Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.net / *.kra.warszawa.supermedia.pl 20.10.02, 14:41 Tori Amos "In the springtime of his voodoo" a później Koop "Waltz for Koop" Goldfrapp "Human" N'Dea Davenport "Bullshittin'" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.02, 17:02 No...jesteście nieźli....a umnie teraz Skaner "Gorąca letnia noc na plaży w Maroko...a jai jai je... a jai jai jo..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 20:50 fennesz/o'rourke/rehberg "the return of fenn o' berg" kocham cie mego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.10.02, 19:33 Końcówka płyty "Master Of Rality" Black Sabbath - utwór "Into The Void". Ach, ten dudniący bas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.10.02, 23:25 Aerosmith - Just Push Play - utwór tytułowy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Szef kuchni poleca... 23.10.02, 00:28 BOB MARLEY - "Bad Boys" LOS FASTIDIOS - "S.H.A.R.P." UNDER THE GUN - "No Other Way" RAMONES - "Blitzkrieg Bop" KULT - "Czarne Słońca" THE SPECIALS - "A Message To You Rudy" PARTIA - "Oskar Hell" RAGE AGAINST THE MACHINE - "Street Fighting Man" THE REAL MCKENZIES - "Scots Wha' Ha'e" BAKSZYSZ - "Don't Blame Me" Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 24.10.02, 02:51 DE PRESS "Russian Party" Dodam, że alternatywna nazwa tej płyty to "Vodka Party" i wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 24.10.02, 18:55 Tori Amos "Boys for Pele" w tej chwili leci "Not the red baron" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.10.02, 01:08 Słucham płyty Jethro Tull pod tytułem "Stormwatch" i właśnie gra utwór "Flying Dutchman". A ulubione kawałki z tego album to "North Sea Oil" i "Orion". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.10.02, 02:02 Gość portalu: As napisał(a): > Słucham płyty Jethro Tull pod tytułem "Stormwatch" i właśnie gra utwór "Flying > Dutchman". A ulubione kawałki z tego album to "North Sea Oil" i "Orion". P.S. Właśnie sobie uzmysłowiłem, że płyty tej mogę słuchać dzięki osobie, która dzisiaj (właściwie to wczoraj) zmarła ... smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.10.02, 14:18 Blind Guardian - Nightfall In Middle - Earth, utwór Mirror Mirror. Zasadniczo to power - metalu nie trawię, ale ta płyta mnie urzekła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 25.10.02, 14:53 Halou "Loop in blue" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.02, 16:52 Siekiera-ładuj działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 27.10.02, 21:59 Tori Amos "Scarlet's walk" i coś czuję, że tak będzie przez najbliższe parę tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
balanescu MoM 27.10.02, 22:18 Mouse on mars utworu Catching butterflies with hands ze wspaniałej płyty Idiology.. jestem zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 29.10.02, 22:58 Seven Seconds - Neneh Cherry i Youssou N'Dour More Than a Women - Aaliyah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.10.02, 23:07 Megadeth - Angry Again (piosenka z filmu "Bohater Ostatniej Akcji") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 23:24 Tori Amos "To Venus and Back"... mmmm..)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 29.10.02, 23:43 "Jesienna zaduma" Elzbieta Adamiak zreszta dzis samych nastrojowych slucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partygirl Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.10.02, 00:07 Jeff Buckley "Sketches For My Sweetheart The Drunk" - może nie najlepsza pozycja ze skromnego dorobku Jeffa ale Buckley we wszystkim rządzi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 30.10.02, 00:31 UNDER THE GUN "Homeland" Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 30.10.02, 00:51 to jest to nastrojowe?)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita CARRE ROUGE "DE LA PART DE L`OMBRE" IP: proxy / *.chello.pl 30.10.02, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 30.10.02, 14:49 Iron Maiden "Real Live Dead One". W tej chwili "Hallowed By The Name". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 30.10.02, 15:32 Depeche Mode - wybrane fragmenty płyty "Violator". Był "Policy Of Truth", kończy się "Clean" a w kolejce czekają "Enjoy The Silence" i "World In My Eyes". A "Waiting For The Night" puszczę sobie późnym wieczorkiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.chello.pl 30.10.02, 16:13 Coś sobie myślę As (...ale dedukując z wcześniejszych Twoich postów-DM odpada), że byś sie nieźle dogadywał z moim bratem - on też cały siedzi w Camelach, Jethro Tullach, a jak jeszcze byś dodał Yes i Wishbone Ash, a przede wszystkim (stare) Genesis, to już super kumple na całe życie (przynajmnie muzyczni. A ja teraz puściłam sobie nowego Coldplay'a ("where do we go, nobody knows..."), a przed chwilą była Dorota Miśkiewicz (niestety tylko z e-pocztówki:<, bo w sklepie grami-art mnie olewają i nie chcą odpisać na pytanie o kupno płytki). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 30.10.02, 16:47 Gość portalu: zuza napisał(a): > Coś sobie myślę As (...ale dedukując z wcześniejszych Twoich postów-DM odpada), > > że byś sie nieźle dogadywał z moim bratem - on też cały siedzi w Camelach, > Jethro Tullach, a jak jeszcze byś dodał Yes i Wishbone Ash, a przede wszystkim > (stare) Genesis, to już super kumple na całe życie (przynajmnie muzyczni. A > ja teraz puściłam sobie nowego Coldplay'a ("where do we go, nobody knows..."), > a przed chwilą była Dorota Miśkiewicz (niestety tylko z e-pocztówki:<, bo w > sklepie grami-art mnie olewają i nie chcą odpisać na pytanie o kupno płytki). > Pozdrawiam Połowicznie się mogę zgodzić z Twoją oceną moich gustów ... ale mam jeszcze drugą (a raczej pierwszą) naturę, tę bardziej drapieżną i agresywną ... oczywiscie tylko muzycznie bo z natury jestem raczej spokojny A teraz odsłuchuję sobie pojedyncze kawałki z nowego Rusha "Vapor Trails" Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 30.10.02, 17:14 Jako że postanowiłem nawrócić kogoś na FNM i chwilowo nie mam Real Thing, które chodzi mi od rana po głowie, to dalej słucham Iron Maiden (teraz Fear Of The Dark z "Real...") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 31.10.02, 14:10 od paru dni bez najmniejszych zmian - Tori Amos "Scarlet's walk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl 31.10.02, 22:42 Róże Europy - Kontestatorzy. Dalej będzie: Faith No More - Helpless Dire Straits - Once Upon A Time ... RHCP - Californication Iron Maiden - Blood Brothers Black Sabbath - Seventh Star Bathory - Hammerheart Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 01.11.02, 00:19 THE ADJUSTERS "Before The Revolution" Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 01.11.02, 01:19 Z miłej muzyki w klimatach soul-reggae przechodzimy do dołującej muzyki POST REGIMENT Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 01.11.02, 09:33 Było Iron Maiden "Real Live Dead One" a teraz jest The Doors "The Doors" (właśnie skończyło się Soul Kitchen). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl 01.11.02, 14:05 Co prawda miałem dziś nie słuchać muzyki, ale zrobiłem wyjątek. Alice In Chains - Down In A Hole (unplugged). Odpowiedz Link Zgłoś