ijuijuijuu Re: Muzyka na wieczornego doła 04.10.05, 20:04 alter bridge - in loving memory m. carey - bringin' on the heartbreak Odpowiedz Link Zgłoś
rabbit_in_your_hl I'm fixing a hole ;-) 04.10.05, 21:45 przebrnąłem całe . nikt nie wymienił: "Memory" Andrew Lloyd Weber (trzeba trafić na odpowiednią wersję, bo np ta od pani Barbry mi nie pasi. "Lover, You should've come over" Jeff Buckley a u mnie zaczęła się właśnie "Fantastic Place" z Marbles. na doła się nada, a jak dobrze pójdzie to i wyciągnie z niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1986 Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 22:26 Elbow - "Switching Off" pierwsze przesłuchanie - co za nuuuuudaaaa... drugie przesłuchanie - hmm.. coś w tym jest... ;/ trzecie przesłuchanie - Boże, jakie to piękne.... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Muzyka na wieczornego doła 04.10.05, 23:06 Płyta Evanescence? Ja lubię Odpowiedz Link Zgłoś
izz91 Re: Muzyka na wieczornego doła 04.10.05, 23:36 no i jeszcze wg mnie na przykład SKIN. choc u mnie wlasnie leci "Better man " PJ.. tez sie nadaje. pozdrawiam wszytskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.krasnystaw.net 05.10.05, 08:22 składanki smooth jazz cafe 1& 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Staszek Staszewski IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.10.05, 14:03 Staszek Staszewski ewentualnie Kult albumy "Tata Kazika" i "Tata 2", chociaż to te same teksty Odpowiedz Link Zgłoś
jersey.girl Interpol, The Cure, Depeche Mode, New Order 06.10.05, 05:10 "Turn on the Bright Lights", Interpol - z moja ukochana "Obstacle 2" "The Cure" (2004), The Cure - nie wiem, czy dobre na dola; na pewno swietne na frustracje. Slucham, gdy mam ochote krzyczec, polecam szczegolnie utwor "us or them". "Songs of Faith and Devotion", Depeche Mode - ukochany zespol, mocno kontrowersyjna, bo rockowa, plyta. Moje typy to "Rush", "Mercy in You" i "Higher Love". Ogolnie cale DM moge zarekomendowac, np. "Shake the Disease" z rewelacyjnym poczatkiem: "I'm not going down on my knees, Begging you to adore me". Na deser - "Crystal" New Order, mam totalna obsesje na punkcie tej jednej piosenki. Mocno pobudzajace, zawsze poprawia mi nastroj. I ten tekst: "We're like crystal / We break easy", akurat w temacie "dolowym". Jak widac, moje propozycje nie sa raczej balladami. Mam bzika na punkcie dobrych tekstow i mocno ugruntowany gust muzyczny, ktory odpowiada zapewne niezbyt licznemu gronu. Zawsze warto sprobowac czegos nowego! Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d YAZZ 06.10.05, 09:52 taka brytyjska wokalista z lat chyba 80 tych. i jej przeboj The Only Way is Up. polecam, mnie pomaga.. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Muzyka na wieczornego doła 06.10.05, 10:24 " Oh yeh!, she is gone, oh ! yeh she is gone", zapomnialam autora kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivsyda Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.echostar.pl 06.10.05, 10:50 Jeśli chcesz się podołować, ale tak naprawdę aż do łez, to ja polecam płytę "You all look the same" Archive. Znajdziesz tam rozdzierającą duszę balladę Again (16 minut czystej rozpaczy), nostalgiczny Meon, nabrzmiały bólem rozstania Goodbye... Piękne, smutne. A jeśli chciałabyś poprawić sobie nastrój po dołowaniu to polecam radosne DePhazz - płytę "Godsdog" albo chilloutowe Cinematic Orchestra - płytę "Man with the movie camera". Pozdrawiam Ivsyda Odpowiedz Link Zgłoś
exerq Re: Muzyka na wieczornego doła 06.10.05, 16:02 Ja proponuje Pink Floyd - High hopes, Metallica - Nothing Else Matters itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
muerte2 Re: Muzyka na wieczornego doła 06.10.05, 17:41 - Respect The Wind - z filmu Twister, cudo spod palców E. van Halena; - True Love Waits - Radiohead; a z najostatniejszych rzeczy: - Best Of You -Foo Fighters, energia, którą można oświetlać miasta; - Sleeping Sun - Nightwish, śliczna miniaturka. Pozdrawiam! G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razjel Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:28 clannad jan jelinek (moze nie doluje ale dzwieki kosmiczne) pan medeski dimitri from paris (to juz absolutnie nie na dola, przy tym sie nie da cat empire (patrz wyzej) leszek mozdzer herbie hancock gohren und der club of gore (juz ktos wspominal) no i ... miles davis to sa plytki dobre na dola Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Muzyka na wieczornego doła 07.10.05, 13:38 Tylko i wyłącznie Dead Can Dance. Nie potrafię niczego innego słuchać jak mam doła, oczywiście po DCD mam jeszcze większego, to jest jak nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitec Re: Muzyka na wieczornego doła IP: 213.77.20.* 18.10.05, 12:24 Polecam U2 "Ground beneath her feet". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:50 Ja polecam całą płytke Marillion"Marbles", nową Jamesa Blunta"Back to Bedlam" płytki Lipnickiej&Portera, moze jeszcze Norah Jones i Sade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_imienna Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 12:29 Może nie jest za spokojne , ale jak się w słuchać w text to jest smutny mi pomaga na doła SIimple plan 'welcome to my life' Odpowiedz Link Zgłoś
honey19 Re: Muzyka na wieczornego doła 30.10.05, 16:05 "Wake Up" Mad Season. Raczej nie pocieszy, ale na pewno oderwie na chwilę od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead parrot Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:27 Mnie osobiscie wpedza w dola Air (All I need, You make it easy), Moby tez bylby pomocny. Mozna dorzucic jeszcze "The scientist" Coldplay, "Tego chcialam" Ani Dabrowskiej i Massive Attack. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead parrot Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:33 jeszcze dorzuce jedno- calkowicie popieram wspomniany wczesniej "Strange and beautiful" Aqualung. Na dzien dzisiejszy to moja dolujaca piosenka nr 1 i chyba dlugo nic jej nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Muzyka na wieczornego doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:23 polecam : jewel i jej utwory :" foolish games" i "hands" Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Muzyka na wieczornego doła 20.11.05, 00:15 Polecam dwie płyty w całości: 1."Frances The Mute" THE MARS VOLTA 2."End The Circus Leaves Town" KYUSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Stachursky - Zostańmy razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 00:18 Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Muzyka na wieczornego doła 20.11.05, 11:55 Teraz to sobie przypomniałam. Jeśli chcesz się zdołować totalnie to polecam BAUHAUS i JOY DIVISION. Ja miewam doły tylko o poranku, ale potężną dawką adekwatnej do nastroju muzyki jestem w stanie się z tego wykopać i trzymać do następnego poranka. Rano bardzo dobrze działa System Of A Down, wspomniane już w poprzednim moim wejściu The Mars Volta albo Franz Ferdinand lub The Music i jeszcze ostatnia płyta The White Stripes i nie mogę pominąć Lecha Janerki. Wszystko odpowiednio głośno i po całości. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_wieczorna Re: Muzyka na wieczornego doła 20.11.05, 13:42 Yellow Ledbetter... Odpowiedz Link Zgłoś