lostintranslation1 08.11.05, 00:00 co sądzicie o franzie ferdinadzie? niby dobry , ale czy an fewno ? a propos, czy znacie inne czaderskie kapele rockowe, ale takie stojące w cieniu, spoza nurtu komercyjnego, który leci zwykle w radiu, if u know what i am saying ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashek Re: franek 08.11.05, 02:10 a może to: www.poprecords.net/flash.php?artist=tns the new shapes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franzfan Re: franek IP: *.chello.pl 08.11.05, 08:23 a jakie kapele grają podobnie do franza? Odpowiedz Link Zgłoś
lostintranslation1 Re: franek 08.11.05, 11:36 ekhm nie chodzi mi o to , które kapele śpiewaja podobnie , tylko o wasze type na tak owe, tj niezłe rockowe zespoły, które sie często nie puszcza w radiu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franzfan Re: franek IP: *.chello.pl 08.11.05, 11:45 a ja się pytam o podobne zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: franek 08.11.05, 17:33 The Strokes, The Killers... nic więcej nie przychodzi mi na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzew Re: franek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 18:17 o_kropka napisała: > The Strokes, The Killers... nic więcej nie przychodzi mi na myśl. Mi to sie wogle z franzem nie kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś