Gość: Piotrek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 21:55 Wiem że koncertuja ale co z nową płytką ??? Metallica ma coś nowego wydać Mam nadzieje że 2003 to bedzie znów 1993 pamiętacie tamtą muzykę rockową ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: Czy ktoś wie co się dzieje z Guns N Roses 15.07.02, 01:25 Premiera płyty "Chinese Democracy" jest cały czas przesuwana. Ostatnio podany termin to bodajże jesień tego roku. Ale - oczywiście - wszystko się zdarzyć może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roque Re: Czy ktoś wie co się dzieje z Guns N Roses IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.07.02, 11:15 Ciekawe w jaskiej formie Slashu i jego beretka?? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Slash??? 15.07.02, 11:38 Slash to już chyba od dawna nie jest w GNR (nagrał dwa albumy ze swoją grupą Snakepit)- z popzedniego składu został tylko wokalista Rose oraz klawiszowiec Dizzy Reed. Reszta muzyków jest nowa, bo wszystkich starych Rose powywalał albo sami nie wytrzymali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roq Re: Slash??? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.07.02, 14:34 to kto teraz na gitarce gra?? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Slash??? 15.07.02, 14:43 Nie mam pojęcia, ale poszukaj w sieci informacji na temat występu - pierwszego od dawna -GNR na Rock In Rio; tam powinien być podany nowy skład grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
bombelski skład 15.07.02, 17:13 w rio grali (oprócz axla i reeda) niejaki buckethead (gitara solowa) - bardzo ciekawy kolega, współpracował m.in. z mike pattonem i z wileoma innymi artystami mniej lub bardziej awangardowymi; dalej na drugiej gitarce robin finck (wcześniej filter, kiedyś współpracował z nine inch nails), na perkusji brain z primusa, a na basiku... nie pamiętam kto ale ten koncert był już dość dawno, tak że chuj wie czy skłąd się utrzymał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roque Re: skład IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 17:30 bucket...kojarzę go z występów z niejakim Billem Lawsonem. Pamiętam, że miałem niezłęgo fioła na punkcie tego projektu. Onie świetnie łączyli skrecze, metalową gitarę i industrialne klimaty. No ale nie wiem, czy będzie on pasował do dawnego stylu Gunsów. Gra inaczej niż Slasz, bardziej technicznie- technologicznie. No ale jek rzekł moj kumpel po 4 pifkach-wszystko płynie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bombelski Re: skład 15.07.02, 17:39 Gość portalu: roque napisał(a): > bucket...kojarzę go z występów z niejakim Billem Lawsonem. Pamiętam, że miałem > niezłęgo fioła na punkcie tego projektu. Onie świetnie łączyli skrecze, > metalową gitarę i industrialne klimaty. jeśli masz na myśli billa laswella i projekt praxis, to też mi się podobał pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: sk?ad 15.07.02, 18:11 bombelski napisa?: > w rio grali (oprócz axla i reeda) niejaki buckethead (gitara solowa) - bardzo > ciekawy kolega, wspó?pracowa? m.in. z mike pattonem i z wileoma innymi > artystami mniej lub bardziej awangardowymi; dalej na drugiej gitarce robin > finck (wczes´niej filter, kiedys´ wspó?pracowa? z nine inch nails), na perkusji > brain z primusa Brain w Guns and Roses? Swiat sie wali!!! a na basiku... nie pamie˛tam kto Moze Claypool? Odpowiedz Link Zgłoś
bombelski Re: sk?ad 15.07.02, 18:39 > a na basiku... nie pamie˛tam kto > > Moze Claypool? claypoola bym zapamiętał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna julia Piotrus czy to ty?????????:))))) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.07.02, 17:36 Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Piotrus czy to ty?????????:))))) 17.07.02, 11:13 Jezeli pytanie bylo do mnie, to to nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Piotrus czy to ty?????????:))))) 17.07.02, 13:00 Pytanie było chyba skierowane do założyciela wątku o imieniu Piotrek. Wypadałoby teraz, żeby Piotrek potwierdził, iż istotnie jest Piotrkiem, a nie n.p. Zdzisławem - inaczej pozostanie atmosfera pełna napięcia i niedomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Piotrus czy to ty?????????:))))) 17.07.02, 13:02 Tak, tak, rzeczywiscie, niepotrzebnie sie wtracalem. Ale odpowiedz Piotrka czy jest Piotrusiem jest rzeczywiscie niezbedna... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture A teraz ja zadam pytanie cze67 17.07.02, 13:06 cze67 - czy to Ty? proszę o niezwłoczne udzielenie odpowiedzi, bo nie zasnę... Odpowiedz Link Zgłoś