Dodaj do ulubionych

lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka

23.05.05, 18:25
Moim ukochanym forumowiczem jest bender_rodriguez. Oto moje ulubione fragmenty
jego wypowiedzi:

Re: Kylie Minogue juz po operacji piersi
Autor: bender_rodriguez
Data: 22.05.2005 22:34

łups, miałem odpowiadać a propos brzozowicza. a kylie też sto ch..ów w dupę i
kotwica w plecy.

Re: Szukam managera.POWAŻNIE
Autor: bender_rodriguez
Data: 18.05.2005 14:55

ja zostanę Twoim artystycznym stręczycielem. sprzedam Cię każdemu i wszędzie.
Obserwuj wątek
    • braineater Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 23.05.05, 18:33
      No to przynajmniej nie jestem jedyny, który docenia radykalnie extremistyczną
      sku..syńskośc benderasmile
      Byle tak dalej
      Pozdrowieniasmile
      • neder wredotka1.... 23.05.05, 18:40
        jesteś zaraz za benderem ;P
        • Gość: ka Re: wredotka1.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.05.05, 19:13
          zgadzam sie!
          komu by sie chcialo poswiecac tyle czasu na szukanie cytatow..
          no i moze wredotka ten swoj watek wrzucic do swego innego watku
          pt."konsekwencja na forum muzyka"
          ,))
      • grrrg Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 23.05.05, 20:50
        Jest nas więcej smile
    • Gość: scribs Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:12
      dla równowagi i zarazem harmonicznego oraz twórczego współżycia na tym forum,
      powinna też istnieć osoba, która będzie, to oczywiste, zupełnym przeciwieństwem
      bendera wink.
      Są takie...?
      • braineater Są:) 23.05.05, 21:24
        Zupełnie niekonfliktowy ale mający własną wersję zdarzeń - Jacenty
        oraz Lecho, który tez generalnie się nikomu nie narzuca
        Pozdrowieniasmile
      • bender_rodriguez Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 25.05.05, 14:43
        harmonijengo. harmoniczna to może być krzywa.
    • bender_rodriguez Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 25.05.05, 14:39
      nie wiem czy się wyrzygać od tego cukru, czy zaczerwienić w związku z
      pochełtaniem.
      • Gość: Mati Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: 195.187.135.* 25.05.05, 15:05
        Hahahhaha, o mamo smile On jest rzeczywiscie "de besciak" smile))))))
        • p.o.box.77 Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 25.05.05, 15:14
          ostra na wiwat. często nie trafione.

z tym syfonem to bardzo zgrabnie powiedziane...
      • stoik1 a to ci się przytrafiło... 26.05.05, 23:47
        nie dziwota, że nie wiesz co powiedzieć
    • pasek_xxl empetrójkowe śmiecie 25.05.05, 21:09
      • stoik1 aboco ? 26.05.05, 23:48
    • Gość: ubu_roy Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.nyc.res.rr.com 26.05.05, 09:18
      kim wyjatkowym jestes licha cipko ze uzurpujesz sobie prawo do publicznej oceny
      postow ? kolo jest spoko, pisze co mysli i to powinno ci wystarczyc. styl jest
      sprawa indywidualna i nie powinien podlegac zadnej ocenie tudziez dyskusji.
      • haribo_goldbaren Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 26.05.05, 11:11
        Gość portalu: ubu_roy napisał(a):

> kim wyjatkowym jestes licha cipko ze uzurpujesz sobie prawo do publicznej oceny
        >
        > postow ? kolo jest spoko, pisze co mysli i to powinno ci wystarczyc. styl jest
        > sprawa indywidualna i nie powinien podlegac zadnej ocenie tudziez dyskusji.
        Jestes glupi jak but,sluchasz gowna i lizesz dupe Benderowi.Nie oceniaj
        publicznie mojego postu,bo jestem spoko kolo,pisze to co mysle i to powinno
        wystarczyc.Moj stylejest indywidualny i nie powinien podlegac zadnej ocenie
        tudziez dyskusji.
        • Gość: miko MORAŁ IP: 195.94.205.* 27.05.05, 17:28
          No to się facet dowartościuje. Cały topik mu poswięcili. W sumie niezbyt
          umoralniająca historia. Morał jest taki zachowuj się jak cham a może znajdziesz
          kogos kto uzna Cię za wybitnego ironistę.
      • stoik1 zaloguj się kolego 26.05.05, 23:49
    • Gość: :P co bender sam sobie napisałeś wątek i potem go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:36
      rozwijasz, zacznij sie leczyć !
      a wredotka to twoj przydupas, czy twoje drugie ja
      • wredotka1 wypraszam sobie 26.05.05, 23:06
        Jestem upierdliwa, ale nie jestem debilka.
        • Gość: :P Re: wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:08
          a wypraszaj sobie, jesteście siebie warci
          poza tym nie było to do ciebie tylko bendera
          • wredotka1 Re: wypraszam sobie 26.05.05, 23:18
            Ale bylo O MNIE, ciotowaty ciolku bez nazwy.
            • Gość: :P to nie klub sado-masoch, tylko forum muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:33
              no posługujecie sie podobnym językiem, gratuluję
              imponuje ci, że facet jest chamski, bawi cię, że bluzga ludzi
              bawi cię to naprawdę. I te bzdury o jego stylu, wolności wypowiedzi....zacznij
              mysleć kobieto.
              ludzie wchodzą tu, pytaja się, chcą sie czegoś dowiedzieć i napotykaja takiego
              chama z jego durnym dworem przydupasów.
              .... bawi mnie jak ktoś jest inteligentny i dowcipny....ale chamstwo
              mierzi mnie tak samo jak głupota.
              chciało ci się wyszukiwać jego wypowiedzi i pisać ten wątek, masz jakiś
              problem...samotne, zakompleksione babsko, któremu radość sprawia, że innym też
              ktoś dokopał.
              Czepiasz się, że się nie podpisałam.
              zastanów się nad swoim nickiem...wredotka1...
              • wredotka1 to pisz o muzyce! 26.05.05, 23:37
                Skoro jestes taki idealny/idealna, przeczytaj sobie swoj wlasny post.
                Zaprzeczasz w nim kulturze wypowiedzi, o ktora tak glosujesz. A nick mam wybrany
                z rozmyslem. Czego nie mozna powiedziec o twoim.

A niby gdzie ty piszesz o muzyce? Nie pamietam zeby nick "tongue_out" cos pisal ciekawego.
                • Gość: :P Re: to pisz o muzyce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 00:02
                  > Skoro jestes taki idealny/idealna,

jaka bystra! jestem pod wrażeniem.
                  I nigdzie nie napisałam, że jestem idealna, sama sobie go przeczytaj i zobacz
                  czy cos takiego tam jest. Masz dziewczynko kłopoty jeśli chodzi o czytanie ze
                  zrozumieniem

>przeczytaj sobie swoj wlasny post.

a po cholerę, nie mam problemów z wałasnym ego

> Zaprzeczasz w nim kulturze wypowiedzi, o ktora tak glosujesz.

ja nie głosuję za niczym dziecko drogie. Jestem tylko przeciwna chamstwu, które
                  reprezentuje pan bender i jemu podobni

>A nick mam wybrany z rozmyslem. Czego nie mozna powiedziec o twoim.

a skąd ty wiesz czy ja swojego nicka nie wybrałam z rozmysłem, pani
                  wszystkowiedząca

> A niby gdzie ty piszesz o muzyce? Nie pamietam zeby nick "tongue_out" cos pisal
                  ciekawe go.

daruj sobie, dobrej nocy i śnij o benderze ;P

• wredotka1 udowadniaj dalej swoj debilizm :-) 27.05.05, 11:05
              • bender_rodriguez Re: to nie klub sado-masoch, tylko forum muzyczne 27.05.05, 15:56
                o matko. solidaryzuję z Twoim wyimaginowanym kochankiem i rozumiem jego powody,
                dla których nie chce się zmaterializować. ja też bym nie chciał.
                jeżeli coś się Ciebie nie podobawszy, to to zlej albo napisz śmiesznego, coś
                głupiego, coś poruszającego, strasznego, czy ch.. co tam chce - a nie żałosne
                umoralniające komunały. mam się jebnąć w łeb, bo jesteś zmanierowaną pudernicą?
                a nieszczęsna wredotka1, której podobają się najwyraźniej moje idiotyzmy też
                chyba niepotrzebnie jest przypiekana przez twój stempel ze szkarłatną literą.
                jeżeli irytuje Cię ten wątek i moja osoba, to ignoruj. albo zapisz się do
                jakiejś partii. będziesz zwalczać żydów, masonów, komunistów, cyklistów,
                klerykałów i bendera, którego gdy coś wku..a, to pisze wprost.
                • Gość: :P Re: to nie klub sado-masoch, tylko forum muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 16:24
                  >matko. solidaryzuję z Twoim wyimaginowanym kochankiem i rozumiem jego powody,
                  >dla których nie chce się zmaterializować. ja też bym nie chciał.

z nas dwojga to Ty masz rozdwojenie osobowości, piszesz wątki a potem sam je
                  podkręcasz, a podobni tobie cieszą sie, że nie są sami w swoim gó..anym
                  chamstwie

>jeżeli coś się Ciebie nie podobawszy, to to zlej albo napisz śmiesznego, coś
                  >głupiego, coś poruszającego, strasznego, czy ch.. co tam chce - a nie żałosne
                  >umoralniające komunały.

dzieki za ocene, sam zachowujesz się jak stary belfer

> mam się jebnąć w łeb, bo jesteś zmanierowaną pudernicą?

tak jebnij się, lepiej sie poczuję

>a nieszczęsna wredotka1, której podobają się najwyraźniej moje idiotyzmy

tak nieszczęsna to fakt, ale generalnie mam to w d..., ze Cie wielbi,
                  zwyczajnie wdałam sie w pyskówke i teraz żałuję

>jeżeli irytuje Cię ten wątek i moja osoba, to ignoruj

ignoruj, oczywiście ignorujmy chamstwo, będzie go więcej. Cud miód w takim
                  gó..e siedzieć

> albo zapisz się do jakiejś partii. będziesz zwalczać żydów, masonów,
                  komunistów, cyklistów, klerykałów i bendera,

nie stawaj na równej lini z masonami, tam gnid nie ma

>którego gdy coś wku..a, to pisze wprost.

przecież piszę wprost!
                  wiedzę to ty chłopie masz, ale jesteś chamski...szkoda

• bender_rodriguez Re: to nie klub sado-masoch, tylko forum muzyczne 27.05.05, 19:28
                    z nas dwojga to Ty jesteś jednak tym, które ma obsesje dotyczącą podkręcania
                    wątków. jak byłabyś choć ciut zorientowana, wiedziałabys, że nie jest tak
                    całkiem łatwo zrobić pisać pod dwoma IP jeżeli ma się przydzielony jeden. nie
                    mam też korby na punkcie umoralniania ludzi. na forach od zawsze był burdel i
                    nie wszystkim to przeszkadza, że nie jest tu jak sobie ktoś w swojej nudnej
                    głowie umyslił. a gdybyś naprawdę przeczytała, co piszę, to z pewnością
                    zauważyłabyś (mam taką nadzieję), że jednak li tylko na głupków reaguję w ten
                    sposób. a lizać komuś dupę jest zupełnie niefajnie, czego nie robiś i innym nie
                    życzę. a ty Wywalony Jęzorze jesteś czepialska i zapewnie masz smutne życie,
                    jeżeli tak bardzo nurtuje Cię to, co sie tu dzieje oraz poziom wypowiedzi
                    uczestników. olej to.
                    już zupełnie na koniec. lepiej być chamem niż zesnobiałym, pseudokulturalnym
                    krwiopijcą i pod płaszczykiem fastrygowanej elokwencji i kultury - wątpliwej -
                    osobistej wyżmijać się tutaj i leczyć porazki ch..owego dnia codziennego
                    wypisując banały i nieciekawe przezute pierdoły, co jest tu powszechne. broń
                    Boże nie bierz tego do siebie. naprawdę. koniec przekazu
                    • Gość: :P Re: to nie klub sado-masoch, tylko forum muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:05
                      > z nas dwojga to Ty jesteś jednak tym,które ma obsesje dotyczącą podkręcania
                      > wątków. jak byłabyś choć ciut zorientowana, wiedziałabys, że nie jest tak
                      > całkiem łatwo zrobić pisać pod dwoma IP jeżeli ma się przydzielony jeden.

co Ty pierniczysz, można zalogować się na wiele sposobów, prawda madafacu wink
                      za chwilę moę być gościem ,potem zalogowana pod stałym nickiem

>nie mam też korby na punkcie umoralniania ludzi. na forach od zawsze był
                      burdel i
                      > nie wszystkim to przeszkadza, że nie jest tu jak sobie ktoś w swojej nudnej
                      > głowie umyslił.

no fakt moja głowa jest nudna, ale twoja chamska....

a gdybyś naprawdę przeczytała, co piszę, to z pewnością
                      > zauważyłabyś (mam taką nadzieję), że jednak li tylko na głupków reaguję w ten
                      > sposób.

zauwazyłam, tym bardziej nie rozumiem dlaczego tak robisz, przecież tutaj
                      wchodzą ludzie, czasem pierwszy raz, czegoś poszukują (górnolotnie ,jakiejs
                      prawdy) a Ty ich zniechęcasz, potem mamy samych głupków wokół

a lizać komuś dupę jest zupełnie niefajnie, czego nie robiś i innym nie
                      > życzę.

zwłaszcza, że dupę można komus wylizać jak lód i co wtedy?

>a ty Wywalony Jęzorze jesteś czepialska i zapewnie masz smutne życie,

błąd, jestem cudownie szczęśliwa smile))

> jeżeli tak bardzo nurtuje Cię to, co sie tu dzieje oraz poziom wypowiedzi
                      > uczestników. olej to.

i tak czasem robię, ale przychodzi dzień, że wkurza mnie to wszystko i wtedy
                      pyskuję...

> już zupełnie na koniec. lepiej być chamem niż zesnobiałym, pseudokulturalnym
                      > krwiopijcą i pod płaszczykiem fastrygowanej elokwencji i kultury - wątpliwej -

to może racja, ale sam powiedziałeś , że jestem snobką....panie ocenialski, to
                      teraz zbieraj żniwo panie chamie

> osobistej wyżmijać się tutaj i leczyć porazki ch..owego dnia codziennego

może Twoje dni są takie, dlatego taki jesteś...

> wypisując banały i nieciekawe przezute pierdoły, co jest tu powszepowszechne.
                      broń Boże nie bierz tego do siebie. naprawdę. koniec przekazu

nie biore tego do siebie, mam to ogólnie w d... wchodze żadko na to forum, ale
                      ile razy wejdę tyle razy chamstwo....ale nie wszyscy tacy są, na szczęście

kończę i pozdrawiam mimo wszystko, to ja mała snobka, mały szpicel
                      kapus...pewnie nie jestes zaskoczony

> Boże nie bierz tego do siebie. naprawdę. koniec przekazu

generalnie mi to zwisa i niczego do siebie nie biore więc nie mart sie o mnie
                      znikam na jakis czas
                    • Gość: :P Re: to nie klub sado-masoch, tylko forum muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:14
                      i jeszce na chwilkę.

bawia cie ludzie, którzy cieszą sie z Twoim chamstwem, tacy jak wredotka,
                      p.o.box.77, grrrg, czy też inni...jesli to ci imponuje, że cie
                      podziwiaja...cóz...nie mam słow....zobacz sam ilu jest tu wspaniałych, mądrych
                      i wrażliwych ludzi... łatwiej byc chamskim niz madrym, to takie
                      zabawne ...moze jeszcze sie rozwiniesz...powodzenia
                      • neder Re: to nie klub sado-masoch, tylko forum muzyczne 27.05.05, 23:18
                        a ja bym Ci proponowała nauczyć się czytać pomiędzy wierszami. być może wtedy
                        dostrzegłabyś drugie dno w tym wątku.
                        • Gość: :P Re: to nie klub sado-masoch, tylko forum muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:19
                          dziękuję , zrobie to
                          • wredotka1 Tym samym osoba o nicku :P dolacza do zestawu 27.05.05, 23:40
                            :-]
          • stoik1 spox 26.05.05, 23:52
            po co reagować na cienkich...
            • Gość: :P Re: spox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 00:05
              masz racje
    • Gość: nn Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.chello.pl 27.05.05, 12:09
      hahaha, bijcie się! smile
      • Gość: nn eee IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.05.05, 14:53
        : )
      • Gość: :P bender_rodriguez rulez !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.05.05, 14:54
        • Gość: :P nie właź na mój nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 15:48
          to jakis przydupas, czy tez sam przeor
          • Gość: :P jaki on twój... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.05.05, 20:40
            skoro nie
    • humbak Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 27.05.05, 19:30
      Właśnie! test_for_echo. jak mogłem zapomnieć!! Dziś poszerzył działalność. Rozwija się jak widać.
      • test_for_echo Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 27.05.05, 19:32
        humbak napisał:

> Właśnie! test_for_echo. jak mogłem zapomnieć!! Dziś poszerzył działalność. Rozw
        > ija się jak widać.

W zasadzie to nie wiem o co chodzi, ale chciałem się dopisać.
        • humbak Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 27.05.05, 19:45
          smile
        • haribo_goldbaren Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 27.05.05, 19:46
          Zostaw w spokoju Humbaka ty debilu,napisz cos o muzyce.Doczepic to sie kazdy
          potrafi,ja tak mialem z Tegoslawem,ale sie uspokoilo po pamietnej
          zadymie.Humbak,nie dawaj sie.
      • braineater A ja tak off-topikowo 27.05.05, 20:26
        nieznane mi wcześniej hasło 'licha cipka' staje się własnie moim ulubionym
        frazeologizmem.
        Thanx ubu_roysmile
        Pozdrowieniasmile
        • wredotka1 masz 27.05.05, 20:42
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=15716809&v=2&s=0
      • test_for_echo Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 30.05.05, 22:56
        humbak napisał:

> Właśnie! test_for_echo. jak mogłem zapomnieć!! Dziś poszerzył działalność. Rozw
        > ija się jak widać.

Nareszcie mogłem napisać coś na temat.
        • humbak Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 30.05.05, 23:00
          Do tego samego posta:
          "W zasadzie to nie wiem o co chodzi, ale chciałem się dopisać."
          "Nareszcie mogłem napisać coś na temat."
          Zdecyduj sięwink Dobranoc i dla Ciebie.
    • bender_rodriguez Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 28.05.05, 08:37
      postuluję o usunięcie tego żałosnego wątku. jestem głęboko zniesmaczony
      poziomem tego pie..nia. chamowatość bywa zabawna a to jest kwasem, jakiego
      dawno nie widziałem.
      • Gość: con_stall Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.terminus.pl / 81.219.107.* 28.05.05, 21:44
        Polecam:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=24441611&v=2&s=0
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=24459920&v=2&s=0
        Bender, ty w koncu lubisz z tymi owcami czy nie?Bo sie nie zdeklarowales.
        • Gość: Robercik Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.chello.pl 29.05.05, 02:01
          Wredotka to stara frustratka, w dodatku mało inteligentna.
          • Gość: ubu_roy Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.nyc.res.rr.com 29.05.05, 08:29
            tak, tak i w dodatku z mikropenisem.
            • haribo_goldbaren "ukochany" Robercik 29.05.05, 11:56
              Moim ukochanym forumowiczem jest Robercik,widac od razu ze prowokuje wszystkie
              watki w ktorych jest cos napisane o porzadnym rocku.To pewnie jakis onanista new
              rock revolution i smetow typu Interpol,White Stripes,i roznych The ...`s.Jesli
              ktos chce poczytac prymitywizm w najlepszym wydaniu polecam Robercika z chello.
              • Gość: scribs Re: "ukochany" Robercik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:13
                Nie jestem fanem garage rock revival i większości zespołów typu The 's, i
                uważam, że podpinanie The White Stripes pod tą całą rewolucję jest dość sztuczne.
                Jest to zespół który zaczął wydawać płyty jeszcze zanim prasa muzyczna
                powiadomiła o nowej rewolucji.
                Tak więc proszę nie obrażać uczciwie pracujących muzyków.
    • bender_rodriguez Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 30.05.05, 23:31
      ktoś pociął wątek. mnie chodziło to to, żeby go wywalić całkiem a nie robić
      sieczkę i wycinać co popadnie. chyba że mam jakieś omamy...
      • Gość: :P Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:20
        Nie, nie masz, faktycznie ktos zrobił sieczkę
        • bender_rodriguez Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 31.05.05, 14:51
          no i mamy zwycięzcę. cham roku, cenzor nieużyty. co to jest?????
          • Gość: :P Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:01
            głupi to nie ja. Gdybym to potrafiła zrobić, wywaliłabym wszystko co napisałam
            • bender_rodriguez Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 31.05.05, 15:02
              no przecież, że to nie Ty. na tyle jeszcze oleju mam w głowie. jest mi wprosat
              niewymownie przykro, że mogłabyć mnie o to posądzić.
              • Gość: :P Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:06
                ktos się podlizuje, czy mi się zdaje wink
                • bender_rodriguez Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka 31.05.05, 15:08
                  podpie... nie oskarżałem Cię o nic. ale jeżeli wyciągasz od razu kolce to
                  proszę bardzo. pocałuj mnie w dupę.
                  • Gość: :P Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:15
                    źle odczytałeś, jakie kolce
                    Juz nie denerwuj się znikam smile
                    • Gość: :P Re: lista ukochanych forumowiczow Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 01:29
                      ale i tak bym coś zassała, zapodasz? smile
                      • Gość: :P czego piszesz za mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:06
                        specjalnie to podkręcasz? bawi Cie to?
                        idź do piaskownicy
                        • bender_rodriguez Re: czego piszesz za mnie 01.06.05, 12:38
                          nic nie podkręcam. sądzisz, że siedziałbym o drugiej w nocy i pisał takie
                          pierdoły??? nigdy w życiu. a poza tym, jeżeli nie chcesz, żeby ktoś nie siadał
                          na Twój nick, to go zarejestruj.
                          a ja naprawdę nic nie dopisywałem pod innymi nickami
                          • Gość: :P Re: czego piszesz za mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:15
                            akurat nie myślałam, że to Ty tylko jakaś gnida.
                            może przestańmy wchodzić na ten wątek to sam spadnie, kogoś wyraźnie bawi
                            nasza "konwersacja" i nas podpuszcza

nick mam zarejestrowany, ale nie pod "tongue_out" wink

pzdr

• wredotka1 Re: czego piszesz za mnie 01.06.05, 22:02
                              Gość portalu: tongue_out napisał(a):

> akurat nie myślałam, że to Ty tylko jakaś gnida.
                              > może przestańmy wchodzić na ten wątek to sam spadnie

Nie podoba ci sie moj watek, miernoto??? Zreszta, nie dziwne, skoro ktos ma nick
                              jak pol dupy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka