Gość: sbs IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.08.05, 18:15 która czasami "leci" np. w RMF'ie. Śpiewa gość zachrypniętym głosem: "...You are beautiful, You are beautiful ...". Piosenka raczej wolna. Dzięki i pozrdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: kto śpiewa piosenkę 12.08.05, 18:32 nie wiem co leci na RMF'ie ale to może James Blunt ? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: kto śpiewa piosenkę 12.08.05, 18:33 teledysk www.virgin.net/music/musicvideos/jamesblunt_yourebeautiful_lo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: kto śpiewa piosenkę IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.08.05, 18:44 Dzięki. Sprawdzę w domciu, bo niestety w pracy nie mam takiej możliwości. Życzę miłego dłuuuuugiego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: kto śpiewa piosenkę IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.08.05, 18:45 aha, czy znasz może tytuł tej piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: kto śpiewa piosenkę 12.08.05, 18:48 Gość portalu: sbs napisał(a): > aha, czy znasz może tytuł tej piosenki? chyab nietrudno sie domyśleć www.seeklyrics.com/lyrics/James-Blunt/You-re-Beautiful.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: kto śpiewa piosenkę IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.08.05, 18:51 Domyśliłam się, tylko sprawdzam, czy jesteś miły (-a). Zakładam jednak, że jesteś facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: kto śpiewa piosenkę 12.08.05, 18:58 > Domyśliłam się, tylko sprawdzam, czy jesteś miły (-a). i co jestem? Zakładam jednak, że > jesteś facetem... pudło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: kto śpiewa piosenkę IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.08.05, 19:08 w każdym razie dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: kto śpiewa piosenkę 12.08.05, 19:25 pytanie o to czy jestem miła pozostało bez opdowiedzi ale to dobrze bo byś jeszcze powiedziała że jestem ;p pzdr Odpowiedz Link Zgłoś