mily3 14.09.05, 09:39 No nareszcie cos sie zaczyna dziac muzycznego w Lodzi. Cale szczescie ze mamy Dekompresje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syriel Re: Powraca Rockowisko IP: *.b.jawnet.pl 14.09.05, 16:36 Najpierw reaktywacja Jarocina, teraz Rockowiska... Może jednak nadejdą jeszcze dobre czasy dla muzyki rockowej. Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Powraca Rockowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:39 Reaktywacja rocka ? Constar w natarciu...smutne, znowu starzy wyjadacze zajeżdżą legendarną imprezę dla paru PLN. Nie wierzę w reaktywację takich imprez, po prostu pewnych klimató, cisnień, zachowań już si nie da powtórzyć, wierzę co najwyżej w reinkarnację. Ze składu szanownych artystów wynika, że grają w 95% stare gwiazdy a nowe niech zostają w garażach albo kupują bilety na takie imprezy. To tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Powraca Rockowisko 14.09.05, 20:28 A mnie perkusista Thorna mówił, że ma tam zagrać, ktoś jeszcze (nie powiem kto), ale wypiliśmy jeszcze najwyżej dwa kielonki i zasnął, więc może już jak mówił, to mu się śniło. I co ma do tego Dekompresja? W artykule jest "De'kompresja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Powraca Rockowisko IP: 62.233.181.* 21.09.05, 11:30 Oczywiscie, że zespół Thron zagra a Jego bębniarzowi nic sie nie śniło. Może usnął ze szczęścia. W każdym razie już powszednie wiadomo, kto wystapi i szykuję się naprawdę potężnie rockowy festiwal. Wyrazy uznania dla Agencji de'Kompresja i Pana Mariusza Kowalczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo20 Re: Powraca Rockowisko 21.09.05, 12:02 a moze mi ktos troszeczke opisac klimat i sens Rockowiska. Bo ja jakos nie kojarze tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś