a.ladybird 19.08.05, 09:11 Szukam piosenki Lenny'ego Kravitza "Believe In Me". Czy ktoś mogłby mi ją przesłać na gazetowy adres, ewentualnie podpowiedzieć skąd mogłabym ją ściągnąć? Bo przyczepiła się i chodzi za mną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Lenny Kravitz - piosenka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.08.05, 14:08 www.scottmccloud.net/audio/lenny.mp3 - ale to jakaś inna wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ladybird Re: Lenny Kravitz - piosenka 23.08.05, 15:13 Dziękuję. Właśnie ściągnęłam, to rzeczywiście inna wersja. Podoba mi się, ale zależy mi na tej oryginalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak Re: Lenny Kravitz - piosenka 23.08.05, 16:14 ptaszku, zainstaluj sobie soulseeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Lenny Kravitz - piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:33 najlepsze programy do ściągania mp3: 1. emule 2. kazaa bez problemu ściągniesz ten utwór na którymś z nich ( a program też ściągniesz bez problemu z netu ) I masz rację: piosenka jest cudowna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Lenny Kravitz - piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 18:15 Dołączam sie do prośby o piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś