Gość: x- Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.05, 20:15 nie..no bomba!!! przed chwilą to zobaczyłam..tak!śmierć w butach! masakra!niewiem ile musieliby mi zapłacić, żeby sie tak zbłaźnić...! porażka totalna! nic tylko pie..ąć sobie obuchem w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate.coffee Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 20.05.05, 12:30 Wiecie co, ale pomijajac milczeniem wartosci artystyczne utworu... <atak_smiechu> ...to ten kawalek najzwyczajniej w swiecie obraza wszelakie przebywajace w Polsce mniejszosci, z szeroko pojetego Wschodu. Dla nich Polska to lepszy swiat, spokojny - bo w swoich krajach przesladowani sa za kazde przyslowiowe 'krzywe spojrzenie'. Cenzura, inwigilacja. Przyjedzaja do Polski, pracuja po 20 godzin na dobe, mieszkaja po kilkunastu w wynajmowanych mieszkaniach, oszczedzaja kazda zlotowke...To sa czasem naprawde uczciwi ludzie, a ta dziewczyna ich po prostu WYŚMIEWA. Szeroki radosny usmiech przez caly kawalek, fragment o tym, ze Chinka zawsze bedzie tylko 'zwykla Chinka' - szeroki usmiech. 'Brat przykreca srubki' - szeeerooooki usmiech. Tak, ci ludzie w przewazajacej wiekszosci nigdy nie wydostana sie z ubostwa, zawsze beda traktowani jako biedni i niechciani. A Kajunia postanowila ich wysmiac. Tak, to takie zabawne, ludzie ciezko pracujacy, tylko po to, zeby przezyc, pomagajacy swoim rodzinom pozostalym w domu...hahaha, chodzcie sie posmiejemy razem z Kaja...A Kajunia sobie potem kupi buciki za 2 tys pln, i dorzuci spodenki za drugie tyle, zeby odpoczac po ciezkiej pracy (=zaspiewaniu jednego kawalka na jakims koncerciku) i poprawic sobie humorek. Rece opadaja, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czikulin Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.pl 20.05.05, 14:28 Ale co Wy tylko Kajunie atakujecie!!! To głównie ten Funky Pedofilion śpiewa a Kajunia tylko refrenik.... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 20.05.05, 14:56 bo funky filon nie przeżywa na planie orgazmu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.pl 20.05.05, 17:22 no to źle ze nie przeżywa, widoczni enie wkłada całego sreca w to co robi a Kaja pzreciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 20.05.05, 20:53 Pokazalam klip mojemu ojcu, szczeka mu opadla. Powiedzial, cytuje, ze to skandal, ze cos takiego wypuscili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arh+ Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 22:53 Remiks nr 1 (arh+ - ja) : www.smorek.aplus.pl/pliki_rozne/chinka_rmx_arhplus.wmv Remiks nr 2 (tgod) : tym.com.pl/kaja_rmx_by_tgod.wmv pozdro wszystkim fanom Kaji i FunkyFilona (jej co za ksywa) Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 20.05.05, 23:32 Ha ha ha! ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 26.05.05, 14:31 Kaja Pasztetalska albo coś wypiła albo wypaliła przed nagraniem teledysku. Żenadka. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_blue Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 22.05.05, 11:03 Spadlam z krzesla... Hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 01.06.05, 00:06 Arh+ - uśmiałam się do łez! Cudne, cudne, cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 21.05.05, 02:55 Przypomina mi to piosenki z Teleranka :] komornik co wszedł na dom mnie rozwalił. Ogólnie chinka co tak na prawde z Wietnamu była )))))))))))))) normalnie usiąść i płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.05.05, 12:02 Akurat Chińczycy są drugim po Wietnamczykach narodem w Wietnamie. W pewnych okresach podlegali dyskryminacji, np. zachęcani do emigracji. Wprowadza to dodatkowy, choć pewnie niezamierzony ładunek dramatyzmu do tej piosenki(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktuś Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:25 ale ta chinka miała gniew w oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.bahnhofbredband.net 22.05.05, 14:49 powiem jedno hahahahahahaahahahah....wstyd i chanba...myslalam ze piosenka "Czrna Dziewczyno" to dziadostwo ale to po prostu bije rekord...ta piosenka bierze nagrode za najglupsza piosenke w histori Polski Odpowiedz Link Zgłoś
grace81 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 22.05.05, 18:56 Przez chwilę nie wierzyłam, że to się dzieje naprawdę... Nie słyszałam tego w radiu ani nie widziałam teledysku w tv, ale to ma potencjał podobny do zeszłorocznego hitu O-Zone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:28 Buahahahahahaha!!!! Leciało to niedawno na 4fun.tv Wcale sie nie dziwie oni puszczają taki szajs i uwazaja sie za takich *luzakow* lol rzygac sie chce. Mi to brzmialo jak *mala chinka dziku dziku linka* ta Paschalska to porąbana jest i sie ciagle chwali jaka to ona wielka gwiazda etc. A w filmach polskich to ona nie gra bo ona zbyt wielka gwiazda jest. A jej piosenek to powinni zamiast krzesła elektrycznego używać do zabijania. To by była długa NUDNA śmierć pełna cierpień i agonii... I feel blood... blood... kill... Posdr ziom Mada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolumban Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: 62.111.139.* 22.05.05, 22:45 mam wrażenie, że autor tekstu miał dobre intencje, ale jako pół-analfabeta nie poradził sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:49 dajcie spokój z tym forum, szkoda pisania na to beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 23.05.05, 11:30 Ja proponuję, żeby ta urocza para zaśpiewała w swojej następnej piosence o Polakach w Londynie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
grace81 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 30.05.05, 21:50 Cóż, nie ma obowiązku kupowania, najwyżej biedna Kaja zorientuje się, że coś jest nie tak, jeżeli ludzie nie kupią kolejnej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.05.05, 01:43 Bardzo się wszyscy mylicie!!! Ta piosenka to po prostu przbój jakich mało. Szalenie mi się podoba a Kaja jest boska. Wyczucie rytmu i w ogóle całokształt. Niesamowite ciało. Piosenka wpada w ucho. CUDO. Z niecierpliwością czekam na nowe piosenki!!! Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek_skrzydlecki Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 10:49 Dobry pomysl z trymi Polakami w Londynie: "Mala Polka, Aga-Aga lolka Sprzedaje swe cialo w Chinatown Dostaje za numerek 20 funcioli oj jaka ona biedna jest Przyjechala do nas Aga- Aga Lolka Bo w Polsce bieda, bo w Polsce syf i bezrobocie A to wszystko wina premiera Millera ktory dal noge do USA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 15:51 buuuuu a ja tego nie widzialam probowalam wejsc na to strone aster itd ale nic sie nie udaje..moze macie jakis inny link do tej kompromitacji muzycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
tamaajka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 26.05.05, 17:41 jak zobaczyłam ten teledysk to bylam w stanie zupelnej konsteracji..po prostu wielki shit!kaja i te jej miny uwodzicielskie w jej zamierzeniu tylko...nota bene w przedszkolu spiewalo sie :mala chika cziku cziku linka...po prostu kupa smiechu!jesli bede chcieli to gdzies wypromowac to ja nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ronner Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 26.05.05, 21:20 w tym kraju to murowany hit lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lestek Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:57 uh uh pu pu po pu psa kal klok jkio klop bifd de rrrrr fff eh he he ehe he ehe he kk k k k kaaa lliuueee ku.. won mi stad! Odpowiedz Link Zgłoś
1_aniolek Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 30.05.05, 20:40 No i pewnie jeszcze w Chinach, albo nawet Wietnamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala chinka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:07 paschalska powinni ogolic za to,malo!umarlam,jak to zobaczylam,a koncowka teledysku mnie porazila,gdzie on maja rozum?ciekawe,czy sie teraz wstydza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały chińczyk Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 23:59 Panowie i Panie ...zdecydowanie przesadzacie z najazdem na ten uroczy utwór muzyczny. moim zdaniem nie można mu nic specjalnie zarzucić.pod warunkiem oczywiście,że rozpatrujemy go w odpowiedniej kategorii-w tym przypadku szajso- disco-polo.aby rozważania miały sens trzeba wszak trzymać się kategorii odpowiedniej-czyli znaleźć odpowiednie narzędzie-próby wbijania gwoździa w ścianę za pomocą cążków do paznokci z pewnością wezmą w łeb.problem jest innej natury. otóż chłopczyk niestety ma za długi język (paniom radzę się zainteresować-może być ciekawie) i strasznie sepleni...gdyby miał sam zaśpiewać ten potwór...yyyy..przepraszam utwór, to wyszłoby coś na kształt "mała chinka sikulinka"..a sami rozumiecie...żyjemy w kraju katolickim...obraza, wulgaryzmy itd. tak więc trzeba było znaleźć kogoś kto pomoże zaśpiewać chopcu tak, że słuchający przestanie mieć wątpliwości jakie słowo własnie usłyszał. no i tu mamy odpowiedź skąd się wzięła supa bejbe...chyba nie sądzicie, że łatwo znaleźć idiotkę mająca tak mało szacunku do siebie, żeby dała się namówić na "czikulinkę" )) do tego potrzeba kogoś kto robi karierę w tasiemcach niedzielnych ))tak więc z raperskim pozdrowieniem- joł Filuś nie martw się jesteś fajny, kul gangsta rapastajla oldskól itd. ze swoją stylizowaną na niga bicz sister meeeeen )) hehehehehhehe i prosimy o więcej takich gangsterskich kawałków...cziku cziku wałków ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoci_awłaśnie Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:17 www.republika.pl/malachinka ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sziszka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 16:22 rybek!!!! ja też uważam że jest to piosenka bezsensowna ale nie traktuj tak czikulinki!!! zapewniam cie że kaja paschalska tego rymu nie wymyśliła bo chinka czikulinka to postać z piosenek dla dzieci i juz wtedy gdy ja byłam w przedszkolu sie o niej śpiewało!!! > a było to dobre 20 lat temu < szicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tatek Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.ucc.ac.uk 31.05.05, 19:25 O ja cie pierd..nicze takiego shitu moje oczy jeszcze nie widzialy!Czy ten rudostwor ogladal sam siebie na ekranie? Jestem doglebnie wstrzasniety i zdruzgotany.Czy tak sie czuje ofiara gwaltu analnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manujoao Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.05, 20:15 o kuh....O_o Jeden z forumowiczow trzymal kiedys stenda Kaji pod lozem swym.Nie powiem o kogo chodzi,bo to powazna szycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopelle Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 01.06.05, 11:25 Kaja P powinna podac reke Joannie J i zejsc z oczu telewidzom i słuchaczom. Oszczędź wstydu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noida Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:17 Po obejrzeniu tego teledysku czuje sie zgwałcona przez oczy. W życiu nie widziałam gorszej piosenki. Ani O-Zone ani Mandaryna nie sięgają im do pięt, bo oni sobie śpiewali coś tam miłości (nie wiem, co prawda o czym śpiewało O-Zone, chyba nikt tego nie wie, ale podejrzewam, że o tym samym co wszyscy), a ci zrobili najbardziej rasistowski, obrzydliwy, obleśny kawałek muzyczny jaki można sobie wyobrazić. Może się przyśnić w nocy w charakterze koszmaru. Po prostu DNO DNA! Jestem zdruzgotana, że ktoś na to dał pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 01:05 Są sytuacje, których słowa nie opiszą. Rzeczywiście najbardziej bulwersujące się jest kielczenie K. Paschalskiej przy fragmencie o bracie zarabiającym wkręcaniem śrubek. Niezły jest też moment, gdy FF sepleni, o tym, że Wietnamki nikt nie odróżnia, po czym wyskakuje K.P. i nazywa ją Chinką. Nawet trochę współczuję Paschalskiej - dać z siebie robić taką idiotkę. Wyciągnęłam mamę z łazienki i wspólnie, i z dużym zaangażowaniem, i ze szczękami coraz bliżej podłgi obejrzałyśmy teledysk. Z uwagi na żywotne zainteresowanie matki (mimo, że wstaje o 5.30), a także jej usilne prośby, zapoznałyśmy się z dwiema kolejnymi, znacznie lepszymi wersjami utworu. Grat., naprawdę zajebiste przeróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 14.06.05, 03:21 jestem zachwycony tym utworem, wreszcie ktos w jasny i przyjrzysty sposob przedstawil sytuacje Chinczykow pochodzacych z Wietnamu, a mieszkajacych w Polsce. Jestem bardzo wdzieczy, iz takie dzielo artystyczne powstalo, gdy nasz kraj wszedl do Uni Europejskiej. Jedymne zastrzezenie mam do dlugosci przeboju, dlaczego jest on taki krotki, ledwo go wlacze, a juz sie konczy. Kaju i Filemonie czy mozecie ulozyc piesn o poglowiu bacharianow w Somalii Zachodniej albu uboju stonki ziemniaczanej w Bangladeszu? Bylbym wniebowziety i wdzieczny do konca moich dni. Dziekuje, ze jestes z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nihil Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:27 głupia wieśniara ruda ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tatek Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.ucc.ac.uk 02.06.05, 14:02 nie ma mnie w kraju, wiec obejrzalem w internecie. Co prawda bez dzwieku, ale sam klip oblal mnie gow..Moi japonscy znajomi z collegu pytali czy ow wybitne video to moja kamerka + moi znajomi. Jak powiedzialem, ze tak wyglada profesjonalny teledysk w Polsceto dostali europejskich oczu. Kaju blagam Cie o wiecej!!! Twoja tworczosc jest rozkosza dla moich hemoroidow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tatek Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.ucc.ac.uk 03.06.05, 14:40 Przemyslalem sprawe i nasonela mi sie konkluzja, ze nie mozliwe jest aby sklecic taki shit przypadkiem. Ktos ma w tym jakis cel. Byc moze rudachna ksiezniczka z wiezy cisnien uswiadomiona, ze ze swoim beztalenciem niczego wielkiego nie osiagnie celowo ubabrala sie ta kupa, zeby zrobilo sie o niej glosna. Efekt jak widac piorunujacy! Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 04.06.05, 17:09 niech ta pania najpierw do szkoly muzycznej wysla i jakis dobry kura tanca tez by nie zaszkodzil <a moze i jakis stylista rowniez??> dramat!!!!!!!ogolnopolski!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Żoliborz przeprasza za Funky Filona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.05, 21:25 W pierwszych słowach pragnę powiedzieć: Żoliborz przeprasza za Funky Filona. Widziałam ostatnio wywiad z nim i mało co się nie popłakałam. Koleś twierdzi, że uwaga ten utwór ma podwójne dno. Chyba się przejęzyczył on jest podwójnym dnem. Potem opowiadał jakim to jest zaangażowanym artystą i wogóle. A najlepszy był prowadzący: fajny ten utwór tak sobie płynie ( szkoda, że nie dodał, ze w g.... płynie ). Ro tyle wejdźcie sobie na jego stronę to poczytacie sobie o tym wspaniałmym hiphopowcu. A jeszcze Funky się chwalił, że jest twórca określenia hiphopolo ( oj dumny był jak paw ). A czy wam tez się wydaje, że koleś ma problemy z mimika - tak dziwnie tą gębę wykrzywia. Odpowiedz Link Zgłoś
margala jedna piosenka a ile emocji 02.06.05, 14:04 nie pamietam aby ostatnio jakaś piosenka wzbudzała tyle emocji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronny102 Re: jedna piosenka a ile emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:26 Kaja Pasztetalska chyba dawno chłopa nie miała, stąd te ruchy frykcyjne widoczne na klipie. Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 02.06.05, 21:14 Zastanawiajace czy gdyby ta "blyskotliwa" para musiala uciekac z komunistycznego i biednego kraju na drugi koniec swiata nie znajac zadnego obcego jezyka, to tez by sie tak cieszyli jak przy wykonywaniu tego rasistowskiego i zenujacego kawalka. A podobno Polska to taki otwarty na obcokrajowcow i przyjazny im kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menolly Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:49 Słuchałm tego kawałka a raczej znajomi mi go pokazali, ale czumu to zrobili przed snem, już wiem, ze będę miała koszmary po taraumatycznym przeżyciu. Po pierwsze aby tańczyć trzeba to umieć robić, bo wyginać to i ja się umię. A co do śpiewu to mój sznaps baryton jest lepszy, przynajmniej wszyscy słyszą i rozumieją co śpiweam. Kto jej zaliczył maturę z polskiego. jej elokwencja jest zerowa. To tyle moich wypicin Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 04.06.05, 21:53 bo ja to normalnie codziennie dwa razy dziennie sobie słucham, bo to taki fest gitny kawałek, że hej. a najbardziej wyjechany w kosmos jest wątek satanistyczny. joł, joł ziomale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:10 jedno słowo TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 20 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:18 co to ma być??? ja jakas rozgłośnia radiowa to puści tzn. ze nie ma już ratunku dla polskiej muzyki!!! cziku cziku linka kto to wymyślił do cholery !? tak na marginesie to od kiedy chinki pochodza z wietnamu to tak jak by zaśpiewać : mały polaczek cziku cziku sraczek , a tak wogóle to jest z czech .Kaja Paschalska powinna zakończyc kariere i poduczyć się geografii razem z tym pseudo hip hop ziomem . mysle ze ta piosenka im zdecydowanie ułatwi koniec kariery muzycznej.dzieki bogu wiecej czikulinek nie zniose!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 07.06.05, 18:12 Jak ktos juz wczesniej wspominal, w Wietnamie znajduje sie duza spolecznosc Chinska, wiec moze oni przestudiowali doglebnie ten temat i pokazuja podwojny dramat Chinki z Wietnamu w PL...? A tak serio, to w PL wiekszosc osob na kazdego (no prawie kazdego) Azjate mowi "Chinczyk", wiec tutaj para FilonKaja (to taki nowy Bennifer, hehe) naswietlila dodatkowy problem nieumiejetnosci rozrozniania narodowsci azjatyckich przez Polakow...wrrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 07.06.05, 18:12 nie rozumiem waszego sceptycyzmu. przecież ten numer jest niesamowity, niesie wiele nowoodkrytych prawd o życiu, zawiera niebanalne brzmienia i bity. f.f. podaje rymy niesamowicie a kaja... mmmmmmmmmmmmmmmm... jest po prostu moją boginią. wielbię jej konterfekt przed kazdym położeniem się do łóżka. proszę o więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
klenbek Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 08.06.05, 21:31 no nie ma to jak sexowny tłuszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Kaja to spoko ziomalka IP: *.chello.pl 12.06.05, 03:07 Kaja to spoko ziomalka, a wy wszyscy jej zazdroscicie urody, talentu i sławy. Pozdro dla kumatych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Robaczewska Re: Kaja to spoko ziomalka IP: *.net / 80.48.128.* 12.06.05, 17:52 wlasnie!!! ja bardzo lubie kaje od pierwszego odcinka klanu!!!! jak sie Wam nie podoba to zostawcie to dla siebie!!! ona jest artystka, i to ze jej sztuka nie trafia do wiekszosci to tylko na jej korzysc!!! kiedys zostanie jeszcze doceniona! a Wy ktorzy teraz z niej kpicie bedzie na kolanach blagali o autografy!!!oto moje proroctwo i klatwa rzucana na Was wysmiewnych rodakow za to ze nie macie w sobie odrobiny empatii dla biednej chonki ktora znalazla sie w naszym biednym, skorumpowanym,zle rzadzonym kraju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.pl / 193.24.200.* 24.06.05, 16:12 piosenka jest do bani. A teledysk... można odnieść wrażenie, że ten tekst jest rasistowski. Bo z jednej strony śpiewają, że ich z chin wygonili, a brat montuje śrubki co nie jest za wesołe, a Ola Lubicz się wtedy cieszy. Gdyby Niemcy napisali taką piosenkę o Polakach sprzedających tam na targach w mrozie tobyśmy się chyba mocno wkurzyli... Nie wiem czy to protest song czy tak po prostu dla jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala CHINKA :))) Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 18:02 heheh.. ja jestem Wietnamka wiec CIEKAWE co ja o tym sadze.. no cush.. to nie jest nawet wart zeby o tym dyskutowac ale tak mnie cus w srodku maci ze musze cos O TYM (nie wiem jak to COS nazwac) powiedziec.. nie no, muzyczka jest calkiem nice nice ) ale text jest maxymalnie pogibany, nic z tego nie rozumiem (ten komornik i to cziku-co??!!) taaaaaaaaaaki inteligenty i zwiezly ze cziku =P ale najbardziej to wqrwiaja mnie te WYGIBASY (czy cos tego pokroju) i SLODKIE miny paschalskiej, az dziwie sie ze ja mialam jej plyte Boze ona jest taka GLUPIA bo chyba NIE ROZUMIE tego o czym spiewa to tak jakby litosciwa Kaja spiewala na rzecz dzieciakow z Afryki (chociaz watpie czy Unicef by TO rude COS zaprosil) i ryla przy tym z nich!! Taaaaki ubaw z tych INNYCH ras ze loooooool!! Ten jej styl... o Jezu!! Taki SEXOWNY!! ONA NIE UMIE TANCZYC I tak sie podnieca tymi RUDYMI KUDLAMI ze nie wie co z nimi robic.. moze by tak to POURYWAC?? =P Ten filon to jush no comment bo mnie do wiezienia wsadza =P czy go stac na lustro w domu??!! Biedne dziecko... nikt tego nie kupil wiec nie moze sobie kupic lustra czy isc do fryzjera i.. DO SZKOLY!!! i to jest podobno o nietolerancji Polakow.. oo!! i kto to mowi?? albo ze.. ten text jest o tym ze Polacy nie odrozniaja obcjokrajowcow czy jakos tak to lecialo.. ze co??!! Sam sie czlowieku doksztalc i dopiero pozniej zacznij pouczac innych!!!!!!!!!!!!! No.. fajna piosenka nie ma co.. nie no na serio muzyczka kreci sie w glowie ale Ten text i ten IMAGE normalnie!!! Grammy im dajcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czikulinka Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.acn.waw.pl 06.07.05, 23:34 Jesli chcecie cos jeszcze dodac, jakies grafiki, remixy, opinie, zapraszam na www.czikulinka.xt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.07.05, 22:46 ja was nie rozumiem kaja jest nie dość, że ładna, to jeszcze mądra czepiacie się, bo zazdrościcie, że to w serialu, to w teledysku, to z Filonem występuje świnie jesteście i tyle i ignoranci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.acn.waw.pl 12.07.05, 23:59 o kur... czy jej mostek hipokampa ujebało Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 10.08.05, 22:28 Gość portalu: rogal napisał(a): > o kur... czy jej mostek hipokampa ujebało to w końcu mostek czy hipokampa?a może i jedno i drugie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kate_16 własnie obejrzałam clip;) - pierwsze wrazenia 13.08.05, 11:01 o &^%...nie wiem co powiedzieć..słyszałam od dawna ten zwrot "czikuczikulinka" ale nie widziałam o co chodzi...przed chwila obejrzałam teledysk... o shit...! a byłam pewna,że nie ma nic gorszego od Crazy Frog... a co w tym chodzi??? ta druga część "piosenki" to o czym jest, może ktoś mnie uświadomi, bo własnie słucham trzeci raz i za cholerę nie moge sie domyślic... nigdy nie przepadalam za polskim hh, ale nie bylam do niego wrogo nastawiona. ale jakbym zobaczyla Filona na ulicy (kto mu ksywe wymyslal???) to chyba bym mu krzywde zrobila wstydu nie ma??? kto dal mu prawo nazywac to muzyka... o Kaji juz nawet nie wspomne...te miny... a tak na marginesie, wiecie jak nazywa sie jego nowa plyta? ..."Pan fikoł"...))ręce opadaja... żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 03:37 OOOOOOOOOOO FUCK CO ZA ZLOM!!!!! MOJ BOZE KTO TO WYDAL???? CO ZA TANDETA POZAL SIE BOZE COS STRASZNEGO I TEN JEJ USMIESZEK I TE WSTRETNE POZY. SPIEWAJA A RACZEJ BREDZA O CHINCE W TRUDNEJ SYTUACJI A MORDY IM SIE SMIEJA. SZKODA SLOW TYLU UZDOLNIONYCH LUDZI CZEKA AZ KTOS ICH ZAUWAZY I WYDA AMBITNA MUZE A TU CHINKA CZIKULINKA. TEJ DZIEWUCHY TO TAKA PIOSENKARKA JAK Z KOZIEJ DUPY TRAB!!! TAKIE JEST MOJE ZDANIE DNO DNO DNO DNO DNOO DNOOOO PONIZEJ JAKIEJKOLWIEK KRYTYKI MOGA JEDNOCZESNIE SPIEWAC O FRYTKACH W BARZE I FASOLCE CZERWONEJ BYLA SOBIE FASOLKA WSKOCZYLA DO WORKA FRYTKA JA URATOWALA I TO BYLA WIELKA CHALA SZOK Odpowiedz Link Zgłoś