Dodaj do ulubionych

tokio hotel

24.10.05, 11:21
a słyszął ktos ten zespół i ich piosenki, < niemiecki> , ja slyszałem " durch
den monsun", nawet spoko!, a co wy na to ?
Obserwuj wątek
    • artur666 Wokalista o glosiku dziecka. 24.10.05, 11:29
      taaaa
      przedszkolaki,
      ktore nie sa az tak dobre,
      jak im sie we lbach poprzewracalo. Media robia na tych beztalentach kase.
      Lepiej zajeliby sie pokonczeniem szkol, bo ich "kariera" sie prawdopodobnie
      szybko skonczy i obudza sie prawdopodobnie z rekami w nocnikach.
      Moim zdaniem nie warte uwagi dla ludzi, ktorzy maja wiecej niz 14 lat.
      • artur666 Re: Wokalista o glosiku dziecka. 24.10.05, 11:31
        Acha, abys nie myslal, ze sobie tylko tak piepsze, na Rock Am Ring mielismy ich
        na naszej scenie (Alternastage). papa
      • Gość: Adrian Re: Wokalista o glosiku dziecka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:09
        Oni są zajeniści poprostu ta ih muz jest super
      • Gość: adi Re: Wokalista o glosiku dziecka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:11
        oni są bomba mają po 16 lat i grają wyrąbiście bill jest naj naj naj lepszy z
        nih
        • artur666 Re: Wokalista o glosiku dziecka. 21.01.06, 15:17
          Misiu, juz ich raz musialem live ogladac, przedszkole.
      • Gość: Robercik Re: Wokalista o glosiku dziecka. IP: *.chello.pl 22.01.06, 01:42
        arturek: ty jednak jestes zwykly durny ku..szon! nie zaprzeczaj (wbrew sobie) pliz!
    • Gość: JayJay Re: tokio hotel IP: *.acn.waw.pl 24.10.05, 12:36
      Tragedia. Taki Him w wersji dla dwunastolatek. A ilez to kasy rodzicow idzie
      zeby takie dziewczynki w Niemczech mogly ze swoich komoreczek glosowac na ten
      teledysk na niemieckiej Vivie.... Zalosc. Mam nadzieje ze do nas ten szajs nie
      trafi.
      • Gość: brest Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:59
        tokio hotel to nowe oblicze metalu! są lepsi niż fasolki i arka noego razem
        wzięci!!!!!
        • Gość: ada Re: tokio hotel IP: *.bater.net.pl 14.04.06, 09:58
          METALU???? Właśnie teraz obraziłeś wszystkich metali ! TH to pop o troche
          mocniejszym brzmieniu
    • mallina Re: tokio hotel 24.10.05, 14:06
      na kazdym muzycznym niemieckim kanale pokazywane az do znudzenia
      w dodatku glownie jedna piosenka/teledysk
      jak ktos wczesniej napisal - dobre dla 14latkow (taki "bunt" w stylu Avril L.)
      • Gość: teddy boe Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:47
        proszę cię, noe obrażaj 14- latków! mam lat 13 i nie trawię tego zespołu. jest
        okropny, banda dzieciaków udaje, ze są jakimiś super rockamanami, ale za bardzo
        im nie wychodzi
        osobiście uważam, ze tokio hotel to sztuczny twór wykerowany przes stylistów i
        speców od marketingu, ponieważ:
        a) super kariera w wieku lat kilkunastu to albo nadrzyrodzony talant, albo
        czyjaś mamusia ma kolagę, który pracuje przy nagrywaniu płyt
        b) wystarczy spojrzeć na image zespołu... ten pomalowane poznokcie i tak dalej
    • Gość: loki Re: tokio hotel IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.10.05, 19:15
      a ja nie uważam że to jest dla rozwrzeszczanych nastolatków!!
      • realista17 Re: tokio hotel 24.10.05, 23:42
        taa, teraz co raz więcej wyrasta nie wiadomo skąd tyle rozwrzeszczonych bachorów
        , które myślą że w wieku 14 lat zwojuja Bóg wie ile, patrz>> jo jo, amy diamond.
        co zas sie tyczy tokio hotel, to tez mi się już nie podoba, jak ogladam
        niemeicka vive, że w kółko ten kawałek leci, sprawa drugorzędna jest że ciągle
        sa reklamy dzwonków i ich piosenka tez tam jest, ale cóż.....
      • Gość: brest Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:52
        bo to nie jest dla rozwrzeszczanych nastolatków! to dla zbuntowanych
        przedszkolaków!
        • jayamez Re: tokio hotel 25.10.05, 11:23
          > bo to nie jest dla rozwrzeszczanych nastolatków! to dla zbuntowanych
          > przedszkolaków!

Ha ha a widzieliscie koncertowy teledysk do tego kawalka? Koles sie
          co chwila wyginal jakby go brzuch bolal, tak sie staral unikac pokazania
          twarzy do kamery zeby na telebimie nie bylo widac jak jedzie z playbacku
          smile)))
          • mallina Re: tokio hotel 25.10.05, 20:15
            jaki koles?
            wszyscy mowia ze to jest dziewczyna!
    • maggi9 Re: tokio hotel 25.10.05, 16:53
      heh na szczęście nie mam vivy plus w domu.Widziałam u kogoś tylko ten(s)twor i sie przeraziłam....horror na maksa.Wygląd nie wspominając muzyki można spuścic zasłone milczenia
      • artur666 Re: tokio hotel czy lopata? 25.10.05, 17:02
        Najgorsze jest to, ze zanim zaczna zarabiac kase, skonczy sie kariera i zacznie
        sie zgrzytanie zebami bo nawet szkolki poolewali jak to dzieci.
        • Gość: Ziomka Re: tokio hotel czy lopata? IP: *.mtvk.pl 11.12.05, 16:01
          Chciałabym posłuchać tej piosenki, bo jeszcze nie słyszałam jej. Żałuję bardzo:
          (, bo podobno zafajnasmile
          • Gość: magda Re: tokio hotel czy lopata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:56
            Wejdź se na ich oficjalną stronę,prawie wszystkich kawałkow można posłuchać
            (fragmenty)
            • Gość: wiola Re: tokio hotel czy lopata? IP: *.chello.pl 21.01.06, 14:40
              A ja bardzo lubie th. a co do tego pochylania sie to nie prawda żeby nie było
              widac ze śpiewa z playbacku! On tak zawsze robi, a uważam że to jest słodkie w
              jego wykonaniu. A co do ich stylów, to każdy masz własny styl i wcale tak źle
              nie wygladają. wręcz przeciwnie. I jeszcze jedno. Jeżeli kogos nie lubicie to
              nie powinniście pisac tego na forum bo to swiadczy o waszym wychowaniu...
              • titush Re: tokio hotel czy lopata? 21.01.06, 15:03
                > Jeżeli kogos nie lubicie to
                > nie powinniście pisac tego na forum bo to swiadczy o waszym wychowaniu...

ekhm... czy ty na pewno wiesz, na jakich zasadach dziala FORUM???
    • kolega.maynard Re: tokio hotel 21.01.06, 15:24
      Bajka dla dzieci na dobranoc
    • Gość: iks igrek zet Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:12
      <wow> dobrze przeczytałam, że oni mają po 16 lat? hm... wyglądają na 12.
      Nastoletni transwestyci... a fe! Chłopaczek w makijażu i pomalowanych
      paznokciach... I do tego najwyraźniej jeszcze przed mutacją... Jednym słowem:
      porażka. Eh, zgadzam się, że to muzyka (kurczę, toż to profanacja Muzyki!) dla
      zbuntowanych przedszkolaków wink
      P.S. pozdrowienia dla Wioli (dwa posty wyżej zdaje się) big_grin (błahaha)
    • Gość: Anadzieja Re: tokio hotel IP: *.pai.net.pl 21.01.06, 23:34
      Super komercyjny kicz!
      • matthias_88 Re: tokio hotel 22.01.06, 00:48
        Ten zespol to jest cos strasznego, taki ladny jezyk a tacy tandeciarze go wykorzystuja do jakichs swoich beznadziejnych piosenek. A tak poza tym sa kretynami - ogladalem z nimi jakis program na dojczowskiej vivie - zalosne, mysla, ze sa nie wiadomo kim.
    • barti84 Re: tokio hotel 22.01.06, 09:47

Jak ich widze to na wymioty mi się zbiera!! Jak komuś coś zalega na żołądku to
      niech obejży sobie ich teledysk to wymoty murowane!! Banda wylansowanych i
      przerobionych na nie wiadomo co dzieciaków. Jeden brzydszy od drugiego. Po
      prostu dno! Tak jak blog 27!!
    • tomash8 Re: tokio hotel 22.01.06, 10:06
      Ta dzisiejsza młodzież.... pan M. Petrozza w wieku 16 lat już napieprzał dla
      szatana, a jego Kreator miał na koncie debiutancki LP "Endless Pain" \m/
    • kadma Re: tokio hotel 22.01.06, 21:06
      ich piosenki są supcio. a nalepszymi piosenkami są: DMM (Durch den monsun)i
      Schrei
      • Gość: iks igrek zet Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:14
        kadma napisała:

> ich piosenki są supcio. a nalepszymi piosenkami są: DMM (Durch den monsun)i
        > Schrei

zajebista jesteś (szczególnie ten skrót od durch den monsun Ci wyszedł
        perfekcyjnie!)
      • Gość: baq Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:36
        bejbe chyba założe twój fan-club!! Supcio jesteś!! wink
        • Gość: alva Re: tokio hotel IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.06, 23:15
          prostacka i prymitywna muzyka... i takie tez teksty...
    • oscarmielec Re: tokio hotel 24.01.06, 00:34
      jak ich widze jestem za aborcja
      • Gość: mj Re: tokio hotel IP: 193.59.95.* 24.01.06, 13:05
        Kolejny boysband stylizowany na punkowców. Ten wokalista/tka jest obleśny/na!!
        Poza tym to przedszkolaki i to cienkie jak borszcz, nie wiem czym tu się jarać.
        Jak już mam słuchac małolatów to wolę Amy Diamond smile))
        • oscarmielec Re: tokio hotel 25.01.06, 20:30
          heheeh dokladnie
          100% sztuczny chłyt matetindowy przepraszam chwyt marketingowy a raczej wytwór
          marketingowysmile
    • Gość: ZboOntOfFana Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:23
      pSzeCiesZ tOKiO cHotEL to jEst SuPer ZesPOlik jESt sUPer wYcZepIsty!!!!!!!!!
      CZegO wY oD nIEgO hCEciE????

---
      boOnT i MroK
      • Gość: nx Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:26
        Gość portalu: ZboOntOfFana napisał(a):

> pSzeCiesZ tOKiO cHotEL to jEst SuPer ZesPOlik jESt sUPer wYcZepIsty!!!!!!!!!
        > CZegO wY oD nIEgO hCEciE????
        >
        >
        > ---
        > boOnT i MroK

To chyba Bender pisal jak jeszcze byl mala dziewczynka :]
    • Gość: aj waj Re: tokio hotel IP: *.ec.pl 25.01.06, 17:00
      a ja jak ich pierwszy raz zobaczyłam to przez cały teledysk zastanawiałam się
      czy to chłopcy czy dziewczynki. Daję im jakieś 7 miesięcy, do roku. Po prostu
      nowy boys band w wersji dla zbuntowanych dzieci.
      • Gość: baq Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:33
        też sie nad tym zastanawiałem... Ten jeden sobie masakrą oczy pomalował... oj
        przepraszam, maskarą... wink
    • tomek121 TH JEST ŻAŁOSNE 05.02.06, 22:01
      Oł jeee... Nie ma to jak NIBy METALOWY zespół wymyślony, stworzony i wypromowany przez wytwórnie, która potem karmi (nagle zakochane w ciężkiej muzyce) nastolatki bredniami, że ONI ZNALI SIĘ OD DZIECKA... Wybrali cztery osoby z CASTINGU (robiąc z nich lalki n a sznureczkach), wymalowali, stworzyli nowy IMAGE, wymyślili ich HISTORIĘ, dali teksty i nuty, no i do roboty...
      PLASTIK
      Straszne jest to, co media potrafią zrobić z muzgaminiczego nie świadomych dzieciaków... Raz usłyszą jakieś TOKIO HOTELE, i już im się w głowach mieli, że od teraz są metalami i tacy zakładają GLANY, czarne koszulki i uważją, że przynależą pewnej grupy...
      STRASZNE
      • Gość: realista17 Re: TH JEST ŻAŁOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:05
        ta jest , teraz z perspektywy czasu stwierdzam, że sa żałośni,schrei jest tego
        przykładem, i tn wyuzdany klip,jakbym widział disco niemieckie, <patrz: my
        dzieci z dworca zoo) wkrótce wszyscy o nich zapomna , choż tatu tez było takim
        tworem ,ale jakos sie trzyma, tyle dobrze, że się już nie naparzają przed kamerą
        • Gość: BUNCH Re: TH JEST ŻAŁOSNE IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.06, 17:03
          Absolutnie popieram, nie dośc, ze gó..arze, ktyrym się jeszcze owłosienie na jajach nie pojawiło robią z siebie monstrum, mam na myśli stroje, nawet TATUAŻE?! Kolczyki i fryzury (czy oni nie chodza do szkoły?), a w dodatku co do muzyki, to oni jeszcze nawet nie przeslzi chyba mutacji głosowej, słysząłem ich największy "przebój" - taki dziecięcy głos, no dziciuchy, głos fatalny, jak 12-latka w piaskownicy...
          • buenos.aires Durś den monsuuuunnnnn 14.04.06, 21:38
            (w niemieckiej szkole to oni sa pewnie jeszcze normalni w miare)

nienawidze tego ich ryku (niczym jelen na rykowisku), ten "stayl & ymydż"
    • puste_miejsce_parkingowe Lubisz Tokio Hotel?? Wejdz tutaj!!! 16.04.06, 11:45
      Cala prawda o nich jest taka, ze od poczatku do konca zostali stworzeni przez
      wytwornie plytowa, po to, aby zarabiac kase, Ci "IDOLE" sa po prpostu laleczkami
      w rekach koncernu ktory ich promuje, ktory im komponuje piosenki, zalatwia
      koncerty itp.
      A za nimi idzie cala masa tluszczy, dzieciakow, ktorzy wydaja kupe kasy na
      pisemka z nimi, plytki koncerty, lampia sie w ekran godzinami, a dzieki nim
      prezes tej czy innej firmy moze sobie kupic nastepnego Mercedesa i TYLKO O TO
      CHODZI o kase naiwniakow.
      NIestety co do wartosci muzycznej, to zespol ten jest naprawde zalosny, oni tak
      naprawde grac nawet nie umieja...smile widzialem kawalek programu o nich, ten
      badziewiak z dreadami ma tak nienaturalne ruchy z ta gitara, ze az smiesznie to
      wyglada, to samo z perkusista

Z drugiej strony to bardzo smutne, ze kilka beztalenci robi "kariere" a jest
      mnostwo zespolow ktore graja naprawde znakomicie, ale nic nie osiagaja, poniewaz
      ludzie wola sluchac tokio hotel, a tak naprawde bez promocji ciezko cokolwiek
      osiagnac wiekszego niz lokalny rozglos, Niezbyt czeste wyjatki tylko
      potwierdzaja ta regule...
      • Gość: McCoy Re: Lubisz Tokio Hotel?? Wejdz tutaj!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 16.04.06, 23:29
        wg mnie to zespol dla zakompleksionych nastolatek uncertain spalic sie ich powinno uncertain
    • Gość: Malinka Re: tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:49
      Miałam przyjemność całkiem niedawno gościć w Niemczech i jak słyszałam opinie ze Tokio Hotel porównywane jest do zespołu Metallica bądź Die Toten Hosen trafiał mnie szlag jasny. Tokio Hotel to koszmarek nikt mi nie powie, ze jest inaczej! taka muzyka z takim głosikiem dobry Boże chłopak mógłby nagrywac smerfne hity. Warto też pochwalic sie że w Polsce mamy BLOG 27, który funkcjonuje na bardzo podobnej zasadzie!
    • Gość: misia Re: tokio hotel IP: *.u.mcnet.pl 05.05.06, 14:13
      widze ze staraszne emocje w was wzbudza ten zespol, to ze sie maluje wokalista
      to jego sprawa taki ma styl podobnie jak Ville Valo czy Brian Molko a jednak
      oni mają mnostwo fanów, ale niestety to domena Polaków ze tylko krytykowac
      potrafią, eh smutny kraj
      • Gość: me Re: tokio hotel IP: *.acn.waw.pl 05.05.06, 15:43
        > to jego sprawa taki ma styl podobnie jak Ville Valo

O, tego tez nie znosze. Hehe, mlodziak wyrosnie na drugiego takiego zalosniaka
        jak Ville uncertain

> to domena Polaków ze tylko krytykowac
        > potrafią, eh smutny kraj

Smutne jest to, ze u nas tez dzieci sluchaja takiego g... jak TH sad Ech, nie
        moglo zostac u sasiadow?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka