:43
      a ja bym chcial posluchac calej plyty
      jsli cala jest w takim klimacie to sobie kupie
      fajnie zagrane
      zabawny tekst
      swietny glos smile
      troche smetny klip, ale trudo - nikt nie jest doskonaly

natomiast jesli mowicie, ze ten kawalek Wam przypomina ALL SAINTS
      to polecam Wam plyte "Stranger On Earth" autorstwa pani o imieniu LINA
      zapomnicie o ALL SAINTS, bo to mylny trop smile

a haslo "jak na nasze warunki" znaczcy, ze taki kawalek jest marny, ale skoro
      na rynku zastoj, to moze byc
      wedlug mnie bardzo krzywdzaca opinia dla Kasi Klich
      • Gość: static Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.07.02, 20:43
        Mi to wlasnie przypomina 'Step Up' Liny..... szczegolnie teledysk...
    • Gość: siri Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 11:01
      Dopiero dzisiaj rano udało mi się połączyć wykonawczynię z piosenka. i nie
      spodobało mi się to. Czy ten tekst jest o odkurzaczu, czy o innym sprzęcie
      gospodarstwa domowego? Niestety, w tekście odpowiedź na moje pytanie nie pada,
      a chciałabym wiedzieć...
      • vulture Finezja aranżacyjna i kultura wykonawcza 06.07.02, 14:38
        Tekst nie jest o odkurzaczu - odkurzacza używano, nagrywając wokale (dlatego
        część jest zsepleniona i nie można zrozumieć niektórych słów). Sugerujemy
        wymienić tę panią na lepszy model.
    • Gość: flimonn Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.net.szczecin.pl 06.07.02, 11:33
      Tajemica sukcesu tego utwotu polega glownie na tekscie, ktory podoba sie
      wszystkim przedstawicielkom plci pieknej, zwłaszcza jak go moga zanucic
      jakiemus bliskiemu mezczyznie. Ot co!
    • Gość: Syrioosh Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.ludwikowice.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:11
      Przeciez ta piosenka jest beznadziejna, muzykę jeszcze jakos strawie a tego
      ambitnego tekstu nie
      • Gość: kubu Re: Kasia KLICH-----------> IP: *.dwi.uw.edu.pl 09.07.02, 16:10
        wiesz
        jeszcze nikt nie nagral piosenki, ktora podobalaby sie KAZDEMU - chyba ze Edyta
        wyda singla z hymnem wink))
        dziewczyna jest niebanalna i proponuje cos, czego na naszym rynku jeszscze nie
        bylo

a co do tekstu
        coz
        jesli ten Ci sie nie podoba
        to odsylam to tworczosci zespołu ŁZY
        smile))

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka