graza15 10.11.04, 08:31 mam półdługie włosy, nie ide na razie do fryzjera, co zrobić żeby włosy były zdrowsze i końcówki sie nie rozdwajały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuda_w-w Re: piękne włosy 10.11.04, 09:28 No jak to co?! Odpowiednio dbac o nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
elka123 Re: piękne włosy 10.11.04, 18:48 witam ja mam ten sam problem ale trafiłam na dobry szampon gliss-kur do włosów suchych i zniszczonych jestem zadowolona z jego efektów oraz używam odżywki z joanny również do włosów zniszczonychi suchych z proteinami ryżowymi ta odżywka- maska jest super bynajmniej dla mnie spróbój pozdrawiam elka Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: piękne włosy 15.12.04, 09:49 Witam Aby mieć zdrowe włosy musisz się sporo postarać. Musisz przede wszystkim dbać o własne zdrowie, pielęgnować włosy odpowiednio do ich potrzeb, które musisz nauczyć się odczytywać. Unikaj czynników, które im szkodzą oraz w odpowiednim czasie pozbywaj się rozdwojonych końcówek u fryzjera. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś