viki761 16.05.06, 10:37 Kochani!!! czy ktoś ma trochę informacji o Schronisku pod Muflonem? Interesuje mnie co się tam dzieje i jaki ma odbiór itp.- wdzięczna będę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bergsteiger Re: Schronisko Pod Muflonem IP: *.SERVER / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:15 Wokół schroniska walają się śmieci a w powietrzu zamiast zapachu górskiej wiosny wyrazie czuć zapach lokalnego szamba lub ścieków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bergsteiger Re: Schronisko Pod Muflonem IP: *.SERVER / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:17 Wokół schroniska walają się śmieci a w powietrzu zamiast zapachu górskiej wiosny wyrazie czuć zapach lokalnego szamba lub ścieków. Odpowiedz Link Zgłoś
viki761 Re: Schronisko Pod Muflonem 16.05.06, 20:13 a schronisko działa? szukam spokojnego miejsca na chwilę. byłam tam kiedyś przejazdem i nie wiem jak tam teraz jest. Skrobnij coś więcej jeśli wiesz.Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tsunami05 Re: Schronisko Pod Muflonem 19.05.06, 07:32 74 866 05 38 - mozesz zadzwonić :) Działa, ale to już nie to co kiedyś. Obecnie ciągle zmienia się właściciel, sa różne przkręty ale może wreszcie ktoś go reanimuje, bo warto by było. Odpowiedz Link Zgłoś