Dodaj do ulubionych

ma ktoś może...:(

IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 07.05.05, 21:29
... piosenkę Roba Thomasa "Lonely no more" aby mi przesłać? bo cos mi z kaaza
nie wychodzisad prosze..
Obserwuj wątek
    • Gość: ekspert Re: ma ktoś może...:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 21:36
      polecam zlikwidowanie kazy bo jest tam mnóstwo pustych plików to raz, a poza
      tym instaluje dużo dziwnych programów to dwa. Ściągnij z google edonkeya jest o
      niebo lepszy i z pewnością będziesz zadowolona.
      • Gość: tsk tsk Re: ma ktoś może...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:46
        jezu, czy ktos na tym forum w ogole placi za muzyke???
        • Gość: ekspert Re: ma ktoś może...:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 22:04
          Jeżeli ty nie masz co z kasa robić to kupuj te wszystkie płyty możesz nawet
          kupić mi kilka w ramach dokarmiania artystów. Myślę, że to było by z korzyścią
          dla 3 stron choć niby strony są dwie no chyba, że chodzi o 4 świata strony.
          Uszczęśliwisz siebie, muzyków i Izbę skarbowąwink
          Jak jesz w Mc Donaldsie hamburgera ze zmielonych jelit to tez się tak
          dziwisz ,że inni nie jedzą?
          • Gość: tsk tsk Re: ma ktoś może...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:25
            nie jem i dziwie sie, ze jedza

a jak nie masz kasy na buty np. to co, kradniesz je ze sklepu?
            • Gość: ekspert Re: ma ktoś może...:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 09:39
              Co do butów to kupuję z tym że wytwórca za 1 parę dostaje jakieś 80 zł a sklep
              + innek koszty to jakieś 50 zł więc ok a jak mam zapłacić za płytę z której
              artysta będzie miał 5 zł to coś chyba est nie tak nie sądzisz?
              Daj sie dalej okradać przez koncerny dzięki takim jak ty ceny nigdy nie spadną
              • Gość: tsk tsk Re: ma ktoś może...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:51
                1. owszem koncerny plytowe prowadza zlodziejska polityke (jak wszystkie
                koncerny *eyeroll*)ale generalnie za granica ceny sa jeszcze wyzsze i ludzie
                normalnie kupuja plyty/mp3 i nie spodziewam sie, aby ktorakolwiek wytwornia
                drastycznie obnizyla ceny w Polsce tylko dlatego, ze ludzie tu mniej zarabiaja.

2. trzem z mojej pierwszej dziesiatki ulubionych artystow grozi utrata
                kontraktu i mozliwosci docierania ze swoja muzyka do szerszego grona ludzi, a
                to dlatego, ze ich muzyka cieszy sie wiekszym powodzeniem wsrod milosnikow kazy
                niz wsrod ludzi, ktorzy placa za muzyke, ktorej sluchaja

3. nie jestem milosnikiem mp3, lubie miec plyte (rowniez ze wzgledow, ze tak
                powiem, estetycznych. nie wyobrazam sobie jakos sluchania sigur ros albo rh na
                mp3...). z dwojga zlego wole dac zarobic koncernowi i artyscie (choc jak
                zauwazyles dostaje on niewielka czesc) niz a-hem sympatycznym panom z bazaru.

i tyle.
    • opelvectra napisz do mnie 08.05.05, 20:51
      to Ci podesle smile
      • Gość: jadzia Re: napisz do mnie IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 09.05.05, 07:48
        moj mail: sofia174@wp.pl
        dzieki wielkie!
        pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka