Gość: Figo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:04 Jaki ma tytul i kto jest autorem piosenki w ktorej pojawia sie m.in. Bolek i Lolek oraz Tytus Romek i Atomek?? Podoba mi sie ta piosenka i chetnie bym sobie ja sciagnal dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fka1 Re: Jaki tytul?? 25.06.05, 14:44 zespol hurt „Załoga G” tekst : Maciek Kurowicki muzyka: Sid Motkovic/Maciek Kurowicki Bywa że nie jestem szczery Czasem zwyczajnie kłamię Jestem próżny pazerny Dbam tylko o swoje cztery litery Bywam małostkowy Cyniczny i bezduszny Osądzam bez litości Bez serca i miłości Ref. Chciałbym być zawsze niewinny i prawdziwy Chciałbym być zawsze pełen wiary i nadziei Tak jak Bolek i Lolek Tytus Romek i Atomek Dzieci z Bullerbyn Tomek na tropach yeti Tak jak król Maciuś pierwszy Asterix i Obelix Jak załoga G Mcgywer i Pipi Miewam nieczyste intencje Łamię własne zasady Jestem niekonsekwentny Drażliwy i nieznośny Nie potrafię słuchać A sam bez przerwy gadam Jak bym istniał tylko ja A światem rządził szatan Ref. Chciałbym być zawsze niewinny i prawdziwy Chciałbym być zawsze pełen wiary i nadziei Tak jak Bolek i Lolek Tytus, Romek i Atomek Dzieci z Bullerbyn Tomek na tropach yeti Tak jak król Maciuś pierwszy Asterix i Obelix Jak załoga G McGywer i Pipi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Jaki tytul?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:40 Wielkie wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś