Gość: jadzia IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 07.05.05, 21:29 ... piosenkę Roba Thomasa "Lonely no more" aby mi przesłać? bo cos mi z kaaza nie wychodzi prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekspert Re: ma ktoś może...:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 21:36 polecam zlikwidowanie kazy bo jest tam mnóstwo pustych plików to raz, a poza tym instaluje dużo dziwnych programów to dwa. Ściągnij z google edonkeya jest o niebo lepszy i z pewnością będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsk tsk Re: ma ktoś może...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:46 jezu, czy ktos na tym forum w ogole placi za muzyke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: ma ktoś może...:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 22:04 Jeżeli ty nie masz co z kasa robić to kupuj te wszystkie płyty możesz nawet kupić mi kilka w ramach dokarmiania artystów. Myślę, że to było by z korzyścią dla 3 stron choć niby strony są dwie no chyba, że chodzi o 4 świata strony. Uszczęśliwisz siebie, muzyków i Izbę skarbową Jak jesz w Mc Donaldsie hamburgera ze zmielonych jelit to tez się tak dziwisz ,że inni nie jedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsk tsk Re: ma ktoś może...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:25 nie jem i dziwie sie, ze jedza a jak nie masz kasy na buty np. to co, kradniesz je ze sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: ma ktoś może...:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 09:39 Co do butów to kupuję z tym że wytwórca za 1 parę dostaje jakieś 80 zł a sklep + innek koszty to jakieś 50 zł więc ok a jak mam zapłacić za płytę z której artysta będzie miał 5 zł to coś chyba est nie tak nie sądzisz? Daj sie dalej okradać przez koncerny dzięki takim jak ty ceny nigdy nie spadną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsk tsk Re: ma ktoś może...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:51 1. owszem koncerny plytowe prowadza zlodziejska polityke (jak wszystkie koncerny *eyeroll*)ale generalnie za granica ceny sa jeszcze wyzsze i ludzie normalnie kupuja plyty/mp3 i nie spodziewam sie, aby ktorakolwiek wytwornia drastycznie obnizyla ceny w Polsce tylko dlatego, ze ludzie tu mniej zarabiaja. 2. trzem z mojej pierwszej dziesiatki ulubionych artystow grozi utrata kontraktu i mozliwosci docierania ze swoja muzyka do szerszego grona ludzi, a to dlatego, ze ich muzyka cieszy sie wiekszym powodzeniem wsrod milosnikow kazy niz wsrod ludzi, ktorzy placa za muzyke, ktorej sluchaja 3. nie jestem milosnikiem mp3, lubie miec plyte (rowniez ze wzgledow, ze tak powiem, estetycznych. nie wyobrazam sobie jakos sluchania sigur ros albo rh na mp3...). z dwojga zlego wole dac zarobic koncernowi i artyscie (choc jak zauwazyles dostaje on niewielka czesc) niz a-hem sympatycznym panom z bazaru. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: napisz do mnie IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 09.05.05, 07:48 moj mail: sofia174@wp.pl dzieki wielkie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś