Dodaj do ulubionych

KIEDY NA MTV LECI MUZYKA?????

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 18:08
Bo co nie właczę to albo: odpicuj mi brykę, odpicuj mi rower, randka we
trójkę, oglądanie pokoi, real world, pokazywanie chałup różnych osobistości
itp. A gdzie do cholery muzyka??????
Na vivie jest troche lepiej ale też mam szczęście zasze trafić na reklamę
żaby, smoka i innych gówien
Obserwuj wątek
    • szczery80 Re: KIEDY NA MTV LECI MUZYKA????? 14.09.05, 18:12
      No wiesz, teraz mamy XXI wiek, wiek reklam i pozerstwa...
    • szczery80 Re: KIEDY NA MTV LECI MUZYKA????? 14.09.05, 18:13
      Fura, skóra i komóra... uncertain
    • kolega.maynard Re: KIEDY NA MTV LECI MUZYKA????? 14.09.05, 18:23
      ales Ty wymagajaca, zlozmy im hold, ze w ogole cos kiedys puscili smile

zapomnialas o The Osbournes smile
      • Gość: ciekawa Re: KIEDY NA MTV LECI MUZYKA????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 18:43
        No fakt pół godziny temu leciało odnawianie roweru, a teraz przełączałam i co
        widze po raz dziesiąty jakieś przygotowania dwóch panienek do hucznych urodzin
        zgroza!!!!!!!!!!!!
    • mallina Re: KIEDY NA MTV LECI MUZYKA????? 14.09.05, 19:38
      a chyba takze na na mtv rozpoczelo sie reality polegajace na szukaniu asystenta
      menadzera Sistars?

"odpicuj mi rower" jeszcze nie widzialamwink ale co wlacze to widze jak jakas
      mlodziez szpera po cudzych pokojach, randki w trojkatach, randki z mikrofonem w
      uchu ewentualnie dzwieki z siebie wydaje 50Cent...
    • Gość: scribs Re: KIEDY NA MTV LECI MUZYKA????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:46
      to, że mtv jest do kitu - dawno wiadomo...
      więc po co włączać, i się później użalać... smile

Któregoś dnia , o północy przez godzinę jest alt.mtv z muzyką "alternatywną",
      tam czasem się trafi coś ciekawego - z polskiej muzyki też.
      Jest też o północy Superrock.
      Słowem, jak zwykle, rzeczy ciekawsze i poniekąd wartościowe puszczają w
      telewizji w godzinach późnych.
      • viking73 Polecam inne telewizje muzyczne 14.09.05, 20:05
        Niekodowane, dostępne cyfrowo z satelity Hot Bird:

- MUSIC BOX ITALIA
        Człowiek się spodziewa, że na takiej stacji to zobaczy co najwyżej Adriano
        Cellentano i Rominę Power a tymczasem można tu zobaczyć wideoklipy takich
        wykonawców jak np. The Killers, Athlete, The Servant czy Kaiser Chiefs. W
        ciągu dnia a nie w środku nocy. No i sporo dobrego popu.

Ich strona w Internecie: www.musicboxitalia.it

- MUSICNATION

Też warta polecenia, ale strony www chyba nie mają.

No i jeszcze GAY.TV

Wbrew nazwie to przede wszystkim telewizja muzyczna. Przez większą część dnia
        nadają głównie popowe teledyski (np. Seal, Scissor Sisters albo Kylie Minogue).
        W necie pod adresem www.gay.tv
        • Gość: scribs Re: Polecam inne telewizje muzyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:21
          > No i jeszcze GAY.TV
          >
          > Wbrew nazwie to przede wszystkim telewizja muzyczna. Przez większą część dnia
          > nadają głównie popowe teledyski (np. Seal, Scissor Sisters albo Kylie Minogue).
          >

akurat nazwa jest bardzo na miejscu, wystarczy tylko włączyć ten kanał po
          północy...

• mallina Re: Polecam inne telewizje muzyczne 14.09.05, 20:57
            o.pardon, nie zauwazylam wczesniej Twojego wpisusmile
        • mallina Re: Polecam inne telewizje muzyczne 14.09.05, 20:56
          viking73 napisał:

> No i jeszcze GAY.TV
          >
          > Wbrew nazwie to przede wszystkim telewizja muzyczna. Przez większą część dnia
          > nadają głównie popowe teledyski (np. Seal, Scissor Sisters albo Kylie Minogue).
          >
          > W necie pod adresem www.gay.tv

za to w porach wieczorowo-nocnych chlopcy sie glaszcza, masuja, myja pod
          prysznicem i usmiechaja do telewidzow z ktorymi rozmawiaja telefonicznie

wink)
          • viking73 Re: Polecam inne telewizje muzyczne 19.09.05, 14:56
            mallina napisał(a):

- za to w porach wieczorowo-nocnych chlopcy sie glaszcza, masuja, myja pod
            prysznicem i usmiechaja do telewidzow z ktorymi rozmawiaja telefonicznie

wink)

---
            O! Widzę, że GAY.TV ma już całkiem sporą oglądalnośćwink
            PS. Nie bez powodu napisałem, że to telewizja muzyczna "przez większą część
            dnia" a nie "przez cały dzień"wink
        • Gość: ciekawa Re: Polecam inne telewizje muzyczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 21:50
          viking73 napisał:

> Niekodowane, dostępne cyfrowo z satelity Hot Bird:
          >
          > - MUSIC BOX ITALIA itp

No niestety ja jestem zdana na kablówkę więc nici z Twoich propozycji, ale i
          tak dziękuję.
          Moje kolejne podejścia znowu nie dały rezultatu gdyż natrafiłam kolejno na:
          historię kariery Hally Berry, a teraz na historię kariery Destyny's Child, więc
          daję sobie spokój i przełączam na vivę, a tam.....hura!!!!! Żaba ringindinging
          i jakieś kwaczki
          MAM DOŚĆ EKSPERYMENTU!!!!!!!!!!!!!
          • grimsrund Re: Polecam inne telewizje muzyczne 19.09.05, 17:15
            Widać nie bez powodu mówią że ciekawość pierwszy stopień do piekła smile)

A tak serio - straszna mizeryja panuje w naszych stacjach. Ja oglądam jeno
            czasem 4.Fun.tv - jak leci PARSZYWA 13 Szajewskiego, a także grubo po północy,
            wtedy czasem puszczają jakieś sensowne kawałki oprócz zwyczajowego
            radiostacyjnego chłamu.

Chociaż drugiej strony, zawsze jeszcze można zapodać sobie Mezzo, ale to też
            nie wszędzie chyba dostępne sad(
    • tomash8 Re: KIEDY NA MTV LECI MUZYKA????? 19.09.05, 17:19
      Dzisiaj na MTV widziałem teledysk Franz Ferdinand, w normalnym pasmie! Ale
      ogólnie to jest tragedia jakich mało, niestety. A co do stacji muzycznych, to
      kiedyś dawało się oglądać MTV Classic, ale teraz to jest program dla nikogo(ja
      chce VH1!!!!!), 4Fun TV z początku też było niezłe, bo muzyka była naprawdę dość
      zróżnicowana, był i hip hop, i pop, i ostrzejszy rock. A teraz? Jedynie w nocy
      coś ciekawszego się trafi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka