Dodaj do ulubionych

ramona rey

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.10.05, 13:45
co to za cudo? kto ja dopuścił do spiewania? tsakiego koszmaru dawno nie
słyszalemsad(
Obserwuj wątek
    • Gość: Maruś Re: ramona rey IP: 81.210.16.* 19.10.05, 12:18
      super kawałek
      • Gość: puma Re: ramona rey IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 19.10.05, 15:28
        jak dla mnie również mistrz... aż dziwne że w Polsce coś tak równie dobrego powstało
        • neder Re: ramona rey 19.10.05, 15:30
          Gość portalu: puma napisał(a):

> jak dla mnie również mistrz... aż dziwne że w Polsce coś tak równie dobrego pow
          > stało

buehehehehehehe
          ja nie moge się skoncentrować na niczym innym niz na jej cuuuuudownym zgryzie...
          • Gość: g Re: ramona rey IP: 81.15.226.* 19.10.05, 16:05
            nu dobra, ale czy ramona rey jest autorką chwytliwej muzyczki znanej z reklamy
            wody żywiec, czy jedynie włączyła ją do swojego numerku? nawiasem mówiąc ta cała
            reszta ma sie do owej melodyjki jak piernik do wiatraka
            • Gość: gruszek Re: ramona rey IP: *.aster.pl 19.10.05, 23:20
              na odwrot, zywiec sobie wykupil tego sampla bo piosenka powstala juz wczesniej
              przed jego kampania reklamowa (gdzies w okolicach czerwca byl juz dostepny
              teledysk), a co do dziewczyny to byla ona w "kwiatach we wlosach" jesli ktos
              jeszcze to kojarzy ;> a Okońska jej na nazwisko wink
    • Gość: Anka Re: ramona rey IP: *.telkab.pl 21.10.05, 10:56
      zgadzam się z Toba całkowicie! to przecież KATASTROFA!!! ta dziewczyna śpiewa
      tragicznie... uncertain zwrotka(muzycznie) zupełnie nie pasuje do refrenu! ehhh.... i
      ten koleś! nieudolna próba nasladowania stahurskiego (pomijam fakt że ww. nie
      jest ulubieńcem)TOTALNA porazka!
    • Gość: jani Re: ramona rey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:35
      Może ty dobiegasz pięćsziesiątki i nowa muza jest już nie dla ciebie. Jak dla
      mnie kawałek jest super i czadowo zaśpiewany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka