Dodaj do ulubionych

Filon tłumaczy się z Chinki Czikulinki

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.05, 20:49
W Strefie P na tv 4 Pan Filon opowiada jak to wspaniały kawałek wydał.
Prowadzący: fajny ten numer tak płynie. Funki Filon to wielki hip hopowiec.
Płyta ma charakter słuchowiska. Rany!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • marecki997 Re: Filon tłumaczy się z Chinki Czikulinki 27.05.05, 20:52
      A wie ktoś może kim jest ten Filon? Przed usłyszeniem "czikulinki" w ogóle o nim
      nie słyszałem. Czy to jest może jeden z tych ludków z grupy "Jeden-Osiem El?
      • neder Re: Filon tłumaczy się z Chinki Czikulinki 27.05.05, 20:57
        kiedyś miał taki kawałek "przesilenie" (kilka lat temu). wartość artystyczna
        porównywalna do nowego wybryku... robi też skrecze (czy jak to się pisze) na
        płyty innych wykonawców.
      • Gość: game Re: Filon tłumaczy się z Chinki Czikulinki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 12:52
        No co ty nie wiesz????? Przecież to "znany" hiphopowiec ( chyba w gronie
        własnych cioć i wujków ). Kiedyś zaistniał przy przeróbce Tyle słońca w całym
        mieście z Natalią Kukulską. Myślę, że zespół18L to i tak dla niego za wysokie
        progi hahahaha
      • Gość: glebogryzarka Re: Filon tłumaczy się z Chinki Czikulinki IP: 195.245.217.* 28.05.05, 14:11
        To typ z wykształceniem muzycznym, bodajże pianista i bębniarz (stąd współpraca
        z Pilichowskim, Grymuzą, Nowakowskim etc.). Jak powiedział kiedyś jeden z moich
        kolegów podczas kłótni dwóch innych o to, czy słyszą septymę małą czy septymę
        wielką: "ja to mam w dupie, można słyszeć wszystko, nie mieć smaku i być
        burakiem..."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka