Gość: seth IP: *.pl 26.08.02, 17:35 Czy ktos jeszcze uwielbia ten zespół? Moim zdaniem nowa płyta jest świetna (choć nic nie pobije "Opium Fur Volks"), a Campino jest w doskonałej formie. I ma taki erotyczny głos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: DIE TOTEN HOSEN-die beste! 26.08.02, 18:41 ja tylko lubię ale mój kumpel uwielbia. niemniej nie bywa tutaj więc piszę za niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Escape Re: DIE TOTEN HOSEN-die beste! IP: *.acn.waw.pl 15.09.02, 20:47 NARESZCIE!już miałam dać za wygraną przekonana, że nie ma na tym forum nic nt.Hosenów i chciałam zacząć własny wątek.A jednak - wytrwałym szczęście sprzyja! Całkowicie się z Tobą zgadzam, są najlepsi!Długo by wymieniać ich świetne kawałki jak choćby "Testbild".Ostatnio oczarował mnie album "Crash landing", jest moim zdaniem zdecydowanie najciekawszy."Pushed again", "No Escape", "Revenge" i "Man" są nie do pobicia!Teksty, znajdujące się na tej płycie są...b.prawdziwe.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś