nefil 05.06.05, 11:05 Premiera 5 września 2005. Album będzie się nazywał "Carnival". Więcej na www.newmodelarmy.org/FHOME.HTM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alienfiend Re: i najwyższy k#$@ czas (b/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:11 Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: co prawda, to prawda 05.06.05, 11:15 5 lat chłopaki się opieprzali. Mam nadzieję, że warto było czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
znawcah po co czekac do 5 wrzesnia 05.06.05, 12:31 Jak moj znajomy sciongnol sporo plyt miesiac przed wydaniem. A ja mam w mp3 cala dyskografie NMA i moze byc, ale tak jedno po drugim nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manu Re: Nowa płyta New Model Army IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:23 Kogo jeszcze obchodzi ten średniawy, III-ligowy zespolik. Odpowiedz Link Zgłoś
vip_wielka8 Re: Nowa płyta New Model Army 05.06.05, 19:32 I koncert w Warszawie 11 września "Sunday 11th September - Big Star Festival, Warsaw, Poland" Odpowiedz Link Zgłoś
vip_wielka8 Re: Nowa płyta New Model Army 05.06.05, 19:32 I koncert w Warszawie 11 września "Sunday 11th September - Big Star Festival, Warsaw, Poland" Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Nowa płyta New Model Army 07.06.05, 08:42 Nowa płyta, powiadacie...? Mieszane odczucia. NMA potrafili rzucić na kolana (Vengeance, Thunder & Consolation, Love of Hopeless Causes), ale potrafili też śmiertelnie zanudzić (No Rest For The Wicked, Impurity, Strange Brotherhood). Może rzeczywiście nagrywanie nowych płyt raz na 5 lat ma w tym przypadku jakiś sens... Hm. Poczekam na recenzje Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_dwadziesciapare Re: Nowa płyta New Model Army 07.06.05, 09:27 a ja czekam na ich płytę i koncert. Co z tego, że wszytkie są takie same, że sullivan swoim głosem może wywołać permanentną depresję? Lubię te ich polityczno-społeczne zawodzenie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś