Dodaj do ulubionych

The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 00:21
The Damned, królowie horror punka zagrają w Polsce 2 koncerty:
12.1.03 Kraków, Hala Wisły
13.1.03 Warszawa, Proxima
No, to już jest wydarzenie dla fanów alternatywy, bo w końcu to najważniejszy
obok Sex Pistols i The Clash zespół punkowy, a i z gotykiem mają dużo
wspólnego.
A co do FOTN to organizator (ten sam co The Damned) twierdzi, że
najprawdopodobniej w grudniu zagrają w warszawskiej Proximie. Wszystko będzie
jasne po premierze nowej płytysmile
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: The Damned z panią P.Morrison IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 00:31
      Gość portalu: greg napisał(a):

> The Damned, królowie horror punka zagrają w Polsce 2 koncerty:
      > 12.1.03 Kraków, Hala Wisły
      > 13.1.03 Warszawa, Proxima

Aha, zapomniałem dodać, że w składzie Potępionych, na basie pogrywa obecnie
      sama Patricia Morrison, którą pamiętamy z Sisters Of Mercy. Ją też warto
      zobaczyćwink
      • Gość: Jack Re: The Damned z panią P.Morrison IP: *.pl / *.gazeta.pl 30.08.02, 07:14
        No po prostu nie mogę w to uwierzyć ...
        Greg Ty to potrafisz poprawić humor ...
    • Gość: tomasz Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.02, 11:10
      A jakie jest zrodlo tej informacji ?

> A co do FOTN to organizator (ten sam co The Damned) twierdzi, że
      > najprawdopodobniej w grudniu zagrają w warszawskiej Proximie. Wszystko będzie
      > jasne po premierze nowej płytysmile
      • Gość: tomasz Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.02, 11:14
        Dziwnie sie tu cytuje confused Jeszcze raz:

Jakie jest zrodlo tej informacji o Nephilim ?
      • Gość: greg Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 15:41
        Gość portalu: tomasz napisał(a):

> Gość portalu: greg napisał(a):
        > A jakie jest zrodlo tej informacji ?

Żródłem informacji jest mail od agencji koncertowej, z którą współpracuję. Na
        razie nie ujawnię jej nazwy, powiem tylko, że jest to agencja znana w
        środowisku niezależnym.
        • Gość: greg Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 15:45

> Gość portalu: tomasz napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: greg napisał(a):
          > > A jakie jest zrodlo tej informacji ?
          >
          > Żródłem informacji jest mail od agencji koncertowej, z którą współpracuję. Na
          > razie nie ujawnię jej nazwy, powiem tylko, że jest to agencja znana w
          > środowisku niezależnym.

Jeśli chodzi o Przeklętych, to proponuję upewnić się tutaj:
          www.pollstar.com/tour/searchall.pl?By=Artist&Content=the+damned&StartSearch.x=30&StartSearch.y=11
    • jasiek666 Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! 30.08.02, 11:26

> A co do FOTN

W kwestii formalnej: wystąpi FOTN czy też twór zwany The Nephilim ?
      • jasiek666 Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! 30.08.02, 11:45
        jasiek666 napisał:

>
        > > A co do FOTN
        >
        > W kwestii formalnej: wystąpi FOTN czy też twór zwany The Nephilim ?

Sorry, miało być: "The Nefilim" a nie "The Nephilim".
        • Gość: greg Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 15:43
          jasiek666 napisał:

> jasiek666 napisał:
          >
          > > Gość portalu: greg napisał(a):
          > >
          > > > A co do FOTN
          > >
          > > W kwestii formalnej: wystąpi FOTN czy też twór zwany The Nephilim ?
          >
          >
          > Sorry, miało być: "The Nefilim" a nie "The Nephilim".

Jeśli wystąpi, to oczywiście Fields Of The Nephilim. W tytule napisałem The
          Nephilim, bo nie mieściło się w temacie.
          Podkreślam: The Damned - 99%, FOTN - bardzo zaawansowane rozmowy, miejsce już
          wybrane.
    • Gość: nefil Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 18:38
      Cos malo wierza w fanow gotyku, koncert w Proximie, przeciez biletow nie bedzie
      juz po 2 dnia od rozpoczecia sprzedarzy sad
      • Gość: nefil Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 18:39
        Gość portalu: nefil napisał(a):

> Cos malo wierza w fanow gotyku, koncert w Proximie, przeciez biletow nie
        bedzie
        >
        > juz po 2 dnia od rozpoczecia sprzedarzy sad
        Mialo byc sprzedazy, zebym nie wyszedl na nieuka smile
        • Gość: greg Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 18:43

> Gość portalu: nefil napisał(a):
          >
          > > Cos malo wierza w fanow gotyku, koncert w Proximie, przeciez biletow nie
          > bedzie
          > >
          > > juz po 2 dnia od rozpoczecia sprzedarzy sad
          > Mialo byc sprzedazy, zebym nie wyszedl na nieuka smile

A gdzie miałby być ten koncert? W Spodku, na Torwarze?smile Rozmawiałem z
          organizatorem i też pytałem czy nie lepiej zrobić 2-3 koncerty, a on mówi, że
          ewentualne sprowadzenie sporo kosztuje. A zresztą, ten kto się pospieszy, to
          bilety kupi, a do Proximy wcodzi ponad 1000 osób, także bez paniki.
          • hazet_95 Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! 30.08.02, 18:48

> do Proximy wcodzi ponad 1000 osób, także bez paniki.

A z paniką, to wejdą i ze dwa tysiące! smile))
          • Gość: nefil Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 21:08

>
            > > Gość portalu: nefil napisał(a):
            > >
            > > > Cos malo wierza w fanow gotyku, koncert w Proximie, przeciez biletow
            > nie
            > > bedzie
            > > >
            > > > juz po 2 dnia od rozpoczecia sprzedarzy sad
            > > Mialo byc sprzedazy, zebym nie wyszedl na nieuka smile
            >
            > A gdzie miałby być ten koncert? W Spodku, na Torwarze?smile Rozmawiałem z
            > organizatorem i też pytałem czy nie lepiej zrobić 2-3 koncerty, a on mówi, że
            > ewentualne sprowadzenie sporo kosztuje. A zresztą, ten kto się pospieszy, to
            > bilety kupi, a do Proximy wcodzi ponad 1000 osób, także bez paniki.
            Gregu, mialem raczej na mysli Stodole
            • Gość: greg Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 21:38

>
              > > Gość portalu: nefil napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: nefil napisał(a):
              > > >
              > > > > Cos malo wierza w fanow gotyku, koncert w Proximie, przeciez bil
              > etow
              > > nie
              > > > bedzie
              > > > >
              > > > > juz po 2 dnia od rozpoczecia sprzedarzy sad
              > > > Mialo byc sprzedazy, zebym nie wyszedl na nieuka smile
              > >
              > > A gdzie miałby być ten koncert? W Spodku, na Torwarze?smile Rozmawiałem z
              > > organizatorem i też pytałem czy nie lepiej zrobić 2-3 koncerty, a on mówi,
              > że
              > > ewentualne sprowadzenie sporo kosztuje. A zresztą, ten kto się pospieszy,
              > to
              > > bilety kupi, a do Proximy wcodzi ponad 1000 osób, także bez paniki.
              > Gregu, mialem raczej na mysli Stodole

Proxima kosztuje 4500 zl za wieczor, a w tym masz ochronę, elektryka,
              oświetleniowca, nagłośnieniowca i lepszy klimat.
              Stodoła kosztuje coś około 6000 zł. Różnica jest widoczna, tym bardziej, że w
              tych 6000 nie ma ochrony, która musisz wynająć sam. Dlatego Stodoła jest dobra
              dla agencji typu Odyssey, a w Proximie odbywa się więcej koncertów niezależnych.
              FOTN bardziej mi pasują do Proximy niż do Stodoły. Poza tym poczekajmy, aż
              sprawa będzie obgadana na 100%.
              • martolka Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! 30.08.02, 21:42

. Poza tym poczekajmy, aż
                > sprawa będzie obgadana na 100%.

a to, mam nadzieję, nie nastąpi w ciągu następnych dwóch tygodni, bo jadę na
                urlop i zapłaczę się jeżeli wykupią bilety sad(
    • Gość: kadriana Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.08.02, 23:10
      a kiedy premiera nowej płyty FOTN?
    • Gość: nefil Re: The Damned i The Nephilim w Polsce!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 14:58
      Okazuje sie,ze McCoy moze nie miec za wiele wspolnego z nowa plyta FoTN,
      podobno wytwornia wkurzona na przedluzajace sie prace na albumem postanowila
      wydac pod nazwa Fields wszystkie dostepne im nagrania. Taki pasztet!
      • Gość: greg Nowa płyta-plotki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 23:23

> Okazuje sie,ze McCoy moze nie miec za wiele wspolnego z nowa plyta FoTN,
        > podobno wytwornia wkurzona na przedluzajace sie prace na albumem postanowila
        > wydac pod nazwa Fields wszystkie dostepne im nagrania. Taki pasztet!

Plotka z www.nephilim.id.pl
        W takim razie dlaczego grupa rusza w trasę koncertową, potwierdzoną przez
        europejskich promotorów?
        Wogóle co to znaczy, że Mc.Coy nie ma wiele wspólnego z nową płytą? Kto ją
        nagrał? Sisters Of Mercy? Skąd zatem wzięły się na płycie poniższe utwory?
        Dead To The World
        From The Fire
        Thirst
        Darkcell AD
        Sub-sanity
        Hollow Doll
        Fallen
        Deeper
        Premonition
        One More Nightmare
        To jest OFICJALNA lista piosenek z nowej płyty. Wybacz, ale jakoś mi to BARDZO
        nie pasuje do koncepcji, że nowa płyta ma niewiele wspólnego z Mc.Coyem. Bzdura.
        I uprzedzając Twoje stwierdzenie, drogi Nefilimie, jestem spokojny i
        wyluzowanywink
        • Gość: nefil Re: Nowa płyta-plotki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 10:14

>
          > > Okazuje sie,ze McCoy moze nie miec za wiele wspolnego z nowa plyta FoTN,
          > > podobno wytwornia wkurzona na przedluzajace sie prace na albumem postanowi
          > la
          > > wydac pod nazwa Fields wszystkie dostepne im nagrania. Taki pasztet!
          >
          > Plotka z www.nephilim.id.pl
          > W takim razie dlaczego grupa rusza w trasę koncertową, potwierdzoną przez
          > europejskich promotorów?
          > Wogóle co to znaczy, że Mc.Coy nie ma wiele wspólnego z nową płytą? Kto ją
          > nagrał? Sisters Of Mercy? Skąd zatem wzięły się na płycie poniższe utwory?
          No nie wiem, moze plotka rzeczywiscie, ale wsio jest mozliwe, znajac sytuacje
          niektorych innych kapel, np. The Cure nie chcialo wydawac ostatniej skladanki,
          ale wytwornia stwierdzila, ze i tak wydadza, wiec Kowalski nie mial wyjscia i
          chcac miec wplyw na to co sie na plycie znajdzie zgodzil sie.
          • Gość: LOLO Re: Nowa płyta-plotki IP: *.pu.sulzer.com 02.09.02, 16:29
            a ja w te wiesci na razie nie wierze, ale jak bedzie fotn w polsce to nawet do
            suwalk pojade (gdyby tam mieli grac)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka