lp.atezag.atzcop 10.09.02, 19:24 ale to już chyba nie ten sam zespół (został tylko Van Leer ) www.officialfocushomepage.nl/startfocus.htm (można posłuchać kilkusekundowych fragmentów) bo ja wiem, czy potrzebne są takie "powroty" (dlaczego to się nazywa Focus?)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Argus Re: FOCUS 8 - nowa płyta Focus ?!?! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 20:03 A właśnie się na forum o Focusie zastanawiałem co teraz z nimi się dzieje.Więc nagrali nową płytę-posłuchałem sobie jednego fragmentu-ladne nawet.Że tak jeszcze raz wspomnę-koncert w Polsce-ja jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: FOCUS 8 - nowa płyta Focus ?!?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 20:07 Gość portalu: Argus napisał(a): > A właśnie się na forum o Focusie zastanawiałem co teraz z nimi się dzieje.Więc > nagrali nową płytę-posłuchałem sobie jednego fragmentu-ladne nawet.Że tak > jeszcze raz wspomnę-koncert w Polsce-ja jestem za! GDZIE SPRZEDAJA BILETY ???? pozdro od plooshacka Odpowiedz Link Zgłoś