a_iii_ty 15.06.24, 15:05 Chyba jest jasne dlaczego ten uzurpator nie chce rozwoju sztucznej inteligencji. Tymi samymi powodami starano sie opozniac rozwoj nauki. Tylko ciemnym ludem mozna rzadzic. Pogonic ta watykanska zaraze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: Franek i AI 15.06.24, 18:12 A on nie chce? Jakoś to uzasadnia? Niechętni AI są ludzie z branży it, urzędnicy itp ponieważ znacząco zmniejsza się zapotrzebowanie na takich pracowników. Odpowiedz Link
yppah Re: Franek i AI 16.06.24, 21:34 Niechętni AI są ludzie z branży it Mnie AI w robocie bardzo, ale to bardzo pomaga, choc niedawno nie bylam swiadoma, jaki jest w tym konkretnie dla mnie potencjal teraz, juz, dzis. Moja swiadomosc zmienila sie ni mniej, ni wiecej tylko dzieki "branzy IT" wlasnie Odpowiedz Link
elissa2 Re: Franek i AI 16.06.24, 22:09 Bo tak jest, że bardzo pomaga i bardzo podnosi wydajność pracy. Stąd coraz częstsze redukcje liczby pracowników. Odpowiedz Link
yppah Re: Franek i AI 16.06.24, 22:39 To prawda. Niemniej ciagle ludzka inteligencja (cudza) mnie obslugi AI nauczyla i ludzka inteligencja (cudza i moja) stoi na poczatku i koncu generowania rezultatow Odpowiedz Link
elissa2 Re: Franek i AI 15.06.24, 18:15 A takie fajniste efekty osiągnąć można przy pomocy AI Odpowiedz Link