mock 23.09.02, 13:07 Aserejé! ja deje tejebe tude jebere sebiunouba majabi an de bugui an de buididipí (x3) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: petrosus Łapki IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / 10.1.0.* 23.09.02, 13:52 mock napisał: > Aserejé! > ja deje tejebe tude jebere > sebiunouba majabi > an de bugui an de buididipí (x3) > > > Całkiem ładnie machają tymi swoimi łapkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mock Re: Łapki IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.0.* 23.09.02, 17:18 słodkie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Łapki 23.09.02, 19:34 Ćwiczenia rozluźniające po zdrętwieniu kończyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska71 Re: Łapki IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:24 ... dla Internautów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kadriana Re: Las Ketchup 23.09.02, 20:03 A o co chodzi?Czy to jakis nowy zespół? Chyba cos przegapiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwen Re: Las Ketchup IP: *.arcor-ip.net 23.09.02, 20:47 Pamietacie Makarene? Mielismy makaron, teraz ketchup. Wymiotowac sie chce :<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq Re: Las Ketchup IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 22:35 Wszyscy dookola o tym mowia, a ja nie wiem co to jest ten Las Ketchup i nie chce wiedziec... Kilka razy w radiu puscili jakiegos gniota i ludziska sie zachwycaja. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Powiedzmy to otwarcie. 25.09.02, 06:16 Jest to fatalne, ale "Lambada" mnie bardziej załamywała. Teraz już chyba zobojętniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Powiedzmy jeszcze bardziej otwarcie IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 25.09.02, 08:32 To jest mega-gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Las Ketchup IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 09:47 Coś w stylu naszego disco-polo Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ale co będzie za jakiś rok? 25.09.02, 20:26 Potrójny zwrot w karierze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Jaka to produkcja? IP: *.itpp.pl 28.09.02, 17:48 Wsłuchuję się i nie mogę nic zrozumieć - dziewczyny wyglądają na Hiszpanki bądź Włoszki, ale chyba to Turczynki, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris281 Re: Hiszpania! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 18:33 Te dziewczyny są z Hiszpanii. Nikt z pezedmówców nie zwrócił uwagi że dziewczyny są ładniutkie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ładniutkie? 28.09.02, 18:37 Widziałem ładniejsze, ale zwrot w karierze murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Las Ketchup IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 21:56 Buueeeeeeeeeeeeee. Właśnie się pożygałem. Przepraszam bardzo wszystkich urażonych. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy.white Re: Las Ketchup 29.09.02, 09:03 BUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ja też zwymiotowałem za co przepraszam wszystkich tu obecnych. the los keczap gerls - to totalne gowno, syf, szlag mnie trafia jak to slysze...ale coz z tego... rynek jest przychylny dla gowna... a laski sie ciesza i machaja dupciami czy tamk lapkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drukarz która z tych lasek jest najfajniejsza? IP: *.bydgoska.krakow.pl 29.09.02, 12:02 ta z lewej, w czerwonej spódnicy, najlepiej kręci biodrami, ta w środku, w dżinsowej sukience, najlepiej macha rękami, a ta z prawej, w skórzanej katanie, najlepiej trzęsie nogami i która tu lepsza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: która z tych lasek jest najfajniejsza? 29.09.02, 18:09 Gość portalu: drukarz napisał(a): > ta z lewej, w czerwonej spódnicy, najlepiej kręci biodrami, ta w środku, w > dżinsowej sukience, najlepiej macha rękami, a ta z prawej, w skórzanej > katanie, najlepiej trzęsie nogami > > i która tu lepsza...??? I to jest właśnie złożony problem muzyczny. To mi się podoba, nareszcie ktoś docenia sztuką Las Paw Po Ketchupie w taki sposób, na jaki sobie zasłużyła. Odpowiedz Link Zgłoś