Gość: Miecio Re: papa dance is coming back IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 18:31 joolz napisał: > Az mi spodenki opadly A Ty jestes chłopczykiem czy dziewczynką??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: papa dance is coming back IP: 212.76.37.* 10.08.02, 21:55 Nie mozna zapominac o tym kto im pisal texty- byl to [rzeslodki juror Idola- pan Jacek Gypsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: papa dance is coming back IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 19:04 super) ciekawe z jakim repertuarem powrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
shivo Re: papa dance is coming back 08.08.02, 19:26 Repertuar podobny, tylko graja troche nowocz\esniej, wiesz sample, te sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: papa dance is coming back 09.08.02, 09:29 Barwny wiruje paw, tylko on mnie nie opuszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: papa dance is coming back IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.08.02, 17:28 mnie ciekawi bardziej ich image sceniczny. Naj, naj, najpiękniejszą byłaś tam Pisałem wiersze Naj, naj, najwspanialej całowałaś Naj, naj, najpiękniejszą byłaś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: papa dance is coming back IP: 212.76.37.* 09.08.02, 18:01 Krolowa fal- morskiej piany bal... Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: papa dance is coming back 09.08.02, 18:20 monalizą byłaś mi... śmieszni byli jak byli młodzi, ale w moich oczach powrót im zaszkodzi - zniszczą swoją legendę (khe khe khe) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: papa dance is coming back 09.08.02, 18:40 Dwa dni, dwa dni na tobie... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: papa dance is coming back IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 00:29 Najgorsze ze pózniejszy wokalista- Paweł Stasiak- jest łysy! Miał tendencje do łysienia ale żeby az tak. Wnioskuje ze nowy teledysk bedzie animowany) Płyta juz we wrześniu (greatest hits + 3 nowe kawałki). Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: papa dance is coming back 10.08.02, 01:05 ojej...to juz nie jest slodkim blondynkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: papa dance is coming back 10.08.02, 01:10 Nie - już był łysy jakieś pół roku temu jak odwiedził Krzysia Szewczyka i Marysię Szabłowską w ich genialnym programie... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: papa dance is coming back 10.08.02, 01:14 hmmmm a ja sadzilam ze to malolat...a on zbladzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: papa dance is coming back IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.08.02, 03:26 Łysy??? Niemożliwe.Przecież przeszczepiał sobie włosy i jego twarz a raczej głowa reklamowała klinikę Hair Clinic czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: papa dance is coming back IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 11:17 Gość portalu: kadriana napisał(a): > Łysy??? Niemożliwe.Przecież przeszczepiał sobie włosy i jego twarz a raczej > głowa reklamowała klinikę Hair Clinic czy cos takiego. Pomyliłaś go z wokalista Top One. Tamten sobie przeszczepił włosy i ma teraz bujna czuprynę, też blond zresztą. A nasz Stasiak łysy(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: papa dance is coming back IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.08.02, 13:56 ooopss !.Moze brak włosów nadrobi muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: papa dance is coming back 10.08.02, 17:33 Nowa piosenka ma tytuł "Wszystko zdaży się na plaży". Chyba będą występowali jako support przed Majtką Jeżowską podczas jej wakacyjnych objazdów (Hel co roku zalicza). Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: papa dance is coming back 10.08.02, 17:36 > Chyba będą występowali > jako support przed Majtką Jeżowską podczas jej wakacyjnych objazdów buahahahaha megamegamegaROTFL ))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: papa dance is coming back 11.08.02, 02:02 vulture napisał: > Nowa piosenka ma tytuł "Wszystko zdaży się na plaży". Chyba będą występowali > jako support przed Majtką Jeżowską podczas jej wakacyjnych objazdów (Hel co > roku zalicza). zdarzy oczywiście a nie zdaży - pseplasam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: papa dance is coming back IP: 212.76.37.* 12.08.02, 19:04 No i nie nalezy zapominac, co teksty im pisal znkomity juror Idola pan Jacek Gypsy, pamietacie ich wspolne wystepy w Teleranku? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: papa dance is coming back 12.08.02, 19:12 taaa ale czy to bedzie comeback duetu papa dance??? bo jak tak to chyba sie poplacze ze smiechu...przeciez pan Kostek J. to taki rokendrolowiec...i znow zbladzi na lono Pawelka????? a tak na marginesie to dlaczego zazwyczaj comenack wielki robia nie ci co mogliby???? sama chala ktorej nikt oprocz czlonkow rodziny nie slucha.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: papa dance is coming back 12.08.02, 19:15 mialo byc comeback...sorryyy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Mech + Scooby... 12.08.02, 19:27 Gość portalu: nefil napisał(a): > No i nie nalezy zapominac, co teksty im pisal znkomity juror Idola pan Jacek > Gypsy, pamietacie ich wspolne wystepy w Teleranku? Z teleranka milej wspominam duet Januszko - Skubikowski... Ci to dopiero dawali do pieca: O zwierzątkach: "Na sprężysty materacyk Świnka, żabka i pajacyk Szybko skacze i nie płacze..." albo piosnka ortograficzna: "...Piórnik porósł mnóstwem piór Żuraw żuczka żwawo żgnął Aż się dziób w ósemkę zgiął Rzęsa w rzece rzadka rzecz Słówka w głowie - BŁĘDY PRECZ!" To był prawdziwy czad... Miny Januszki to klasyka gatunku - można było nimi dzieci straszyć... Chętnie bym to zobaczył jeszcze raz po latach - pewnie bym umarł ze śmiechu... A tacy zacni i uzdolnieni muzycy... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mech + Scooby... 12.08.02, 19:35 ugu..twoja pamiec jest zaskakujaca...pamietac nawet takie piosenki z teleranka..mozna sobie cos pomyslec.. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Memory Remains... 12.08.02, 19:44 mallina napisała: > ugu..twoja pamiec jest zaskakujaca...pamietac nawet takie piosenki z > teleranka..mozna sobie cos pomyslec.. Skłaniam do myślenia? To dobrze... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Memory Remains... 12.08.02, 19:46 ugugunana napisał: > mallina napisała: > > > ugu..twoja pamiec jest zaskakujaca...pamietac nawet takie piosenki z > > teleranka..mozna sobie cos pomyslec.. > > Skłaniam do myślenia? To dobrze... *-) niewiem czy innych sklaniasz do myslenia..mnie nie trzeba..zawsze mysle))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Babunia to nasz największy skarb... 12.08.02, 19:56 mallina napisała: > niewiem czy innych sklaniasz do myslenia..mnie nie trzeba..zawsze mysle))) Podziwiam Cię, ja nie mógłbym tak myśleć na okrągło... Głowa by mi pękła... A pamiętasz ich cover "Suzany" pt. "Babunia" nagrany z okazji Dnia Babci? Zaraz, zaraz, jak to szło... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Babunia to nasz największy skarb... 12.08.02, 19:59 zgadza sie..od nadmiaru mysli glowa peka..ale i na to sa sposoby)) ugu..nie znam kawalka o Babuni..moze dlatego ze nie jestem taka dorosla jak ty...))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Babunia to jest to! 12.08.02, 20:15 mallina napisała: > ugu..nie znam kawalka o Babuni..moze dlatego ze nie jestem taka dorosla jak > ty...))))))))))))) ...<kurde, muszę pisać bardziej młodzieżowo> - pomyślał Ugugunan...: Nic straconego baby... Generalnie chodziło o to, że babunie są zajebiste i cool... Nie pamiętam dokładnie... stary tylko raz mi nawijał o tym zamierzchłym teleranku... Sam słabo pamiętał - młodym szczylem wtedy był... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Babunia to jest to! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.02, 20:22 ach..ugu to ty dopiero musisz byc szczylem!!! na ja w koncu wakacje wiec i mlodziez gimnazjalna tu trafia!! ale ja myslalam ze zajebisty to jest tylko michal w. , w tv tak mowili..) w kazdym razie buzka w czolko ziomal, cya!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Cmok, cmok... 12.08.02, 20:30 Gość portalu: mallina napisał(a): > w kazdym razie buzka w czolko ziomal, cya!! Całuję rączki... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Cmok, cmok... 12.08.02, 20:50 raczki..???? ta dzisiejsza mlodziez ciagle czyms potrafi zaskoczyc!!!! niby tacy bezposredni a potem to ostatecznie raczki cmokaja ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Szacuneczek dla pani starszej... 12.08.02, 20:55 mallina napisała: > raczki..???? > ta dzisiejsza mlodziez ciagle czyms potrafi zaskoczyc!!!! > niby tacy bezposredni a potem to ostatecznie raczki cmokaja > ))))))))))))))))))) To przez szacunek z racji różnicy wieku... Padam do nóżek... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Szacuneczek dla pani starszej... 12.08.02, 21:05 tylko bez laskotania po stopach bo tego nie znosze!!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Zasypiam... 12.08.02, 21:11 mallina napisała: > tylko bez laskotania po stopach bo tego nie znosze!!! > ))) Ależ ja padam ze zmęczenia - miałem dziś ciężki dzień... Na łaskotanie nie miałbym nawet siły... Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: papa dance is coming back 16.08.02, 14:26 a na www.30ton.pl juz!!!! mozna posluchac najnowszego kawalka tej super kapeli tak ze uczestnikom watku polecam)))) sama jeszcze nie sluchalam ale wieczorem to zrobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Powrót do kariery 16.08.02, 20:07 Ale nie będą się rozbierali, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powrot do korzeni? Re: papa dance is coming back IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.08.02, 20:27 Tylko słońce i my na plazy dozwolone od wszystkich lat (?) ...wszystko może się dzisiaj zdarzyć.. TY I Ja oooooo lalallalalalaa )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: papa dance is coming back IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.08.02, 20:29 tak sie zasłuchałam ,że żle wpisałam autora i tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Zwrot w karierze 16.08.02, 20:37 Obawiam się że po czymś takim będą musieli się rozebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Zwrot w karierze IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.08.02, 21:38 Łysy i goły?Tego chyba jeszcze nie było .Nasze wokalistki pękną z zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zwrot w karierze 16.08.02, 21:42 Gość portalu: kadriana napisał(a): > Łysy i goły?Tego chyba jeszcze nie było .Nasze wokalistki pękną z zazdrości. Czy to znaczy że Lipnicka ogoli głowę do następnego zwrotu w karierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Zwrot w karierze IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.08.02, 22:23 Pani Lipnicka już chyba dwa razy sie rozbierała więc wątpie aby trzeci raz to zrobiła,ale może ogoli głowę ? Nigdy nic nie wiadomo (do trzech razy sztuka).Może Pani Młynkowa albo Pani Kukulska się skuszą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: papa dance is coming back IP: 212.76.37.* 16.08.02, 20:37 Juz czekam na watek pt. Papa Dance czy Ich Troje? Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: papa dance is coming back 16.08.02, 22:09 Dawne to czasy, gdy Papa Dance byli w środowisku mlodziezowym numerem 1. Prawie nie pamiętam ich utworów, nawet chętnie bym sobie ich posłuchała , a tu audiogalaxy wyłaczone.((( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: papa dance is coming back 16.08.02, 23:41 oj duzo to nie tracisz..chyba ze z tymi utworami wiaza cie jakies wspomnienia... pytanie po co tacy "artysci" wracaja, jak i tak wiadomo ze nic lepszego nie wymysla jak poprzednio.. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: papa dance is coming back 17.08.02, 13:05 Prawda? Papa Dance to klasa sama w sobie. A niewtajemniczonych, którzy z racji wieku nie pamiętają zespołu, odsyłam do Kazaa - można się tam delektować wspaniałymi hiciorami sprzed lat kilkunastu. Rockman Yoriadis chyba nie dokoptował do reaktywowanego składu. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: papa dance is coming back 21.08.02, 22:57 Vulture opowiadasz..wlasnie przeczytalam ze kostek jest w tym skladzie!! i nawet grzesio w. tez!!!! czyli trojka wokalistow!! super cool! boysband jak sie patrzy!! juz sobie wyobrazam te choreografie...ale jesli pawel s. jest lysawy to reszta tez powinna sie dostosowac.. a kuba wojewodzki powiedzial ze jak odnisa sukces to odda pawelkowi swojego porszaka!!!! kurna ludzie!!!!!!!!!! kupujmy nowa plyte papa dance!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture COSTEC HARDCORE 22.08.02, 01:12 mallina napisała: > Vulture opowiadasz..wlasnie przeczytalam ze kostek jest w tym skladzie!! BUAHAHAHAHAHAHAAAA ROCKMAN WIELKI BUAHAHAHAHAHA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: COSTEC HARDCORE 22.08.02, 01:14 jo..moze powinnam dodac ze przeczytalam to tutaj, na tym forum w pewnym watku )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: COSTEC HARDCORE IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 22.08.02, 01:26 Papa Dance to znaczy, że co... Że papa na dachu źle przyczepiona i tańczy w trakcie wichury? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture KAŻDY ZWARZY(przez 'rz') SIĘ NA PLAŻY 22.08.02, 01:35 Właśnie sprawdziłem na www.30ton.pl Nie ma hardcore'owca w składzie, przynajmniej w nowym utworze, który jest po prostu wspaniały i jedyny w swoim rodzaju. JEEEEEEEEEEEEEEEZUUUUUUUUUUUUUU TO JEST JESZCZE GORSZE NIŻ ICH TROJE! Poproszę o bombę atomową - z tą plagą się nie można patyczkować. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: KAŻDY ZWARZY(przez 'rz') SIĘ NA PLAŻY 22.08.02, 01:42 oj vulture...jakis ty nieuwazny..poleciales na 30 ton sprawdzac..a przeciez w watku "co ma red.leszczynski...." wszystko dokladnie zostalo opisane!!! Odpowiedz Link Zgłoś