Dodaj do ulubionych

Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu

05.09.02, 17:47
Jeśli masz pytanie do lidera Ich Troje, zadaj je tutaj, a my przekażemy je
Michałowi Wiśniewskiemu.
A może chciałbyś zadać pytanie komu innemu?
Czekamy na propozycje pytań i ich adresatów.
Redakcja Gazety Telewizyjnej
Obserwuj wątek
    • Gość: MoleR Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.bci.net.pl 05.09.02, 17:50
      redakcja napisała:

> Jeśli masz pytanie do lidera Ich Troje, zadaj je tutaj, a my przekażemy je
      > Michałowi Wiśniewskiemu.
      > A może chciałbyś zadać pytanie komu innemu?
      > Czekamy na propozycje pytań i ich adresatów.
      > Redakcja Gazety Telewizyjnej

Tak, chciałbym pogadać z Ianem Brownem...możecie to załatwić?
      • Gość: szelak Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.09.02, 22:56
        Gość portalu: MoleR napisał(a):

> redakcja napisała:
        >
        > > Jeśli masz pytanie do lidera Ich Troje, zadaj je tutaj, a my przekażemy je
        >
        > > Michałowi Wiśniewskiemu.
        > > A może chciałbyś zadać pytanie komu innemu?
        > > Czekamy na propozycje pytań i ich adresatów.
        > > Redakcja Gazety Telewizyjnej
        >
        >
        > Tak, chciałbym pogadać z Ianem Brownem...możecie to załatwić?

i Jima O'Rourke dla mnie
    • muszek0 Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 17:53
      mam pytanie. może jest ono oklepane, może michał wiśniewski często się już z
      tego tłumaczył...
      a więc, o co chodzi z tym sępem miłości?
      za pozytywną odpowiedź z góry dziękuję.
      • aric Muszek0 :) Zajrzyj tutaj: 06.09.02, 10:40
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=849515
        Pod koniec masz wyjaśnienie, ale to całkiem smieszny wątek. Warto poczytać.smile
        • muszek0 Re: Muszek0 :) Zajrzyj tutaj: 06.09.02, 12:30
          wszystko już wiem, wobec czego anuluję pytanie do pana wiśniewskiego smile
    • miecio4 Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 17:57
      Ja mam pytania:
      Skąd Michał czerpie inspiracje do swojej twórczości i kiedy bedzie koncert I3 w
      moim mieście?
      • Gość: qwerty Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.tlsa.pl 11.09.02, 12:31
        miecio4 napisał:

> kiedy bedzie koncert I3 w moim mieście?
        chcesz sie ewakuowac?
    • pawelgoly Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 17:58
      Co to ma niby być. Znowu najciekawsze, kontrowersyjne pytania zostaną skrzętnie
      przemilczane przez moderatora. Na jaw wyjdą tylko sztampowe zapytania
      niewprowadzające niczego nowego. Dlaczego pan M.W. nie ma odwagi
      odpowiedzieć
      na pytania na żywo, w czasie rzeczywistym. Czyżby obawiał się, że nie
      podoła
      prawdzie, której boi się spojrzeć oczy?

• pawelgoly Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 17:58
      Mimo wszystko zadam pytanie, choć i tak wiem, że nie zadacie go M.W.
      Czy artystyczne prostytuowanie się boli i czy pozostawia jakiś ślad w
      osobowości, czy też kasa uśmierza wszystko?

• pawelgoly Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 17:59
      Czy bycie kretynem jest częścią kontraktu, czy to naturalny dar?
      • Gość: Lukasz Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 05.09.02, 18:03
        Skad tyle nienawisci?
      • redakcja Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 18:04
        Konkrety, Paweł. Co masz na myśli mówiąc o prostytuowaniu się czy byciu
        kretynem? Bez konkretów nie ma szans na zadanie takiego pytania.
        • pawelgoly Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 18:12
          Jak spojrzysz w telewizor, posłuchasz tekstów to znajdziesz konkretne dowody
          wyżej wymienionych przypadłości M.W.
          • miecio4 Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 18:20
            pawelgoly napisał:

> Jak spojrzysz w telewizor, posłuchasz tekstów to znajdziesz konkretne dowody
            > wyżej wymienionych przypadłości M.W.

Jak zwykle mało masz do powiedzenia chłopie.

• pawelgoly Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 18:58
          redakcja napisała:

> Konkrety, Paweł. Co masz na myśli mówiąc o prostytuowaniu się czy byciu
          > kretynem? Bez konkretów nie ma szans na zadanie takiego pytania.
          Po prostu pytam czy go boli jak śpiewa i czy nie odczuwa bólu psychicznego. Tak
          postawione pytanie nie przeciąży chyba jego zdolności rozumnego formułowania
          zdań.
    • ugugunana Tatoo... 05.09.02, 18:24
      Witam!

Panie Michale, proszę o podanie motywów stojących za wydziarganiem sobie na
      ramieniu podobizny "Maski"...
    • dreaded88 Co sądzi o sytuacji w Libanie ? 05.09.02, 18:32
    • dreaded88 A pytanie bym chciał zadać Vargovi Vikernesovi 05.09.02, 18:38
      • Gość: kadriana i ja tez do Burzuma mam pytanie:-)) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.09.02, 00:17
        • dreaded88 A jakie, jeśli można spytać :-))) 06.09.02, 15:51
    • pawelgoly Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 18:55
      Czy gdyby nie matka, która Cię odrzuciła byłbyś teraz tak zamożnym człowiekiem
      i czy jesteś skłonny jej za to podziękować?
      • inka.k Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 19:38
        Czy Michał Wiśniewski dalej wskakuje podczas koncertów w tłum fanów i czy
        sprawa poszkodowanej osoby ,będącej nieszczęśliwym świadkiem tego epizodu już
        się rozwiązała?
    • szarykot Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 19:36
      ja mam pytanie: mawiał swego czasu, że bardzo go inspirują niemieckie zespoły
      punkowe, zwłaszcza Toten Hosen i Die Arzte. dlaczego więc śpiewa tak strashnie
      kiczowaty pop?
      • Gość: dOjcze Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.toya.net.pl 06.09.02, 11:59
        szarykot napisał:

> ja mam pytanie: mawiał swego czasu, że bardzo go inspirują niemieckie zespoły
        > punkowe, zwłaszcza Toten Hosen i Die Arzte. dlaczego więc śpiewa tak
        strashnie
        > kiczowaty pop?

dlatego ze wymienione zespoly maja tyle wspolnego z punkiem co mocz z herbata.
        to nie sa zespoly punkowe.
    • wielkie_nic Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 19:51
      1. jakie jest jego prawdziwe imię i nazwisko?
      2. kiedy zamierza, razem ze swoim zespołem, zwyciężyć w festiwalu eurowizji?
      3. czy stać go już na turystyczny lot w kosmos. a jeśli nie, to ile płyt musi
      jeszcze sprzedać.
      4. czy jego kolor włosów jest naturalny?

(przepraszam Redakcjo, czy jest jakiś limit pytań?)
      • redakcja Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 20:36
        nie ma limitu pytań. wybierzemy najciekawsze.
        • Gość: ReloM Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.bci.net.pl 06.09.02, 10:26
          redakcja napisała:

> nie ma limitu pytań. wybierzemy najciekawsze.

Wszystkie są ciekawe...
          MW w jednej ze swoich ostatnich piosenek pięknie śpiea, że tak na prawdę to ma
          już dość...zatem pytam się czego Szanowny Pan ma dość...prawdy czy kasy?
    • Gość: Hollow Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.02, 20:34
      1. Michale - czy jesteś dekadentem ?
      2. Michale - już mnie nawet nie denerwuje twoja twórczość. Jak sądzisz, czemu ?
      • Gość: ta Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 21:01
        Moje pytanie brzmi:
        Na ile to, co robisz na scenie jest nastawione na wywołanie określonych reakcji
        tłumu i zwiększenie sprzedaży biletów, na ile jest to działanie pod tzw.
        publiczkę) a na ile rzeczywistą ekspresją osobowości?
    • Gość: trenton Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.09.02, 21:13
      gdybyś miał określić cechy dobrej muzyki to które z nich wymieniłbyś na
      początku?
      • Gość: ReloM Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.bci.net.pl 06.09.02, 10:27
        Gość portalu: trenton napisał(a):

> gdybyś miał określić cechy dobrej muzyki to które z nich wymieniłbyś na
        > początku?

Ja, ja znam odpowiedź...teksty...smile)))))))))
    • Gość: Łukasz Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: 80.51.254.* 05.09.02, 21:23
      Moje pytanie (mam nadzieje, ze M.W. je zrozumie wink :

O ile kiedys poziom Waszej muzyki mozna bylo opisac calkiem dobra prosta y=a
      (gdzie 'a' bylo pewna subiektywna ocena), o tyle przedostatnia plyta lapie sie
      juz na krzywa y=-x, a najnowsza juz nawet y=-3x. A pytanie brzmi: czy nastepna
      plyta to bedzie juz typowe disco polo, czy moze jeszcze cos posredniego?
    • Gość: plooshack@home Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 21:33
      redakcja napisała:

> Jeśli masz pytanie do lidera Ich Troje, zadaj je tutaj, a my przekażemy je
      > Michałowi Wiśniewskiemu.
      > A może chciałbyś zadać pytanie komu innemu?(...)

podziergana kreatura i jej poglšdy nie interesujš mnie ani trochę. O tym, ze tak wła�nie się ona nazywa dowiedziałem się z tego forum. Przyznam szczerze, że nie znam, a co więcej nie słyszałem żadnego uTForu jej aŁtorsTFa. I Fcale z tego powodu nie cierpię. Co więcej, nawet mnie to wielce raduje.
      • bartoo Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 22:22
        Michale: dlaczego wykonujecie plagiat kawałka Die Toten Hosen, chodzi mi o
        numer: "A wszystko to, bo Ciebie kocham"?
        • Gość: ReloM Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.bci.net.pl 06.09.02, 10:32
          bartoo napisał:

> Michale: dlaczego wykonujecie plagiat kawałka Die Toten Hosen, chodzi mi o
          > numer: "A wszystko to, bo Ciebie kocham"?

Teraz to chyba Ty czegoś nie skumałeś...smile))
      • Gość: ReloM Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.bci.net.pl 06.09.02, 10:29
        Gość portalu: plooshack@home napisał(a):

> redakcja napisała:
        >
        > > Jeśli masz pytanie do lidera Ich Troje, zadaj je tutaj, a my przekażemy je
        >
        > > Michałowi Wiśniewskiemu.
        > > A może chciałbyś zadać pytanie komu innemu?(...)
        >
        > podziergana kreatura i jej poglšdy nie interesujš mnie ani trochę. O tym, ze
        ta
        > k wła�nie się ona nazywa dowiedziałem się z tego forum. Przyznam szczerze, że
        n
        > ie znam, a co więcej nie słyszałem żadnego uTForu jej aŁtorsTFa. I Fcale z
        tego
        > powodu nie cierpię. Co więcej, nawet mnie to wielce raduje.

Coś mało wiarygodny jesteś koleś (oszołom?).
    • mirabilis Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 05.09.02, 23:12
      1. Jaki jest twój stosunek do ogromu krytyki, który spadł na twój zespół. Czy
      jesteś w stanie odnieść się w sposób bardziej obiektywny do twórczości Ich
      troje? Tytuł ostatniego albumu wskazuję na to, że nie specjalnie, ale może (mam
      nadzieję) chociaż w chwilach trzeźwości umysłu jesteś w stanie zauważyć, że
      wasze utwory mają się tak do twórczości np Garou, jak rozklekotany maluch do
      Mercedesa (i nie traktuj tego jak czystą złośliwość, w końcu swego czasu maluch
      był w Polsce najpopularniejszym samochodem).

2. Czy uważasz się za artystę? Jeżeli tak, to wyjaśnij na jakiej podstawie.
      (śmiem zauważyć, że fakt, że ktoś pragnie być artystą nie jest równoznaczne z
      byciem nim; za przykład może posłużyć Przybyszewski)
    • Gość: LOL Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.02, 23:40
      Zadajta mu pytanie, czy jest tego swiadom, ze jego muzyka jest komrecjalizmem
      na cztery fajery i ze ratuje sprzedaz swojego 2plytowego albumu pokazujac sie
      publicznie z jakims malym dzidziusiem.
      • Gość: dziadzio Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.it-net.pl 06.09.02, 00:55
        Michciu, wnuniu moj, czy stwierdzono juz klinicznie u ciebie wodoglowie i
        niezyt przysadki czy czekasz na razie na potwierdzenie?
    • Gość: Mara W. Jade Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.dozamel.ssk.pl 06.09.02, 08:49
      Michałku, czy jest szansa na powstanie kolejnej płyty zespołu SPOOKO, a jeśli
      tak to czy znajdą się na niej covery zespołu Rosenstolz?
      I jeszcze kiedy zaśpiewasz coś po niemiecku?
    • ksywa Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 06.09.02, 09:45
      Od kiedy to Szanowna Redakcja jest w takich dobrych stosunkach z MW? Od kiedy
      to Szanowną Redakcję interesują odpowiedzi MW na JAKIEKOLWIEK pytania? Nawet
      pewnie tego nie uzgodniliście, a jego odmowę macie juz wkalkulowaną i zrobicie
      z tego wielkie halo tudzież opublikujecie kolejny paszkwil. Proponuję jeszcze
      wysłać po odpowiedzi red. Leszczyńskiego, który to radośnie oznajmi mu po raz
      kolejny (w ślad za czatem), że jego zdaniem powinno się zabronić IT dalszej
      działalności. Ja rozumiem, że potrzebujecie nabijać licznik na forum, a
      hasło "Michał Wisniewski" najlepiej się do tego nadaje, ale moglibyscie się
      jednak trochę wysilić...
      • loveletter KRUCJATA 06.09.02, 11:19
        zgadzam się. Trochę już mi zaczyna działać na nerwy ta nagonka na
        Wiśniewskiego. Jestem baaaaaaaardzo daleko od tego, by bronić tego co on i cały
        koncern "IT" tworzy - czyli jakąś tam odmianę muzyki biesiadnej połączonej z
        urywkami "Frankesteina", ale skupianie całej krytki na jednym gościu i
        powtarzające się próby pokazania mu jak bardzo się nim pogardza są po prostu
        żałosne. To nie Wiśniewski odpowiada za to, na jakim poziomie znajduje się gust
        większości mieszkańców okolic Buga i Odry. To jedno, a drugie: czy wy naprawdę
        jesteście przkonani o tym, że on to wszystko zaczął i ciągnie do tej pory tylko
        i wyłącznie dla kasy? To mi się wydaje dość podejrzane, bo jest co najmniej
        jedna znacznie bardziej prawdopodobna odpowiedź: on i reszta IT mają po prostu
        taki a nie inny gust, takie a nie inne umiejętności. O ile sobie dobrze
        przypominam to ktoś w tym wątku wspomniał, że Wiśniewskiego inspiruje Die Toten
        Hosen i Die Artzte. Jeśli chodzi o DTH to nie widzę podobieństwa, ale Die
        Artzte?!!! Czy wy kiedyś widzieliście choć jeden ich teledysk? Ja nie
        widziałem, bo nigdy nie udało mi się dotrwać do końca... No a skoro
        Wiśniewskiemu tak podoba się Die Artzte to nie ma się co dziwić, że IT gra tak
        a nie inaczej.
        Do Redakcji: czy wy przypadkiem nie zauważyliście, że taki sposób podejścia
        do sprawy to jakaś pieprzona krucjata? Czytam Waszą gazetę od drugiej klasy
        liceum i o ile się dobrze zorientowałem to staracie się utrzymać image gazety
        inteligenckiej i liberalnej. Hmmm? Zrobienie zaś z Wiśniewskiego ikony złego
        smaku przypomina mi próby podejmowane przez różnej maści ciemnotę i dewotów by
        uosobić w Gazecie wszystko co złe w Polsce. Nie widzicie tej analogii? To
        proste: kiedy jakieś zjawisko psuje nam krew (tu: zły gust dużej rzeszy
        rodaków) staramy się znaleźć łatwą i prostą odpowiedź i jednego matoła, który
        za to wszystko jest odpowiedzialny. Wiśniewski akurat sprzedał najwięcej płyt,
        wygląda jak wygląda, śpiewa jak śpiewa, słowem: pasuje jak ulał!!. Gdybyście
        byli chociaż konsekwentni i w "Gazecie na plażę" co tydzień obsmarowywali
        kolejną disco-polo-band, a potem jeszcze parę innych mutantów naszej sceny
        muzycznej wtedy byłoby chociaż sprawiedliwie. Pewnie macie to w dupie, ale nie
        mogłem się powstrzmać od komentarza... Na razie
        • wielkie_nic Re: przesadzasz, nick-romantik 06.09.02, 11:57
          ot, tyle ci powiem.
          • Gość: loveletter Re: przesadzasz, nick-romantik IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.09.02, 12:02
            jeśli masz już jakiś czas komputer to powinieneś wiedzieć, że ten nick nie
            zawsze jest taki romantycznysmile))))
            • wielkie_nic Re: przesadzasz, nick-romantik 06.09.02, 12:17
              Gość portalu: loveletter napisał(a):

> jeśli masz już jakiś czas komputer to powinieneś wiedzieć, że ten nick nie
              > zawsze jest taki romantycznysmile))))

komputer mógłbym oddać do muzeum techniki wink ale jako że na tym forum istnieję
              od niedawna, rzeczywiście nie wiedziałem "że ten nick nie zawsze jest taki
              romantyczny." ot, tyle ci powiem.
              pzdr
    • Gość: Hollow Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 09:58
      Aha, mam jeszcze pytanie podchwytliwe : Co sądzisz o disco-polo ?
    • kaska`22 Na czym polega anarchizm Michała ?? 06.09.02, 10:18
      Michał: Dlaczego mówisz o sobie anarchista, znajomi anarchiści śmieją się z
      anarchii jaką Ty pokazujesz, moje pytanie więc - na czym polega Twój anarchizm,
      może np. na rozwaleniu krzesła czy lustra w reality show ???
    • munky Re: Zadaj pytanie Michałowi Wiśniewskiemu 06.09.02, 10:23
      1.Jak to robisz że masz taką piękną cere? Jakieś specjalne kremy, czy to jest
      naturalne?
      2.Kto szyje ci ubrania sceniczne? I czy jest to drogi projektant i
      ogólnodostępny?

I mam pytanie do Violetty Villas:
      O ile zwierząt domowych powiększyło się jej domowe stadko od lipca 94r zeszlego
      wieku.

Z góry dziękuje redakcji za możliwość porozumienia się z moimi ulubionymi
      wykonawcami
      fan
    • aric Zadaję pytania Michałowi Wiśniewskiemu 06.09.02, 10:53
      1. Kiedy planujesz zakończyć karierę, i dlaczego będziesz na scenie tak długo?
      2. Czy możesz przestać spamować mój mózg swoimi smutnymi wypocinami?
      3. Dlaczego nie możesz się pogodzić z tym że nikt cię nie lubi?
      4. Czy bedziesz śpieiwał jeszcze kiedyś piosenki Elvisa, bez urazy królu?
      5. Czy mógłbyś nie wystepować więcej w telewizji, bo moje koty się boją i
      firanki mi drą?
      6. Jak ci się układała praca z gitarzystą Krzysztofem Szmigiero, sorry Krzyś,
      wiem, że ci przykro z tego powodu, ale mi się wymskło, więc jak?
      7. Czy liczba siedem jest twoją szczęśliwą liczbą?
      8. Co sądzisz o winietach?
      9. Czy dołożysz się do budowy autostrad?
      10. Czy mógłbyś więcej nie wracać z zespołem do Łodzi oraz wiecej nie mówić, że
      z Łodzi pochodzisz, proszę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka