Gość: fasolala Heineken IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:24 Heineken ta w której ludzie zaczyanją robić dziwne rzecy ze swoimi kończynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgana africa IP: *.futuro.pl 06.05.06, 12:00 szukam tytulu utworu, ktory wykorzystano w jakiejs z reklam(nie pamietam juz w jakiej) ale jst to utwor chybaz lat 80, jest jakos zwiazany z afryką, spiewaja dzieci. blagam pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Piosenka z reklamy: Chrunchips i Heineken IP: *.2-0.pl 08.05.06, 13:55 Leca teraz w TV, kto je wykonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolala Re: Piosenka z reklamy: Chrunchips i Heineken IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:02 nooo... kto heinekena???? reklama jest genialna, piosenka też świetna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Piosenka z reklamy Heineken... IP: *.microchip.net.pl 14.05.06, 13:21 to utwór Cobrastyle zespołu Teddybears... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlp Re: Piosenka z reklamy Heineken... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 01:01 byłem ciekawy kto popełnił ten numer, znalazłem wykonawcę i tytuł właśnie tutaj dziękuję bardzo tak przy okazji sprawdzcie ten link a dokładnie 4 numer www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/-/hnum/5078909/rk/home/rsk/hitlist czy nie wydaje się podejrzanie znajomy? proszę zauważyć że płyta jest z 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmindzik Reklama air france IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:09 na eurosporcie to czesto leci- co chwile spiewaja between us- wie ktos jak sie nazywa ta piosenka? i ma ja moze ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akot Re: Reklama air france IP: *.compower.pl 18.06.06, 22:07 Aswefall - Between Us. Nie mam, ale płyta jest do kupienia w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilmanka Re: Piosenki z reklam - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:27 Mam pytanko..Jest nowa piosenka tzn fragment piosenki z reklamy Dave i nie wiem czy jest specjalnie stworzona na potrzeby reklamy czy jest taka piosenka??Jeśli znacie odpowiedź to przeslijcie mi tytuł na wilmanka13@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotreX skok na bungee "w górę" - "to wbrew logice" IP: *.retsat1.com.pl 23.05.06, 23:59 to jest reklama jakiegos samochodu. Gość skacze z mostu ale jego bungee nieoczekiwanie porywa go w gorę pojawia sie napis "to wbrew logice". Tam leci taka fajna chilloutowa muzyczka .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biovital Re: skok na bungee "w górę" - "to wbrew logice" IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.05.06, 15:08 kto spiewa pisenke w tej reklamie , babeczka tanczy z dziadkiem i wspomina stere zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
michal_ludwik Reklamy iMac 29.05.06, 15:52 Szukam nazw piosenek, utworów z reklam iMaków, najchętniej wszystkich, jakie były. Ale najbardziej chciałbym znać muzykę z reklamy iMac i Pixar - "Dance". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu piosenka z reklamy piwa freeq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:14 Witam. Szukam kawałka z reklamy piwa Freeq - podobno ma tytuł Freek Like Me ale nie znam wykonawcy i nie jestem pewien czy to ten. dzieki - pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelaski Rexona IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 30.05.06, 17:16 Szukam wykonawcy piosenki z tej reklamy rexony, w której dziewczyna biega wokół budynku i wpada na chłopaka. Według serwisu reklamy.tv kawałek to Garbage - Run Baby Run, ale to nie jest ta piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:51 Czy zna ktos tytul utworku do reklamy napojow fit tej co dziewczyna smiga na rolkach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M. H & M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:42 Najnowsza, nowiutenka reklama H&M gdzie modelka jest pokazywana w kostiumie albo kolorowej sukience, która w iędzy czasie przytula się do faceta. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
glothis muzyka help!!! 04.06.06, 00:38 jesli chodzi o reklame grande punto w ktorej ten samochodzik jedzie przez szyby na drodze to wykonuje to Marlin Manson - Sweet dreams. Ja z kolei mam pytanie na temat reklamy wody mineralnej Kropla Beskidu. Kto to wykonuje i jak sie nazywa ten kawałek? chodzi o ta reklame co dziewczyna zaczyna pic wode z butelki i caly swiat dookoła sie pokrywa zielenią... dzieki za pomoc!!! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: H & M IP: *.2-0.pl 05.06.06, 00:05 przeróbka "just can't get enough" depeche mode.zdaje się,że ze strony h&m można ściągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
surfen Re: H & M 08.10.06, 14:07 Gość portalu: k napisał(a): > przeróbka "just can't get enough" depeche mode.zdaje się,że ze strony h&m można > > ściągnąć Nie można. W dziale downloads są tapety i wygaszacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franka Re: piosenki z reklam- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:22 ale niestety nie ma tam tutylu piosenki i wykonawcy z reklamy banku rowident..... Jak moge sie dowiedziec co to za piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka VW " Z miłości do samochodów" 05.06.06, 02:09 Obecnie w TV jest emitowana reklama Volskwagena VW: " Janusz Gajos - aktor itd " w ktorej uzyta jest muzyka ... no wlasnie ... czy ktos zna wykonawce i tytuł utworu? Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Re: VW " Z miłości do samochodów" 05.06.06, 19:46 Melodia do tej reklamy została specjalnie skomponowana przez poznańskiego kompozytora. Niestety nie jest nigdzie dostepna. Tyle informacji uzyskałem od VW Polska. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: VW " Z miłości do samochodów" 05.06.06, 20:58 Szkoda, ale DZIĘKUJĘ pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miuska Re: VW " Z miłości do samochodów" IP: *.dialog.net.pl 16.11.06, 21:43 buuu szkoda, bo też polowałam na ten utwór... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Utwór z reklamy Crunchips...odpowiedz 05.06.06, 10:00 ?Make Luv? autorstwa Kevin McChord / Oliver Cheatham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Utwór z reklamy Crunchips...odpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 01:05 Tak dokładnie jeśli ktoś chce to ściągać to musi wpisać Wykonawca: Room 5 feat. Oliver Cheatham Tytuł: "Make luv" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Nowa reklama VISA: latajace papierki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:22 Jest miasto i latają kolorowe papierki od prezentów, potem pokazana jest rodzina jedzaca pizze. Piosenke spiewa facet. Idzie to tak "OH WHAT A DAY. I CAN't DESCRIBE IT..." Bardzo prosze o POMOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franka Bank Provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:42 Prosze...pomozcie mi z piosenka z tej reklamy... Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kolagulka Piosenka Gabrielle 06.06.06, 22:18 A ja szukam bezskutecznie piosenki Gabrielle, która była użyta w reklamie jakiegoś samochodu (jeśli mnie pamięć nie myli to albo Peugeot, albo Renault). Nie pamiętam dokładnie tej reklamy, ale wiem, że była w niej żyrafa. I tak mi się kojarzy, że jak ten samochód przejeżdżał, to żyrafa sie pochylała... Mniejsza z tym, nie pamiętam. Ostatnio widziałam na VH1 teledysk do tej piosenki, więc chyba jest z tych bardziej znanych. Może ktoś kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
kolagulka Re: Piosenka Gabrielle 06.06.06, 22:20 Aha! Jest to wolna i spokojna piosenka i są tam słowa: "I can fly..." Odpowiedz Link Zgłoś
kolagulka Re: Piosenka Gabrielle 07.06.06, 23:29 Raz jeszcze prześwietliłam stronę reklamy.tv i znalazłam, ale... na początku przeoczyłam, bo zamieniony jest tytuł z wykonawcą: Jest Lamb "Gabriel", a powinno być Gabrielle "Lamb". Już to zgłosiłam autorowi strony. Odpowiedz Link Zgłoś
rogerthat Millennium Bank reklama 08.06.06, 11:31 Kto spiewa w reklamie Millennium Bank tej nowej co kobieta placi karta millennium. Prosze o odpowiedz, przeszukalem juz wszystkie linki podane na stronie i nic nikt nie wie. To jakby glos rediohead, ale nie jestem pewien. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Millennium Bank reklama 08.06.06, 11:47 Może The Veils - "The Leavers Dance" a jak nie to poczekaj spokojnie na odpowiedź, nie zamieszczaj kolejnego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
rogerthat reklama Millennium Banku 09.06.06, 11:29 Kot spiewa piosenke do reklamy millennium banku. Tam kobieta placi ta karta. Odpowiedz Link Zgłoś
sratatata007 piosenka z reklamy Durex? 16.06.06, 00:22 jaki jest tytuł i wykonawca piosenki użytej w najnowszej reklamie Durexa, tej gdzie dziewczyna robi striptease...? Odpowiedz Link Zgłoś
bruja_moni Sephora i Nivea 21.06.06, 00:59 Witam! Poszukuję informacji na temat muzyki z dwóch reklam: 1. Najnowsza reklama sieci sklepów Sephora 2. Reklama Showergel'u Nivea z obrotową nasadką. Plizzzzzzzzz.... npiszcie, jeśli wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Sephora i Nivea 23.06.06, 21:40 tu jest jakaś Sephora wg linku podanego w pierwszym poscie www.sephora.pl/;jsessionid=IHPWKO1OHK2GZQFIBIDSFEQ?articleId=2555 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pd Re: Piosenki z Reklam - Philips Ambilight IP: 80.53.46.* 24.06.06, 21:35 Poszukuje piosenki z reklamy telewizora Philips z funkcją Ambilight. Kobieta, której zmieniają się na twarzy kolory barw narodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire fiat grande punto? 28.06.06, 14:20 nie wiem czy to ta marka ale reklama wygląda tak, że jedzie taki czerwony samochód, w tle koleś mówi o nagrodach zdobtyh przez ten samochód i ten samochód przebija takie szyby . to jest chyba Manson ale nie jestem pewna. jaka to piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: fiat grande punto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:12 o ile dobrze pamietam to jest sweet dreams Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wracajmojepiórko Re: - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:20 ja mam pytanie o muzyczkę w reklamie VISY.nawet nie wiem o czym ta reklama,ale muzyczka w deche.....POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
kolagulka Re: - jeśli masz pytanie to tu. 30.06.06, 16:18 Już było w tym wątku... Telepopmusic "Breathe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilykai DULUX IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.06.06, 12:53 Jaka piosenka leci w tej reklamie??? Odpowiedz Link Zgłoś
panrzecznik Re: masz pytanie o dodgea to tu. 01.07.06, 00:17 Prosze napiszcie czyją piosenkę można usłyszeć w reklamie dodge calibry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komin:)) Sony-erricson-tel walkman-kto wykonuje?? IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:07 co to za nuta w tej reklamie muszę powiedzieć że bardzo mnie ruszyła Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Reklama ERY FUN ..2 dziewuchy baluja... IP: *.pronet.lublin.pl 02.07.06, 22:04 jaki tytuł?? please Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Reklama ERY FUN ..2 dziewuchy baluja... 02.07.06, 22:15 Gość portalu: ana napisał(a): > jaki tytuł?? please napisałam, ze to już było na forum. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Reklama ERY FUN ..2 dziewuchy baluja... IP: *.pronet.lublin.pl 02.07.06, 23:00 nie było!!!!!!!! było jak sa w hipermarkecie! a teraz gdzies tam sie bawia i jest inna muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Reklama ERY FUN ..2 dziewuchy baluja... 02.07.06, 23:22 Zobacz do pierwszego postu w tym wątku, tam jest link i na tej stronie w dziale szukane reklamy jest jakaś Era fun z dziewczynami na karuzeli. Moze o to ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Reklama ERY FUN ..2 dziewuchy baluja... IP: *.pronet.lublin.pl 02.07.06, 23:38 mam, wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
tuvok reklama beko 05.07.06, 00:23 Witam, ostatnio ogladajac mundial na polsacie sport wpadla mi w ucho melodia z reklamy firmy "beko" (producent AGD) w reklamie facet przynosi jedzenie z lodowki, kobiecie w ciazy lezacej w lozku mysle ze nie jest to "niezalezny" utwor gdyz glos w nim spiewa "beko" ale bardzo chcialbym miec chocby mp3 z tej reklamy ma ktos moze jakis namiar? za pomoc z gory wielkie dzieki! Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowotny Re: reklama beko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:04 Ja też byłbym zainteresowany tym utworem i czy jest to motyw wzięty z jakiegoś gotowego kawałka czy napisany tylko dla tej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś