Gość: ciekawy Re: do mg2005 IP: *.sympatico.ca 18.09.05, 20:48 tak bardzo cie to rozsmieszylo? ciekawe,ze ty jeszcze zyjesz? - i nie umarles ze smiechu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: do mg2005 IP: *.aster.pl 18.09.05, 21:29 Po reakcji na poprzedni post wyczuwam fana SBB. Zastanawiam się dlaczego ludzie lubiący taką muzykę często nie maja za grosz poczucia humoru. Ciekawa zależność, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: do mg2005 IP: *.nll.se 19.09.05, 12:55 Z twojego postu mozna sie domyslac, ze ci co maja poczucie humoru, sluchaja disco-polo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: do mg2005 IP: 212.76.37.* 19.09.05, 13:29 Nie. Ich Troje. To dyżurny zespół, którego zdaniem zacietrzewionych internautów słuchają autorzy postów nie podzielający ich gustów muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: do mg2005 IP: *.nll.se 21.09.05, 16:16 Wrzuciles do tego wora wiecej niz on jest w stanie pomiescic! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_kluczyk Re: Nowa płyta SBB 18.09.05, 23:11 dzisiaj na trojce puszczali kawalki z nowej plyty :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaus Re: Nowa płyta SBB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:53 Artykuł wspaniały!! Idealnie oddający nastrój i brzmienie "New Century". Byłem 16-tego września na konferencji prasowej połączonej z recitalem Józefa Skrzeka promującym nową płytę SBB. Wtedy kupiłem też płytę. Jest... wspaniała!! Kłotliwe opinie tego artykułu są głupotą. Jeżeli komuś się nie podoba, to OK. Każdy ma swój gust. "New Century" pozwala zapomnieć, że są inni, że istnieje zły świat... Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Nowa płyta SBB 30.09.05, 22:58 Dzisiaj kupiłem sobie ten album, po 4 przesłuchaniach muszę powiedzieć że jest świetny, bardzo dobrze się go słucha, a i brzmienie jest bardzo dobre, no może Skrzek mógłby ciut więcej pośpiewać, ale jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hofi Re: Nowa płyta SBB IP: *.icpnet.pl 05.10.05, 01:56 Włącz TVP2 i posłuchaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentymentalista Re: Nowa płyta SBB IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 11:54 Tak bardzo njie występują na festymach, że podczas przedostatniej trasy wystąpili w Ostrowie Wielkopolskim podczas obchodów 700 lecia miasta. Tak , czy owak , można się zachwycać nimi w tej chwili jedynie w kontekście takim , ze jak na swój wiek to całkiem nieźlie grają, choć w porównaniu do ich twórczości sprzed lat, to co sobą reprezentują, nadaje się chyba tylko na dzwonki do telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert - Tarnów Re: Nowa płyta SBB IP: *.azoty.tarnow.pl 19.10.05, 14:04 No cóż. Od lat jest to moja ulubiona kapela. Trzeba jednak przyznać, że to już nie jest to, co kiedyś. Niby wszystko OK, wspaniały warsztat, dobre teksty, ale brak tego, co zawsze wyróżniało SBB, czyli SZUKAJ, BUDUJ, BURZ... Wszystko jakieś takie poukładane, brak improwizacji. W każdym razie, NEW CENTURY i tak jest lepszym albumem niż poprzedni NASTROJE. Tam spadłem z krzesła jak wysłuchałem utworu "Całkiem spokojne zmęczenie". Kiszkowaty, prawie na dyskoteki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elisses Re: Nowa płyta SBB IP: *.i.pppool.de 22.10.05, 00:51 A co Ty masz do zaoferowania? Skrzek to wspanialy instrumentalista,byl,jest i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregiz Re: Nowa płyta SBB IP: *.com.pl 21.10.05, 23:42 Pamiętam, jak jako nastolatek biegałem wraz po księgarniach za płytami SBB. uzbierałem ich trochę ! " Proza życia " spowodowała, że nie znajdowałem czasu na wieczorne nastoje przy muzyce SBB i mistrza Józefa. Kupiłem NEW CENTURY i ..... ja znowu żyję !!! Słuchałem ją już ...naście razy i za każdym razem znajduję więcej muzyki,którą uwielbiam, SBB pięknie muzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Nowa płyta SBB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 08:54 proszę nie obrażać zespołu ich ambitna i niekomercyjna muzyka była na topie w drugiej połowie lat 70-tych. dziś na krajowym topie mamy komercje i tandete i do tego jakąś małą pomarańczkę czy mandarynkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks.ADAM Re: Nowa płyta SBB IP: *.zamosc.mm.pl 02.01.06, 23:24 a wiesz czemu jeszcze żyją? bo nie są gwiazdką jednego sezonu jak np. twoja idolka Mandaryna i Doda Odpowiedz Link Zgłoś