dreaded88 10.08.02, 18:01 Mam nadzieję, że ktoś ich jeszcze pamięta. Twórczość kapeli znam muszę się przyznać pobieżnie, większość nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia ale jest TEN JEDEN KAWAŁEK : "When It's Over"... Tchnienie geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miecio Re: The Wipers IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 20:11 dreaded88 napisał: > Mam nadzieję, że ktoś ich jeszcze pamięta. Twórczość kapeli znam muszę się > przyznać pobieżnie, większość nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia ale jest > TEN JEDEN KAWAŁEK : "When It's Over"... Tchnienie geniuszu. Ja ich pamiętam ale tez znam tylko dwa kawałki. Dzieki Kaczorowi ze umieścił When it's over na płycie Mini max. Tchnienie geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: The Wipers 10.08.02, 21:12 Kaczor umieścił tam też równie zapomniany i równie powalający numer NOVOCOMBO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: The Wipers IP: *.pl / *.gazeta.pl 10.08.02, 21:31 Kiedy jeszcze Radio było radiem słyszałem całą płytę Wipers... Moim faworytem na MIniMax jast Richenel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: The Wipers IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 18:39 A na tej płycie przecież jeszcze jest i Bolshoi, i Chenko, i Pandora, i Fashion! Szkoda ze druga czesc MM była taka kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: The Wipers 11.08.02, 23:50 Gość portalu: Miecio napisał(a): > A na tej płycie przecież jeszcze jest i Bolshoi, i Chenko, i Pandora, i Fashion > ! > Szkoda ze druga czesc MM była taka kiepska Jak to, a genialny zespół Stratus z Ciechocinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: The Wipers IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 23:52 teddy4 napisał: > Jak to, a genialny zespół Stratus z Ciechocinka? Ze cośtamcośtam zza krat? Niezłe, ale chyba tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: The Wipers 12.08.02, 00:07 Niezłe? Mieciu - to przecież tragedia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: The Wipers IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:09 teddy4 napisał: > Niezłe? Mieciu - to przecież tragedia!!!!! Pamiętam jak Kaczor to puszczał kiedyś i mi sie podobało. I o tym czajniku też. Pewnie teraz był spojrzał dojrzalszym uchem na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: The Wipers IP: *.pl / *.gazeta.pl 12.08.02, 07:11 Mini Max 2 robiony był juz chyba dla innego słuchacza... ale jest dziwnie niespójny - Cocney Rebel i Alen Sex Fiend... A niezapominajmy ze jest tam jeden hit SOM - ulubionego zespołu Grega ;-} Odpowiedz Link Zgłoś