Dodaj do ulubionych

Kaja Paschalska +...= mała chinka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:28
co za syf... , czy ta dziewczyna i jej spiewajacy kolega nie maja wstydu?
chyba nawet malo kapujacy wpadnie na to ze chiny i wietnam to jednak nie to
samo panstwo i ten rym (mala chinka cziku cziku linka?!), kaja z golym
bebzonem wygina sie na wszystkie strony.... proponuje przymusowe roboty w
chinach, chociaz szkody sa wieksze...
Obserwuj wątek
    • easier_to_fly Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 12.05.05, 22:41
      Nie ma co się roztrząsać... Żenada i wszystko.
      Nie widziałam tego cuda, o którym piszesz, ale potrafię sobie wyobrazić, co
      przeżyłeś oglądając i "słuchając" cokolwiek sygnowanego nazwiskiem tego
      rudzielca... Toż to potwór jaki... tongue_out
      • realista17 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 31.08.05, 16:22
        funky filon
    • Gość: v Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:54
      Warto zobaczyc to dzielo:
      strony.aster.pl/filonfun/download/video.wmv
      • hauabaua Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 14.05.05, 11:35
        Aaaaaaaa!!! AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Tak spytam, bo się nie orientuję za bardzo: jaki to gatunek muzyczny?
        .
        • pepeluka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 29.05.05, 12:05
          najgorszy
      • joystik1 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 06.06.05, 21:34
        O Matko !! To jest żałosne... Ale trzeba przyznać, ze nasza gwiazda "Klanu"
        potrafi dostarczyć duzych wrażeń... Szkoda, ze tak pozno sie obudziliśmy bo
        taki numer na eurowizji przebił by wszystko smile...Styl bardzo pomieszany,
        zauwazalny nawet watek czarnego hip- hopu tongue_out Miejmy tylko teraz nadzieje, ze
        kawałek ten nie wyjdzie na swiatło dzienne... Pozdrawiam.
    • Gość: depmod Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:14
      Kto to jest Kaja Paschalska?
      • kasiunia62 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 24.06.05, 20:07
        hmmm nie jest to takie złe jak myślałam
        podoba mi się muza na koncu
    • bender_rodriguez Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 12.05.05, 23:18
      nie znasz sie. kaja paschalska to Królowa Podziemia Rockowego, Metalowego,
      Klubowego i W Ogóle Wszystkiego, Czego Dotknie Jej Boska Dłoń. Na kolana
      parweniusze przed Prorokiem Apokalipsy i jej niebiańskimi kompozycjami.
    • tygrys7677 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 12.05.05, 23:30
      chyba przezylem jakiegos rodzaju katharsis, gdy Ja ujrzalem..
      • Gość: Podhale Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:05
        hmmm...Vietnam i Chiny?to coś nowego dla kaji i jej kolegi proponuje
        korepetycje z geografii!Oj cieniutko coś w szkole im szło z tą geografią oj ceniutko
        • e_katt Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 02.06.05, 11:25
          > korepetycje z geografii!Oj cieniutko coś w szkole im szło z tą geografią oj
          ceniutko

jak się w Klanie grało całą podstawówę, gimnazjum, liceum, to co się dziwić wink
          (nie to, żebym zazdrosna była o jej "karierę"..)
    • neder o f*** 12.05.05, 23:41
      czy oni popełnili to "dzieło" w ramach jakiejś kary !?

a ten gostek to Funky Filon... hehe
    • Gość: Agatka666 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:59
      Ona naprawde ma talent i do tego swietnie wyglada. Dodajcie Jej otuchy i
      napiszcie kilka cieplych slow:
      www.kajapaschalska.pl/forum/viewforum.php?f=1
      • Gość: Lecho Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.teleton.pl 13.05.05, 09:16
        Tak, ruda jest sexy !
        • Gość: black Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.autocom.pl 13.05.05, 10:07
          LOL
          jak mi to wczoraj znajomy podesłał to myślałam, że to jakiś żart... ej, oni tak
          na poważnie?? big_grin
          a już chciałam powiedzieć, że to prawie przebija "Elektronik - Supersonik"... tongue_outP
          • fanta9 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 13.05.05, 10:44
            chyba Fanki Pedo Filon
            • Gość: amy Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 13.05.05, 15:12
              TRAGEDIA!!!
              • oko_jeza Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 13.05.05, 22:39
                i na takie coś dają forsę...i jej za to dają forse...i temu filonowi z grzywką od garnka...
                raany
                • oko_jeza Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 13.05.05, 22:55

www.matiii.ksiezyc.pl/kajapaschalska/galeria22/roze_gali3.jpg
                  www.matiii.ksiezyc.pl/kajapaschalska/galeria11/kaja%20bravo5.jpg
                  www.matiii.ksiezyc.pl/kajapaschalska/galeria14/bravo3.jpg
                  • bumcykcyk2 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 14.05.05, 00:41
                    Za mej młodości funkcję Kai Paschalskiej spełniała Gayga i zespół Pro Rock.
                    Muzycznie Kaja Gaygę już dawno dogoniła, a mam nadzieję, że z czasem podąży
                    ekscytującym szlakiem chirurgii plastycznej. Na razie widzę brzuch do
                    odchudzenia...
            • Gość: Aghadem Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.echo / *.e-cho.pl 28.05.05, 16:14
              A myślałem że największ KICZ to disco polo!Cóż... przepraszam
              Shaza...Widziałem, słuchałem, szkoda czasu na komentarz. Słyszałem że jej
              strona jest zablokowana LOL Łacha mam z FANKI PEDOFILONA i FANKI WIEWIÓRKI.
              Niech ktoś im pomoże, muszą się leczyć...(a może uczyć smile)
          • methinks Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 16.05.05, 11:46
            Nie zartuj. Zlada nie przybije nikt! To najwiekszy tworca ery kosmicznej.
          • beuben Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 13.06.05, 02:02
            SYF!!!ŻENADA!!!POPELINA I WSZYSTKO CO zwiazane z DNEM!!!kto wogole wpadł na
            taaak fantastico pomysł żeby wogóle cos takiego zrobic!!!ludzie przeciez to
            nawet szkoda
            KASY!!!padałem ze śmiechu kiedy to pierwszy raz ujrzalem!!!a ten
            refren!!!poprostu "PIERWSZA KLASA" ale od drugiej strony!!!"MALA CHINKA CZIKU
            CZIKU LINKA" (3 jakoś tak) chyba długo nad tym siedzieli!!!jaki cel im
            przyświecał???kto wpadł na ten cudny pomysł???i 3 "doczekamy" sie jego
            kontynuacji???"NIE DAJ BÓG!!!"
            kończę bo mógłbym natrzaskac tu całe wypracowanie na temat "tego co się we mnie
            obudzilo" po wysłuchaniu "tego" ale szkoda moich sił,czasu itp.
        • stephanie_s Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 14.05.05, 21:26
          o boze.....własnie to obejrzałam..ehhh...az nie wiem co napisac...nie szkoda
          było wydawac kasy na nagranie i teledysk...no własnie a poza tym Chinka z
          Wietnamu..hmmm po prost no comment dawno nie widziałam czegos tak żałosnego....
      • Gość: ja Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:28
        hha ....buahhahhaa...dobry dowcip...ma talent...do wywijania d**ą.....
        a tak na marginesie...całkiem ładna, ale nic poza tym
    • Gość: Baisha Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.devs.futuro.pl 14.05.05, 11:52
      Tekst ma chyba spełniać rolę prospołeczną...! ;> "handlujesz tekstyliami na
      stadione" itp, tylko w połączeniu z wyszczerzoną Kają wijącą się wokół
      niejakiego pana z grzywką i teledyskiem "wzorującym się" na amerykański
      hip-hop.... Żenada! Co ciekawe, jak śpiewają po polsku, to bardziej razi..
      • e_katt czego jak czego, ale 02.06.05, 11:39
        > niejakiego pana z grzywką i teledyskiem "wzorującym się" na amerykański
        > hip-hop....

nauczyła się nam nasza Kaja robić fachowe, gangsta-bimbo miny (taki niegrzeczno-
        nadąsany wieszak się z niej zrobił, jakaś polska Bijonse - normalnie, Panie,
        jak w Ameryce)
        • Gość: wieszam sie CO ZA PADACZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:45
          spalmy ostatnią czarownice....
    • xxx131 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 14.05.05, 14:51
      cos na temat: kaja.xt - niektore fajne, ale ogolnie zenada.
      • xxx131 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 14.05.05, 14:51
        kaja.xt.pl
    • Gość: aśka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 16:29
      o qrwa właśnie to zobaczyłam i jestem zdruzgotana. Teraz ten refren będzie mi
      się kołatał po łbie kilka dni. To "Dzieło" przejdzie do historii polskiej
      muzyki rozrywkowej
    • Gość: wojtek Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.zab.nat.hnet.pl 14.05.05, 17:42
      nie wiem co mam napisac, brak mi słów i ręce opadają na sam dół!!!!
    • Gość: PORAZKA Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: 195.205.189.* 14.05.05, 20:51
      MAM NADZIJE ZE TEGO SZAJSU NIE BEDA NIGDZIE PUSZCZAC. KAJU GRATULUJE WYGRANIA
      PLEBISCYTU NA NAJWIEKSZA CHALE WSZECHCZASOW.
      • t.o.m.e.k Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 14.05.05, 21:08
        Gość portalu: PORAZKA napisał(a):

> MAM NADZIJE ZE TEGO SZAJSU NIE BEDA NIGDZIE PUSZCZAC.

Zaraz tam nigdzie - trUjka chyba stanie na wysokości zadania, co? W kontekście
        nowej reklamy to aż się prosi, żeby tę pieśń wprowadzić na playlistę...
        • Gość: wujek samo zło Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:11
          a ja juz widzę jak w zetce bedzie to leciałobig_grin
        • piotr7777 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 21.05.05, 19:43
          > Zaraz tam nigdzie - trUjka chyba stanie na wysokości zadania, co? W
          kontekście
          > nowej reklamy to aż się prosi, żeby tę pieśń wprowadzić na playlistę...
          Ty chociaż słuchasz Trójki?
    • Gość: aśka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 21:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23909051&a=23918085
      • grrrg Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 14.05.05, 22:03
        czym tu się podniecać? zwykłe disco polo i tyle wink
        • Gość: Rybik Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.chello.pl 15.05.05, 01:16
          No ten komornik co wszedł na dom jest najmocniejszy
          • kingakunowska Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 15.05.05, 20:51
            Dobrze, ze z niego nie spadl smile
    • Gość: katorak Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:31
      Dobre to! Dawno się tak dobrze nie bwaiłem. Czikucziku. Chinka to Wietnamka, a
      Funky Filon chce wszystkie dziwy Mazowsza. Ja p.... co to jest?
      • Gość: ster Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.vnet.pl / *.vnet.pl 15.05.05, 13:27
        Paschalska ma chyba jakiś tik nerowy, bo ciągle robi coś z włosami. Mi to
        bardizej przypomina nieudana akcje pomocy impotentom.
    • Gość: As Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 15.05.05, 13:31
      Przyznam szczerze, że odczuwam jakąś perwersyjną przyjemność w oglądaniu tego
      klipu i słuchaniu tego kawałka. Choć od słów "komornik wszedł na dom" utwór
      staje się dla mnie zupełnie niezrozumiały, a jego przesłanie zupełnie
      niezwiązane z wcześniejszą tematyką.
      • Gość: km Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:05
        a dlaczego strona jest zawieszona? sad ja chcialem poczytac cos nowego o
        Paschalskiej.... odczuwam bol w zwiazku z usunieciem forum sad

Polecam uslugi firmy AZ wink)))
      • humbak Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 16.05.05, 13:02
        A może skleili dwa kawałki tak jak Buba Sparxxx?smile
        • humbak wyjaśnienie 16.05.05, 13:03
          chodzi o połączenie utworów Delivarence i Jimmy Martins na potrzeby teledysku
      • Gość: Kinga K. Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:38
        Potwierdzam. Slucham tego w kolko i nasluchac sie nie moge. Jakies niezdrowe
        uczucia mnie ogarnely, a chichocze przy tym jak diabel smile
    • Gość: Cziku cziku :[ Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: 83.168.104.* 15.05.05, 14:26
      hehehe, normalnie widzie ze gwiazda serialu KLAN probuje nasladowac J.Lo.
      Niestety nie udaniesmile Taki kicz to moze przejdzie w stanach ale nie u Nas. Niech
      spada do USA, choc takich jak Ona juz tak jest az za nad to...
      Autor textu powinien dostac Fryderyka !!wink
    • Gość: Ania Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:46
      absoltunie popieram, roboty przymusowe juz nie w modzie, wiec sądownie
      proponowałabym wyrok bez zawieszenia w postaci zakazu pokazywania wątpliwych
      wdzięków natury wizualnej i akustycznej!! Dziewczyno!!! mniej litość!! jak nie
      masz talentu i gustu i wstydu oszczędź!!!
      • Gość: panna ktoś A JA NIE WIDZIALAM TELEDYSKU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:27
        i nie slyszalam piosenki...crying(wiem ze nie ma czego zalowac bo czytam co
        napisaliscie, ale chcialabym sie posmiec a nie moge
        • neder Re: A JA NIE WIDZIALAM TELEDYSKU 17.05.05, 09:53
          jak to nie możesz? był podawany link...

dawaj, dawaj, będziesz miała od razu lepszy humor. Albo gorszy.... zależy jak
          reagujesz na takie dziwadła ;p

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=23847078&a=23848365
          • Gość: tt u nas to jeszcze gotowi ją na Eurowizję wysłać... IP: *.dnet.pl 29.05.05, 08:51
            będzie wstyd przed całą juropą
    • Gość: maciek mała chinka cziku linka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:45
      Ale wy ludy nie macie luzu. To taki utworek w stylu kiepskich i jest zajebisty,
      do lez sie usmialem ze mozna na cos tak glupiego wpasc. Sluchalem to juz dzis
      10 razy i nie mam dosc hehheahah
      • monik_es Re: mała chinka cziku linka 15.05.05, 23:53
        wyjdz!
        toz to MASAKRA!!!
    • humbak Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 16.05.05, 13:00
      chyba nawet malo kapujacy wpadnie na to ze chiny i wietnam to jednak nie to
      > samo panstwo

Przypuszczalnie chodzi o to że większość domyślnych "Chińczyków" w naszym kraju
      to tak naprawdę Wietnamczycy. Nie zmienia to faktu że kawałek jest conajmniej
      nieudany.
      • Gość: kungakunowska Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:10
        Nieudany! Dawno nie widzialam tak rasistowskiej piosenki, spiewanej w dodatku
        nieznosnie protekcjonalnym tonem.
        To tak, jakby spiewala "biedny murzynku, mieszkasz w Warszawie, tu nie rosna
        banany" etc.
        Tragedia !!!
        • Gość: bubu się nastukała Pascha ! IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 17.05.05, 07:19
          ożesz ! Kaja Paschalska wypaliła chyba pierwszego w życiu blanta przy okazji
          produkcji Cziku Cziku! hehe się dziewczyna wyluzowała
          Ptrzcie, czy te oczy mogą kłamać ???? smile)))
    • sylwiassss Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 18.05.05, 07:25
      Najgorsze jest to że słuchałam tej pieśni tylko raz, a łapę się na tym że ją
      nucę pod nosem...... AAAAAAAaaaaaaaaa!!!!!!!!
    • konim691 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 18.05.05, 14:59
      Mnie rozwala mina Kai gdy ten Filon spiewa,ze "szef na malą mial ochote"smile)))A
      potem jak spiewa o braciszku na Wschodzie, nasza Kaja ma mine pelna
      zadowolenia, no chyba ze ona tak smutek wyrazawink
      I przyuwazcie gest Filona gdy spiewa o podrabianej odziezysmile))Normalnie lapie
      sie za bluze jakby sam tam zakupki robilsmile))No w takim razie to ja sie nei
      dziwie, ze bohaterka piosnki zostala Chinka ze Stadionuwink
      Muzyczka ok,tylko ten tekst to kompletnie nie trafionysurprised nei ma to jak promowac
      Polske:"Polacy wcale ich nei pokochali.."smile))))))))
      I nei moge przebolec neiudanej proby tanecznej Kai po drugiej zwrotce, w tym
      zmienionym refreniewinkdrugie podejscie taneczne oksmile
      I ten efekt z latarka rzeczywiscie swietny,i tamta muzyczka fajna,to
      tyle,pozdrsmile
      • Gość: As nei ? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 20.05.05, 23:39
        Czy celowo zamiast "nie" piszesz "nei" ??
        • Gość: konim691 Re: nei ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.05.05, 23:03
          Jest to zjawisko niezamierzone i czysto spontanicznesmile))Tak powaznie, to nie
          mialam w tym zadnego celusmileOd dzisiaj bede sie pilnowacwinkpozdr
      • Gość: JA KU..WA NIE MOGE Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:59
        TEGO SŁUCHAĆ
    • Gość: Agata Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: 62.233.164.* 18.05.05, 23:21
      Zaplulam monitor herbata...

Sa rzeczy na niebie i ziemi, o ktorych nie snilo sie nawet filozofom...
    • Gość: Agata Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: 62.233.164.* 18.05.05, 23:25
      Mala Chinka z Wietnamu, ktorej komornik wszedl na dom...

Hmmm...

• Gość: ss Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.osk.enformatic.pl 18.05.05, 23:59
        za śmianie się z azjtów powinna pozamiatać cały stadion
    • Gość: gosia Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.05.05, 19:48
      SYF I TYLE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka