jan.kran 12.11.05, 02:01 Slucham Live in Berlin AEOC i powoli idę spać.. Dobranoc fani jazzu... Kran Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzfoxy Re: Dobranoc :) 12.11.05, 14:14 Kraniku co Ty tu robisz o tak nieprzyzwoitej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 13.11.05, 01:33 Dzisiaj mówię dobranoc o porze przyzwoitszej...tylko dosłucham AEOC Live in Berlin... Kran Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 17.11.05, 00:34 ja tez ide juz spac i rowniez slucham "kolysanek" art ensemble of chicago...u mnie leci "full force"-od niej zaczela sie moja fascynacja tym zespolem...dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 17.11.05, 01:23 Dobranoc.,nareszcie się odrywam od kompa Odkurzyłam AEOC... okazało się mam wdzięcznego współsuchacza. Mój syn bardzo lubi. Ja w Jego wieku nie byłam tak daleko muzycznie Kran Odpowiedz Link Zgłoś
patjopek Re: Dobranoc :) 30.11.05, 22:15 Dobranoc Ja przed snem slucham dzis plyty "Secret Story" Pata Metheny.Piekna , klimatyczna muza. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 01.12.05, 02:44 Śpijcie spokojnie i mocno i niech Wam się jakaś miła muzyczka przyśni)) K. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 04.12.05, 04:07 Idę spac. Z pewnością przyśni mi się jakiś instrument perkusyjny. Albo kilka. Kran)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Dobranoc :) 04.12.05, 12:15 Kraniku - spac nie mozesz? Malych dzieci chyba nie masz juz co, zeby tak pozno/wczesnie nie spac? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 04.12.05, 12:20 Jak miałam małe dzieci to w ogóle nie sypiałam A teraz często pracuję nocnie i mi się doba trochę obsunęła, zwłaszcza że zawsze miałam tendencje w tym kierunku... Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 12.12.05, 03:41 Za parę godzin muszę wstać...więc odchodzę. Dobranoc. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 15.01.06, 01:54 Śpijcie dobrze i niech Wam się jakaś ładna muzyczka przyśni)) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Dobranoc :) 27.01.06, 22:24 Oby spelnily sie Twoje zyczenia, bo ostatnio przysnil mi sie trup wiszacy nad moim lozkiem)) Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Dobranoc :) 27.01.06, 22:30 Też miałem ostatnio koszmar, ale na szczęście się nie spełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 12.02.06, 01:17 Jutro sie dopiszę do kilku wątków... odeśpię ... poczytam zaległości. I z tym optymistycznym załoźeniem odchodzę w niebyt. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 15.02.06, 01:30 dobranoc...nastepnym razem zajrze tu o bardziej przyzwoitej porze... Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 15.02.06, 03:52 jesli dobranoc to dobranoc!!!! wszystkim forumowiczom! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 16.02.06, 20:53 o kurcze!!! 3:52?!!!!niezle,niezle...sesja wciaz trwa?... Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 17.02.06, 08:19 eheheheh!nie,Pharoah, juz po sesji,a to siedzenie to juz mi chyba tak zostalo..musze sie przestawic na normalny tryb! pozdrawiam goraco wszystkich "nocnych markow") Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 18.02.06, 01:05 pierwsza godzina wybila ...chyba nie wytrzymam do 3:52...nie pobije raczej Twego rekordu,koss.aniu...moge tylko powiedziec:dobranoc...ide spac... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 21.02.06, 20:34 Pobijam rekord z drugiej strony... dobranoc Kran Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Dobranoc :) 18.03.06, 00:21 Dziś ja czuwam, a z głośników płynie cudownie czujna i czuła muzyka z płyty "El Corazon" Dona Cherry'ego & Eda Blackwella. Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Dobranoc :) 18.03.06, 01:21 Dobranoc kochani; śpijcie dobrze i ciepłych snów. Ja jeszcze przed snem "River" Grażyny Auguścik. A rano do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 18.03.06, 01:25 ktos nie spi,by spac mogl ktos...ja tez dzis dyzuruje...u mnie tez Don Cherry...tez w duecie...tyle,ze z Hassanem Hakmounem... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 18.03.06, 03:06 pa-ide spac,przy dzwiekach skrzypiec billy banga z plyty Vietnam Reflections"...dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 18.03.06, 03:07 03:06-niezly wynik...ale nie dam rady dluzej-poddaje sie... Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 09.04.06, 00:37 Dzis troszke wczesniej, Dobranoc Pozdr.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Dobranoc :) 17.04.06, 00:23 koss.ania napisała: > Dzis troszke wczesniej, Dobranoc > Pozdr.Ania Dobranoc kochani; dziś troszkę później. A przed snem Cannonball Adderley z Johnem Coltranem. Cudne na noc. Dobrą noc Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Dobranoc :) 06.05.06, 10:25 chyba dzien dobry? milego weekendu Wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 06.05.06, 10:41 A nienie , ja śpię odwrotnie , zaraz lecę do łózka. Już dawno powinnam ale muzyka mnie wciągnęła. Kran Odwrotny))) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Dobranoc :) 06.05.06, 10:46 Ula to masz zdrowie i pewnie pracujesz noca, w takim razie dobrych snow Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Dobranoc :) 06.05.06, 20:54 Kraniku, dwudziesta pierwsza się zbliża, więc dzień dobry mówię, bo pewnie wstałaś. Miłego wieczoru i dobrej nocy pod osloańskim niebem Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 07.05.06, 01:07 Witaj Libl , rzeczywiscie wstalam przed dwudziesta pierwsza Dobranoc powiem Wam rano... Odpowiedz Link Zgłoś
lan.kwai.fong Re: Dobranoc :) 07.05.06, 04:33 Nie bardzo wiem o co w tym wątku chodzi, ale ponieważ projekt nad którym pracuję zagonił mnie aż w okolice nadchodzącego niemiłosiernie świtu, pozwolę sobie się wpisać... chociaż "dobranoc" jest o tej porze raczej nie na miejscu... Nie mniej jednak zaraz chowam się pod kołdrę... LKF Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 16.05.06, 23:24 ja tez nie bardzo wiem o co chodzi w tym watku...ale wydaje mi sie,ze chodzi o to,zeby sobie powiedziec dobranoc...co niniejszym czynie...dobranoc forumowicze...do snu kolysze mnie manu dibango i jego soul makossa...no i jak tu mozna spac... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Dobranoc :) 04.09.06, 21:47 Moze jeszcze za wczesnie na dobranoc. Dzis koncze dzionek niejazzowo - Nick Cave. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 08.09.06, 01:22 dobranoc...dzis ja pelnilem dyzur...ja czyli ja...jeszcze raz dobranoc wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 21.09.06, 01:43 Idę spać Cały dzien myślę o tym co napisał Bernard... słuchanie muzyki , rozumienie , emocje. Może jak pośpię to coś jutro napiszę. Albo i nie . Śpijcie dobrze. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 22.09.06, 00:08 spijcie dobrze..................................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 28.09.06, 21:35 Tak wcześnie to dawno nie szłam spać)) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 04.10.06, 22:17 ja tez dzis ide spac wczesniej...a na dobranoc slucham plyty Superbass-graja Ray Brown,John Clayton i Christian Mc Bride...znakomita rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 06.10.06, 02:03 dobranoc....przekroczylem dzis chyba limit czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 09.10.06, 01:31 jan.kran napisała: > Dobranoc... Dobranoc, śpij dobrze, my tu jeszcze poczuwamy. My, a więc co najmniej Lennie Tristano z kolegami i ja. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 09.10.06, 04:30 To teraz sobie "dobranoc", a inym pewnie "dzień dobry" muszę powiedzieć ) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 09.10.06, 21:21 4:30 !!!dales czadu,winoman...jestem pelen podziwu Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 09.10.06, 23:57 pharoah napisał: > 4:30 !!!dales czadu,winoman...jestem pelen podziwu Często tak daję czadu ) Dziś pewnie będzie podobnie. Pospałbym sobie, ale się spiętrzyło, terminy itd. Dobrze, że jest muzyka, choć dziś dość smutna ... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 09.10.06, 23:57 jan.kran napisała: > Dobranoc... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 11.10.06, 00:14 pharoah napisał: > SPAC/SPAC/SPAC...dobranoc... no wlasnie-spac,spac,spac...ani minuty dluzej przy kompie...kolorowych snow zyczy Faraon Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Dobranoc :) 11.10.06, 00:23 Dobranoc wszystkim obecnym i nieobecnym usprawiedliwionym i nieusprawiedliwionym. Śnijcie ciepło kochani. Ja też już powoli do snu się kładę. Jeszcze przedsennie kilka taktów z płyty "Amarcord - Tribute to Nino Rota". Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 11.10.06, 00:33 No i znów, ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś. Śpijcie, śnijcie, ja poczuwam, a ze mną wielki Red Garland z kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Dobranoc :) 11.10.06, 00:38 Jeszcze nie jesteś sam. Zmieniłem płytę i cudowne dźwięki mojego ukochanego utworu "Greensleeves". Tym razem grają Charlie Mariano i Mal Waldron. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 12.10.06, 01:26 Idę spać odpierając zarzuty zarażania kogokolwiekczymkolwiek. Zatoki mi padły a to nie jest zaraźliwe... Bakcylem jazzowym można się na forumie zarazić... ale tu więcej winnych... Kran))) Wielojęzyczność w rodzinie Forum rzadkich języków Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 12.10.06, 03:00 > Zatoki mi padły a to nie jest zaraźliwe... Oj, polemizowałbym, czasem bywa, zależy od bakcyla ... > Bakcylem jazzowym można się na forumie zarazić... ale tu więcej winnych... Chociem winny, to czuję się niewinny ) Wszyscy śpią, tylko ja jeden czuwam, z kieliszkiem porto, słuchając nie jazzu - Światosław Richter gra sonaty Schuberta - mam nadzieję, że nie zaczniecie się odwracać na mój widok, muzyka jest fenomenalna. Niestety to wszystko jest tylko tłem do durnej pracy ... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lan.kwai.fong Re: Dobranoc :) - u r not alone 11.10.06, 01:32 winoman napisał: > No i znów, ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś. Śpijcie, śnijcie, ja poczuwam, a > ze mną wielki Red Garland z kolegami. Dołączam się do korpusu "nocnych czuwaczy", zarówno muzycznie (tym razem znowu Fela, wcześniej balladowy Coltrane oraz "Star People" Miles'a), a także kulinarnie - in honorem vini! Praca wre, Fela gra i śpiewa, wina coraz mniej, a noc coraz krótsza... LKF Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 11.10.06, 00:34 Papierkowa robota zostaje przelozona na jutrzejszy brzask, dzis juz nie mysle.. Dobranoc wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 13.10.06, 02:34 Jeszcze chwila Johnny'ego Casha i idę na zasłużony. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 17.10.06, 17:25 jeszcze tylko 20 minutowa dawka jazzu i ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 18.10.06, 06:25 Ha !!! pobilam rekord w nocnym siedzeniu. Nie do konca uczciwie bo pracuje ... ale naprawde mowie dobranoc i za jakas godzine bede juz spac)) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 18.10.06, 14:48 jan.kran napisała: > Ha !!! pobilam rekord w nocnym siedzeniu. Nie mam na to żadnych dowodów, ale dziś kładłem się spać po 8 rano ) Więc pewnie podobnie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 19.10.06, 00:56 Nie będziemy sie licytować bo ja mam zaburzony rytm dobowy )) Np. dzisiaj idę o zupełnie niepzryzwoitej porze spać))) Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 19.10.06, 01:10 Miles, kurcze co Ty robisz do tej pory?Spac o 8 rano??hmmmmmmmmmmm..Zdarzalo sie w ekstemalnych wypadkach Dzis jednak juz mowie dobranoc, trudno jest chodzic na palcach wsrod nocnej ciszy..trzeba sie w nia poprostu zapasc.... Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 19.10.06, 01:13 heheheh, chyba Milesa mi sie chcialo, Davisa oczywiscie) Bo naszego Winomana nazwalam Milesem, sadzac ze to pisal Miles9.. Wiecie co?Bez komentarza, lepiej pojde spac nim bardziej nabroje Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Dobranoc :) 20.10.06, 01:51 poprostu gute Nacht, meine Damen und Herren! z pozdrowieniem od Cuong Vu.. Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 22.10.06, 01:58 Poooora na dobrrrrranoc, bo juz ksiezyc swieci... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 24.10.06, 00:48 Tup , tup , odchodzę... Czy ktoś mógłby wstać za mnie jutro o siódmej rano ? K. Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 24.10.06, 00:54 jan.kran napisała: > Tup , tup , odchodzę... > Czy ktoś mógłby wstać za mnie jutro o siódmej rano ? Ja wstaję za siebie, mogę i za Ciebie ) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 25.10.06, 01:47 No to ja dziś wstanę za Ciebie) Wprawdzie muszę wstać o siódmej z powodu Junior ale jak Go wystawię za drzwi to mogę jeszcze pospać nawet do południa)) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 25.10.06, 03:07 To wstań za mnie, bo ja muszę się wreszcie kiedyś wyspać ) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 25.10.06, 03:10 To lecę szybko spać żeby jutro wstać za dwoje))) Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 27.10.06, 01:09 jan.kran napisała: > To lecę szybko spać żeby jutro wstać za dwoje))) Dziękuję bardzo, pomogłaś mi odzyskać równowagę w bilansie snu i czuwania ) Pozdrawiam i idę spać, dziś wcześniej niż zwykle, ale tym razem ja będę musiał się zerwać skoro świt, albo nawet jeszcze przed świtem. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Dobranoc :) 26.10.06, 23:25 Patricia Barber "Mythologies" na dobranoc. Slodkich snow Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 07.11.06, 04:26 Tak nie chce mi się iść już spać, Coltrane gra tak pięknie (pięć z <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10967&w=49949493&a=51646650">sześciu CD</a> już za mną), ale rozsądek każe. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 07.11.06, 04:30 A miało działać ... No to tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10967&w=49949493&a=51646650 Dobranoc raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
lan.kwai.fong Re: Dobranoc :) 07.11.06, 06:29 Nie działa nawet Diane Reeves, ani Patricia Barber... nawet Merlot nie działa... cóż, trzeba mniej jamować, więcej spać... Pozdrowienia, LKF Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Dobranoc :) 07.11.06, 22:37 powoli odpływam przy dźwiękach "brass fantasy" lestera bowie, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 08.11.06, 00:06 Jeszcze szum komputera w uszach, ale zaraz nastapi przerazajaca cisza, brrr..nie wytrzymam bez muzyki, zaraz cos zapodam na ruszt Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 14.11.06, 00:21 odplywam przy dzwiekach instrumentu o nazwie duduk-gra mistrz Djivan Gasparyan...znakomita muzyka przed zasnieciem...i nie tylko wtedy... dobranoc-ziewnal Faraon... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 16.11.06, 22:38 dzis na dobranoc Anthony Coleman-Sephardic Tinge...utwor nazywa sie "Morenica"...jest przepiekny polecam-nie tylko przed zasnieciem Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 16.11.06, 23:54 Dobranoc fani jazzu Na koniec dnia dzisiejszego Kaya Proyect-"Elixir" (nie mylic z Kayah!)Pozdr. i milych snow! Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 18.11.06, 00:25 Dobranoc, muszę się wyspać, dwa ciężkie dni mnie czekają. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Dobranoc :) 18.11.06, 00:33 spokojnej nocy winoman, niech duchy minionych jazzmanów pozwolą Ci zasnąć i sprawią,że powieki nie będą Ci drgać podczas snu.. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Dobranoc :) 18.11.06, 00:37 winoman napisał: > Dobranoc, muszę się wyspać, dwa ciężkie dni mnie czekają. > > Pozdrawiam! Sobota i Niedziela-dwa ciezkie dni...fakt....co ze soba zrobic kiedy sie nie idzie do pracy?!!!! sluchac jazzu? Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Dobranoc :) 18.11.06, 00:47 Szczegolne dobranoc kieruje do kompanow po dzisiejszej wspinaczce, jak rowniez do tych, ktorzy w tym czasie przewracaja sie na drugi bok pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 20.11.06, 06:03 Idę spać... Donoszę że jesteśmy na pierwszym miejscu aktywności forumowej w dziale Muzyka. I kto twierdzi ze jazz to muzyka niszowa? Kran))) Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Dobranoc :) 21.11.06, 00:15 kraniku, bijesz wszelkie rekordy.., nie tylko popularności ale i aktywności pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 21.11.06, 05:19 W zasadzie nie na temat... Nie mogę powiedzieć dobranoc bo właśnie się obudziłam Co do aktywności to ja akurat za aktywna nie jestem... reszta nabija licznik:o) A ja sobie czytam , tralalala !!! Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Dobranoc :) 12.12.06, 01:01 A u mnie na dobranoc Bill Evans z Kenny Burrellem, z YouTube. Kocham internet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 15.12.06, 01:27 Mogę spać spokojnie Faraon się znalazł) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dobranoc :) 16.12.06, 01:31 Zastanawiam się czy warto się położyć spać na te marne pięć godzin... Jednak spróbuję)) Odpowiedz Link Zgłoś