Dodaj do ulubionych

AGNIESZKA CHYLIŃSKA

IP: *.supermedia.pl / *.bed.katowice.supermedia.pl 19.07.02, 13:52
CZESC WSZYSTKIM CO MYŚLICIE O ADZE.JA MYŚLE ŻE JEST SUPER,MA ZAJEBISTY GLOS A
PO ZATYM JEST WYKURWISTA.CZY PRZYZNACIE RACJE.
Obserwuj wątek
    • tiresias Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA 19.07.02, 13:57
      twoi kumple wyjechali na wakacje
      wpadnij za miesiąc
      • Gość: greg Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:54
        tiresias napisał:

> twoi kumple wyjechali na wakacje
        > wpadnij za miesiąc
        >
        • Gość: Miecio Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 15:15
          Teraz na tym nowym forum można tworzyć sobie przyjaciół i nieprzyaciół. Chyba
          się skuszę.
          Tylko ze musze się zalogować a wszystkie Miecie zajętesad
    • vulture Propozycja 19.07.02, 15:20
      Należy na portalu "Gazety" założyć osobne forum "AGA CH." i tam kierować te
      wszystkie niedorozwoje, których edukacja na pewno zakończyła się jeszcze, zanim
      zakończyła się edukacja Chylińskiej.

Wiem, że to niegrzeczne, ale patrząc na post założycielki tego wątku w zasadzie
      nie umiem sobie odmówić tej przyjemności.
      • kadriana Re: Propozycja 19.07.02, 20:19
        vulture napisał:

> Należy na portalu "Gazety" założyć osobne forum "AGA CH." i tam kierować te
        > wszystkie niedorozwoje, których edukacja na pewno zakończyła się jeszcze,
        zanim
        >

Popieram !Niech GW sie nad nami zlituje i zalozy osobne forum!!!Moze skoncza
        sie te malo oswiecajace rozmowy na temat Chylinskiej.
      • Gość: alissa19. Re: Propozycja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 20:40
        a moze to jest on?bo skladnia dziwna-boska shakir-a moze boski shakir?
        • Gość: greg Re: Propozycja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 21:34
          Gość portalu: alissa19. napisał(a):

> a moze to jest on?bo skladnia dziwna-boska shakir-a moze boski shakir?

A może FUCKirwink
    • Gość: modlishka Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 20.07.02, 11:13
      Gość portalu: BOSKA SHAKIR napisał(a):

> CZESC WSZYSTKIM CO MYŚLICIE O ADZE.JA MYŚLE ŻE JEST SUPER,MA ZAJEBISTY GLOS
      A
      > PO ZATYM JEST WYKURWISTA.CZY PRZYZNACIE RACJE.

Agnieszka to najlepszy polski vocal a przy tym nieprzeciętny człowiek. Jako
      jedyna w naszym kraju mówi głośno o otaczającym nas syfie a nie żyje magiczną
      utopią jak większość ludzi. Można z Nią porozmawiać na najróżniejsze tematy i
      jak się większości na tym forum wydaje, nie rzuca "śluzami" ani "fuckami" po
      każdym ocenzurowanym słowie. Jest Kochana, z przyjemnoscią przyjmuje
      prawdziwych fanów, sezonowców rozpoznaje odrazu. Osobiście uważam Ją za swój
      wielki autorytet, zachowując przy tym własne poglady. Poza sceną cenię ją za
      to, jakim jest człowiekiem. Nie jeden przeciwnik tej wspaniałej Artystki,
      zamieniając z Nią kilka słwów bardzo by się zdziwił... kto miał okazję
      porozmawiać z Nią nie jeden raz i nie na temat koncertu czy płyty, wie o czym
      teraz piszę...
      • vulture Zmieńmy temat 20.07.02, 15:37
        Dobra, temat fucków Chylińskiej już przerabialiśmy w poprzednich 5698569264
        wątkach - pogadajmy teraz o Villas. Czy nie uważacie jej za swój autorytet? Ona
        jest zajebista, jej teksty są wspaniałe, a teledyski zawierają głęboki przekaz.
        Napiszcie, dlaczego i dla Was Violetta Villas jest ideałem...
        • buh Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 15:42
          jest piękna, ma cudowny głos i kocha zwierzęta.
          imponuje mi jej niezłomna wiara.
        • vulture Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 15:46
          Jest uduchowiona, o czym świadczą jej stroje i fryzury. Sama pisze teksty
          swoich utworów, w których zawarta jest głęboka prawda, n.p. "Nie ma miłości bez
          zazdrosci".
          • buh Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 15:49
            jest doświadczoną kobietą, więc jej teksty siłą rzeczy nie są oderwane od rzeczywistości - wręcz przeciwnie! to encyklopedia życia.
            • vulture Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 15:53
              Śpiewała w Las Vegas i w Paryżu, występowała na licznych festiwalach, zagrała w
              filmie i wzięła udział jako juror w "Drodze do gwiazd"...
              • buh Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 15:58
                jest znana w kraju i zagranicą. śpiewała z Kazikiem. kwintesencja niezależności.
                • vulture Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 16:01
                  Wydano o niej książkę. Elżbieta Skrętkowska zorganizowała dla TVP wielki
                  koncert, którego VV była główną gwiazdą. Nagrała płytę z kolędami.
                  • buh Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 16:09
                    pojawia się na okładkach szanowanych czasopism dla pań.
                    Polska riprezent.
                    • Gość: kadriana Re: Zmieńmy temat IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.07.02, 17:26
                      Razem z prof.Miodkiem wydala slownik poprawnej polszczyzny
                      • Gość: ugugunan Re: Zmieńmy temat IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.07.02, 17:32

Ma nienaganny i wyrazisty image...
                        • mallina Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 18:52
                          slowianski typ urody...
                          • Gość: ugugunan Re: Zmieńmy temat IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.07.02, 19:16

Słowem - kobieta z klasą...
                            • mallina Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 19:24
                              o slodkim sercu do zwierzat..uratowala tyle kochanych czworonogow odejmujac
                              sobie posilek od ust..
                              • vulture Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 20:12
                                Jej fryzura z pewnością stała się inspiracją dla wielu producentów dywanów i
                                narzut.
                                • mallina Re: Zmieńmy temat 20.07.02, 20:19
                                  jej makijaz spowodowal ewolucje w rynku kosmetycznym
                                  • Gość: kadriana Re: Zmieńmy temat IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.07.02, 20:20
                                    i byl inspiracja do serii horrorow Vesa Cravena
                                    • vulture Re: Zmie&# 324;my temat 20.07.02, 21:20
                                      Gdyby nie jej taniec w klipie "Oczi cziornyje", Michael Jackson nigdy nie
                                      nagrałby "Thrillera"
                                      • Gość: ugugunan Kobieta wamp... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.07.02, 21:53

Ma czym oddychać i na czym usiąść... Jest sexy, wspaniale się trzyma - to taka
                                        nasza, polska Tina...
                  • Gość: qwerty Re: Zmieńmy temat IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 28.07.02, 23:05
                    podobno lubi kozy...
    • Gość: ugugunan 'wyku*wista' jak chole*a... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.07.02, 15:51
      Gość portalu: BOSKA SHAKIR napisał(a):

> PO ZATYM JEST WYKURWISTA.CZY PRZYZNACIE RACJE.

Jest "Wykurwista" - bezapelacyjnie... Bosko to ujęłaś...

P.S. Przed wysłaniem dostałem ostrzeżenie: Temat zawiera niedozwolone słowo,
      musisz je poprawić albo przy wysłaniu zostanie wykropkowane... Nie wiem czy
      chodzi o "wykurwista" czy o cholera... Dmuchajac na zimne stawiam dwie *...

• Gość: modlishka PO CO PISZECIE NA TAN TEMAT... IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 21.07.02, 17:53
      skoro nie macie nic mądrego do napisania???
      Z takimi prymitywami jeszcze się nie spotkałam...
      • Gość: Miecio Re: PO CO PISZECIE NA TAN TEMAT... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 18:01
        Gość portalu: modlishka napisał(a):

> skoro nie macie nic mądrego do napisania???
        > Z takimi prymitywami jeszcze się nie spotkałam...

smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: kadriana Re: PO CO PISZECIE NA TAN TEMAT... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 18:05

> skoro nie macie nic mądrego do napisania???
        > Z takimi prymitywami jeszcze się nie spotkałam...
        Ja tez cie kochamsmile))))
        • Gość: modlishka Re: PO CO PISZECIE NA TAN TEMAT... IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 21.07.02, 18:16
          Gość portalu: kadriana napisał(a):

> Gość portalu: modlishka napisał(a):
          >
          > > skoro nie macie nic mądrego do napisania???
          > > Z takimi prymitywami jeszcze się nie spotkałam...
          > Ja tez cie kochamsmile))))

Spierdalaj!!!
          Jak coś ci się nie podoba, nie pisz na ten temat...
          • Gość: Miecio Re: PO CO PISZECIE NA TAN TEMAT... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 19:01

> Spierdalaj!!!
            > Jak coś ci się nie podoba, nie pisz na ten temat...

smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))) x 2
          • Gość: greg Masochizm:-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 19:43

> Gość portalu: kadriana napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: modlishka napisał(a):
            > >
            > > > skoro nie macie nic mądrego do napisania???
            > > > Z takimi prymitywami jeszcze się nie spotkałam...
            > > Ja tez cie kochamsmile))))
            >
            > Spierdalaj!!!
            > Jak coś ci się nie podoba, nie pisz na ten temat...

Buhahahahahahahaahahahahahahahahahaahaha. Jak ja lubię osoby, które są olewane
            przez wszystkich, a pomimo to nadal się ośmieszają.
            Bueheheheheheheehehehehhehehe. Jestem prymitywem, jestem prymitywem, a
            Modlishka to najmądrzejsza, najwspanialsza, najbardziej inteligentna fanka
            O.N.A.smile))))
            • vulture SAMOKRYTYKA 21.07.02, 20:45
              Jestem ślepy. Nie podoba mi się Agnieszka Chylińska. Aga jest ładna.
              Jestem głuchy. Nie podoba mi się muzyka O.N.A. Muzyka jest cudowna.
              Jestem głupi. Nie rozumiem fanów Chylińskiej na forum. Fani są wspaniali.
              • mallina Re: SAMOKRYTYKA 21.07.02, 21:04
                uwielbiam byc prymitywem...boskie uczucie!!! jest zaje.....e!!!!!!!!!!
                • buh Re: SAMOKRYTYKA 21.07.02, 22:29
                  tak mnie się wydawało właśnie, że coś ze mną nie tak.
                  modlishka: dzięki Tobie poznałem siebie lepiej. rozwiązałaś mój problem życiowy. pędzę więc zapisać się do klubu Anonimowych Prymitywów.

Michał, prymityw.
                  • Gość: greg najgorszy element... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 22:49
                    A ja po krytyce Pierwszej Fanki O.N.A., czuję się jak lump, element, jednostka
                    aspołeczna i margines:-0 "Znowu mam doła, znów pragnę śmierci" jak śpiewały
                    Kury.
                    • buh Re: najgorszy element... 21.07.02, 22:53
                      mam podobne odczucia. najgorsze jest to, że jako przyszły socjolog mogę mieć problem z badaniem społeczeństwa z perspektywy marginesu. to tak na marginesie mówiąc.
                      • vulture Lumpy, degeneraci i malaria 22.07.02, 12:48
                        jak sądzę, zostanie stworzony specjalny oddział resocjalizacyjny, na którym ci,
                        skrzywdzeni przez los (tzn. ci, którym nie podoba się O.N.A.), będą mogli
                        zrehabilitować się w oczach społeczeństwa, słuchając przez 24h nagrań zespołu i
                        oglądając wywiady z wokalistką.
                        Pędzę założyć klub resocjalizacyjny im. Krystyny Giżowskiej. Posłuchają sobie
                        tyle lat...
      • Gość: As Re: PO CO PISZECIE NA TAN TEMAT... IP: *.vline.pl 24.07.02, 19:18
        Była kiedyś taka płyta Kultu Tan.
    • Gość: wiw Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.profinet.eu.org 24.07.02, 12:28
      Kurcze ,panowie(ha,ha,)Voltu?re iGreg ,jestem Wami zafascynowana.Gdzie o
      Chylińskiej tam na pewniaka wskoczycie.Normalnie powinna wam płacic za
      reklame.Coś mi się widzi,że jesteście JEJ najgorętszymi fanami.Chłopaki
      imponujecie mi.Niestety jestem za stara żeby się z wami umówić,wiem bo czytałam
      wasze opinie na temat muzyki lat 80 -nic nie wiecie.A co do tematu :A.CH.-
      postać niewatpliwie kontrowersyjna,przez to ciekawa ibarwna.Wypowiedzi w
      mediach czasem nie do strawienia dla zdrowych zołądków(np.wywiad Interia-
      Polki),ale chyba o to JEJ chodzi.Zajmuję się raczej muzyką a nie
      osobowościa.Muzyka mnie powala,moze dlatego,że odkryłam ją dopiero
      niedawno,sadząc,że polski rynek zmarł śmiercią naturalna na starosc.Napiszcie
      cos ,tylko bez bluzgów,to moze byc ciekawe.
      • teddy4 Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA 24.07.02, 12:54
        ,wiem bo czytałam
        >
        > wasze opinie na temat muzyki lat 80 -nic nie wiecie.

Jestem chętny do sprawdzenia Twojej wiedzy w "tym temacie". Oto kilka prostych
        pytań:
        1.Kto jest głównym wokalistą Siekiery na płycie "Nowa Aleksandria"?
        2.Kto był pierwszym wokalistą ZOO?
        3.Jakiego typowego dla rocka instrumentu nie miał "na składzie" zespół
        MIKROFONY KANIONY?
        4.Kto zastąpił Jarego tuż po jego odejściu z Oddziału?
        5.Który z muzyków Lady Pank trafił do Papa Dance?

Greg, Vulture i jeszcze paru innych znają odpowiedzi na te pytania. A jak z
        Tobą?
        5.
      • Gość: greg Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 16:07
        Gość portalu: wiw napisał(a):

> Kurcze ,panowie(ha,ha,)Voltu?re iGreg ,jestem Wami zafascynowana.

Ja Tobą nie jestem. Sorry.

To ja też zadam kilka pytań:
        1. Jak nazywał się pierwszy perkusista Siekiery, który zginął zamordowany w
        1992 roku?
        2. o jakim zespole Chris Bohn z New Musical Express napisał w 1983 roku: "the
        best and most contemporary group of Poland".
        3. jak nazywa się gitarzysta, który występował w Madame, Houk i Kobong?
        4. jaki polski zespół rockowy zagrał jako support legendarnej grupy Wolfgang
        Press w 1987 roku na "Marchewce" w Warszawie i w Sopocie?
        5. jak nazywał się pierwszy zespół KAzika Staszewskiego?
        Na odpowiedzi czekam do jutra do 12 w południe.
        pozdrawiam bez bluzg.
      • vulture Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA 24.07.02, 22:23

> Kurcze ,panowie(ha,ha,)Voltu?re iGreg ,jestem Wami zafascynowana.Gdzie o
        > Chylińskiej tam na pewniaka wskoczycie.Normalnie powinna wam płacic za
        > reklame.Coś mi się widzi,że jesteście JEJ najgorętszymi fanami.Chłopaki
        > imponujecie mi.Niestety jestem za stara żeby się z wami umówić,

Kurczę a już się chciałem na randkę załapać...

wiem bo czytałam
        >

No faktycznie, nic, ale ja mam dopiero przed sześćdziesiątką, więc wszystko na
        świeżo odbieram.

A co do tematu :A.CH.-
        > postać niewatpliwie kontrowersyjna,przez to ciekawa ibarwna.Wypowiedzi w
        > mediach czasem nie do strawienia dla zdrowych zołądków(np.wywiad Interia-
        > Polki),ale chyba o to JEJ chodzi.Zajmuję się raczej muzyką a nie
        > osobowościa.Muzyka mnie powala,moze dlatego,że odkryłam ją dopiero
        > niedawno,sadząc,że polski rynek zmarł śmiercią naturalna na starosc.Napiszcie
        > cos ,tylko bez bluzgów,to moze byc ciekawe.

Ja piszę bez bluzgów, proszę pani. Ale nic pani nie napiszę, bo pani nic
        ciekawego sobą nie zaprezentowała. Do widzenia.

• Gość: wiw Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.profinet.eu.org 24.07.02, 17:48
      Jak to jest z Wami,cos kiepsko czytacie calosc.Tacy drażliwi na swoim punkcie?
      To jak to jest pytam się-jedno małe słówko o Was samych ico świat się nagle
      wali??Bluzgacie tak po calym forum,że robi się niedobrze,oczywiscie sami
      nietykalni...Odpowiedż juz dałam.Przeprosiłam równiez-przeciez wcale Was nie
      znam,a ze trafiłam w czuły punkt.Na ilu polach dzialacie?-myślę o tym bo sama
      juz nie wiem gdzie ta odp.,zapytajcie P.Teddego.Dobra ...na koniec cofam -Nic
      nie wiecie-z mojego poprzedniego wpisu.Zadałam sobie trud i pośledziłam trochę
      Wasze wypowiedzi,a,ze staram sie być obiektywna,przyznaje wiecie duzo ,tylko
      kto Was tak skrzywdził,ze się tak rzucacie na ludzi.Muzyka to
      wytchnienie,muza,która uskrzydla nasze dzialania-a to wasze forum o muzyce
      tocoś strasznie przygnębiajacego-jakas walka .Prowokacja,która stosujecie wobec
      dużo młodszych na Was też działa.Ludzie po co to komu-idzcie słuchać muzyki.
      • Gość: greg Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 18:50

> Jak to jest z Wami,cos kiepsko czytacie calosc.Tacy drażliwi na swoim punkcie?
        > To jak to jest pytam się-jedno małe słówko o Was samych ico świat się nagle
        > wali??Bluzgacie tak po calym forum,że robi się niedobrze,oczywiscie sami
        > nietykalni...Odpowiedż juz dałam.Przeprosiłam równiez-przeciez wcale Was nie
        > znam,a ze trafiłam w czuły punkt.Na ilu polach dzialacie?-myślę o tym bo sama
        > juz nie wiem gdzie ta odp.,zapytajcie P.Teddego.Dobra ...na koniec cofam -Nic
        > nie wiecie-z mojego poprzedniego wpisu.Zadałam sobie trud i pośledziłam
        trochę
        > Wasze wypowiedzi,a,ze staram sie być obiektywna,przyznaje wiecie duzo ,tylko
        > kto Was tak skrzywdził,ze się tak rzucacie na ludzi.Muzyka to
        > wytchnienie,muza,która uskrzydla nasze dzialania-a to wasze forum o muzyce
        > tocoś strasznie przygnębiajacego-jakas walka .Prowokacja,która stosujecie
        wobec
        >
        > dużo młodszych na Was też działa.Ludzie po co to komu-idzcie słuchać muzyki.

smile
        Nic czuję się pokrzywdzony, wręcz przeciwnie, czuję się jak 100% mężczyznasmile

• Gość: wiw Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.profinet.eu.org 24.07.02, 19:45
          Odwiedzilam Forum po raz pierwszy,moze jestem nieprzyzwyczajona do takich
          tekstów,ale sedno tkwiraczej w wychowaniu i charakterze.Szanuję P.Chylińską
          ponieważ jest lojalna wobec zespołu,zawsze pamieta ,że to dzięki nim jest dzis
          sławna(choc uwazam,że i tak zaistniałaby na rynku).Jest skromna,naturalna i
          jeżeli komus szkodzi to tylko sobie samej.Ja nie jestem małoletnia fanka i nie
          mam klapek na oczach.Słucham muzyki O.N.A.,wciąż i wciąż ,i zawsze chcę więcej
          i więcej.Oczywiście ma pan prawo się ze mną nie zgadzac,ale właściwie z czym? Z
          moim gustem muzycznym? To tylko moja sprawa.Ale na milość boska-ludzie trochę
          kultury.Cieszę się ,że tak dobrze się pan czuje,choć po tylu wymiotach,które tu
          znalazłam-skad to samopoczucie?Szkoda,że pana energia znalazła takie marne
          ujście,szkoda bo niestety pomimo żałosnych napaści właśnie z panami mozna
          byłoby pogawędzić o muzyce.Pozdrawiam.wiw.
          • Gość: greg Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 19:54

> Odwiedzilam Forum po raz pierwszy,moze jestem nieprzyzwyczajona do takich
            > tekstów,ale sedno tkwiraczej w wychowaniu i charakterze.Szanuję P.Chylińską
            > ponieważ jest lojalna wobec zespołu,zawsze pamieta ,że to dzięki nim jest
            dzis
            > sławna(choc uwazam,że i tak zaistniałaby na rynku).Jest skromna,naturalna i
            > jeżeli komus szkodzi to tylko sobie samej.Ja nie jestem małoletnia fanka i
            nie
            > mam klapek na oczach.Słucham muzyki O.N.A.,wciąż i wciąż ,i zawsze chcę
            więcej
            > i więcej.Oczywiście ma pan prawo się ze mną nie zgadzac,ale właściwie z czym?
            Z
            >
            > moim gustem muzycznym? To tylko moja sprawa.Ale na milość boska-ludzie trochę
            > kultury.Cieszę się ,że tak dobrze się pan czuje,choć po tylu wymiotach,które
            tu
            >
            > znalazłam-skad to samopoczucie?Szkoda,że pana energia znalazła takie marne
            > ujście,szkoda bo niestety pomimo żałosnych napaści właśnie z panami mozna
            > byłoby pogawędzić o muzyce.Pozdrawiam.wiw.

Po pierwsze: nie jestem żadnym panem-mam 27 lat.
            Po drugie: nigdy nie napisałem, że fani O.N.A. to idioci. Skrytykowałem jedynie
            poszczególne, FANATYCZNE i ZAŚLEPIONE jednostki
            Po trzecie: nie mam prawa skrytykować Chylińskiej? Ona nie podoba mi się ani
            wizualnie, ani artystycznie, więc napisałem to. I będę nadal pisał, jeśli
            trzeba będzie.
            Po czwarte: czuję się coraz lepiejsmile
            Po piąte: odpowiadam o raz ostatni na jakikolwiek post na temat Chylińskiej.
            Nudzi mnie to już.
            Po szóste: w związku z pkt.5, zapraszam do dyskusji na innych forach.
            Po piąte:
            • Gość: Miecio Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 19:59
              Gość portalu: greg napisał(a):

> Po piąte: odpowiadam o raz ostatni na jakikolwiek post na temat Chylińskiej.
              > Nudzi mnie to już.

I tak długo wytrzymałeśsmile))
          • Gość: ugugunan Detox... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 24.07.02, 20:02

Cieszę się ,że tak dobrze się pan czuje,choć po tylu wymiotach,które tu
            > znalazłam-skad to samopoczucie?

Jak człowiek się porządnie - za przeproszeniem - wyżyga, to zawsze przychodzi
            ulga... Chociaż generalnie lepiej nie forsować żołądka i starannie dobierać
            dietę... *-)

Ugugunan - rozważny konsument...

PZDR.
          • vulture Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA 24.07.02, 22:30

po tylu wymiotach,które tu
            >
            > znalazłam-skad to samopoczucie?

Jak się posłucha nektórych płyt niektórych wykonawców, to dopiero można sobie
            samopoczucie poprawić.
    • Gość: Ćma Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 20:15
      fajne nabijanko... tylko po co to?
      • vulture Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA 25.07.02, 22:13
        Nabijanko? Ja jestem najpoważniejszym człowiekiem na świecie.
        • cma_w_glanach Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA 26.07.02, 11:42
          vulture napisał:

> Nabijanko? Ja jestem najpoważniejszym człowiekiem na świecie.

o ile się nie mylę, to Ty napisałeś, że musisz zaznaczać, gdzie się nabijasz a
          gdzie nie, bo coniektórzy nie odróżniają... więc może jednak taki do końca
          poważny nie jesteś? zastanów się, bo nie wiem jak Cię traktować.. czy poważnie,
          czy też może z lekkim przymrużeniem okasmile
          • vulture Jeeeejku 26.07.02, 11:50
            Mądrej głowie... itd.
            • Gość: kadriana Re: Jeeeejku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 14:34
              A kto rano wstaje...
              • vulture Re: Jeeeejku 26.07.02, 14:38
                A gdyby Aga miała wąsy...
                • cma_w_glanach Re: Jeeeejku 28.07.02, 18:15
                  nie dostanę odpowiedzi... wiem, że często się nabijasz i nawet Ci to czasem
                  wychodzi. Ale to nie zmienia faktu, że Aga jest dla wielu ludzi, w tym dla
                  mnie, wspaniałym twórcą.
                  • Gość: greg Re: Jeeeejku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 18:17
                    cma_w_glanach napisała:

> nie dostanę odpowiedzi... wiem, że często się nabijasz i nawet Ci to czasem
                    > wychodzi. Ale to nie zmienia faktu, że Aga jest dla wielu ludzi, w tym dla
                    > mnie, wspaniałym twórcą.

A możesz już skończyc ten temat? Co za dużo to nie zdrowo.
                  • vulture Gdyby Aga miała wąsy... 28.07.02, 23:12
                    ...byłaby Skawińskim.
                    • cma_w_glanach ... 11.08.02, 17:11
                      nie ja ten temat zaczęłam i nie ja go zakończę...
    • muzio Re: AGNIESZKA CHYLIŃSKA 12.08.02, 15:42
      Dziwne, masz nick zupełnie w innym kierunku. Zgadzam sie z tobš, tylko niew dlaczego ona tak ostatnio jęczy zamiast spiewacsmile), wlasnie w plycie "Sama". Kurde, zebym znał kobiete osobiscie, to hohoho..
      Muzyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka